Találatok: 323 hír

A családi összejövetelen mindenki megfertőződött, anya és lánya is meghalt a vírus miatt

Tragédiába torkollott egy családi összejövetel. Hiába tartották be a szabályokat, mégis majdnem mindenki megfertőződött koronavírussal a rokonságban.

Megérkezett a vírus elleni legerősebb fegyverünk, mégis nagy gond lehet

Milyen jövőt biztosítanak a vakcinák? Valóban mindegyik vakcina jó vakcina? Az első legfontosabb gondolat a cikk elejére: felejtsük el a politikát, felejtsük el a politikusokat és a szimpátiaalapú döntést. Közelítsünk a döntési helyzetben inkább a tudomány szemével, most arra kérek minden kedves olvasót, hogy legyen velem „kicsit virológus”. Megviz

Küszködnek az olaszok, már a nigériai vírusvariáns is támad

Egyre több oldalról éri támadás Olaszországot, ahol alig halad a vakcinázás, ami nem tartozik a jobb hírek közé.

Katasztrófafilmbe illik az a vírusos helyzet, ami most az olaszoknál uralkodik

Parameter
-
 Tegnap 21:54Határtalan

A nagy britanniai vírusvariánst az utoljára február közepén összegzett adatok szerint az új betegek 54 százalékában azonosították országos szinten. Azóta a mutáció jelenléte méginkább erősödött - jelentette be Franco Locatelli az új koronavírus-járványt felügyelő egészségügyi szakértői tanács vezetője. Az egészségügyi hatóságok kedd esti…

A vírus brazil variánsa ki tudja kerülni a CoronaVac antitesteit

Az oltóanyagból szükség lehet egy harmadik dózisra is a mutációk ellen.

WHO: nem valószínű, hogy idén megszabadulunk a vírustól

Arra összpontosítanak, hogy minél több ember kapja meg az oltást.

WHO: idén még nem szabadulunk meg a vírustól

A WHO jelenleg arra összpontosít, hogy a lehető legkisebb mértékűre csökkentse a fertőzés mértékét, és minél több embert oltsanak be a koronavírus ellen.

Őrület! Nem találnak egy brazil vírusmutánssal fertőzött személyt, nagy erőkkel keresik

Kétségbeesetten keresnek egy férfit, akinél kimutatták a mutáns vírus jelenlétét, de rossz adatrögzítés miatt szó szerint elveszett.

A maszk nem ápol, csak eltakar: bőrápolási kisokos vírusidőben

egy.hu
-
 Tegnap 18:00Divat

A téli időszak nemcsak a lelkünket árnyékolja be, hanem a testünkre, ezáltal pedig a bőrünkre is rossz hatást gyakorolhat. A kedvetlenség és fáradékonyság, na meg a kiszáradt kezek és arc azonban a tavasz beköszöntével könnyen rendbe hozhatók. Az előbbin a napsugarak, az utóbbin pedig az odahaza is egyszerűen elkészíthető pakolások…

Ez a nyár még a vírusé lesz – vélik a szakértők

Ghána elnöke kapta meg elsőként a koronavírus elleni vakcinát a globális COVAX-kezdeményezésnek köszönhetően. Közben egy kínai vezető szakértő azt állítja, hogy az 1,4 milliárdos nemzet lakosságának 40 százaléka júniusig megkapja majd az oltást. Az USA-ban majd 50 millióan kaptak már a vakcinákból.

Száz százalékos táppénzzel lassítaná a vírus terjedését az MSZP

Az MSZP szerint be kell vezetni a száz százalékos táppénzt a koronavírus-fertőzöttek számára, ezzel is lassítva a járvány terjedését.

Vírushatás: a magyarok luxusutak helyett most máshova tették a pénzüket

Magyarországon folyamatosan szélesedik az a réteg, amelyik megengedheti magának, hogy műtárgyakkal foglalkozzon. Miközben a korlátozó intézkedések miatt az elmúlt egy évben a műtárgypiacon az értékesítési csatornák beszűkültek, a kereslet nőtt hazánkban. Az online árveréseken olyanok is megjelentek, akik korábban nem vettek részt…

A Lazio-Torino mérkőzést is elhalasztják a vírus miatt

Több játékos és stábtag is megfertőződött a torinói csapatban.

Müller: Nem tudni, hogy akit már beoltottak, terjesztheti-e a vírust

Egy 16 éves fiatal is életét vesztette, nemcsak az esetszámok emelkednek, hanem több a súlyos szövődménnyel járó megbetegedés.