Találatok: 63 hír

Megérkezett Austinba Usain Bolt - ő lesz a főszereplő a rajt előtt

Formula
-
  Ma 17:31 Forma1 

Parc Fermé: Megérkezett Austinba Usain Bolt - ő lesz a főszereplő a rajt előtt

USA Nagydíj - A rajtrács

Mostanság azt is egész nagy izgatottsággal lehet várni, amikor kiderül, hogyan is fog festeni egy F1-es nagydíj végleges rajtsorrendje - így van ez Austinban is, ahogy 71 rajthelynyi büntetést osztottak szét az időmérő után.

Így dőlhetnek el a világbajnoki címek az USA Nagydíjon

Formula
-
  Ma 12:10 Forma1 

Parc Fermé: Így dőlhetnek el a világbajnoki címek az USA Nagydíjon

USA GP: papíron a kétcserés stratégia a leggyorsabb Austinban

Motorsport
-
  Ma 11:02 Forma1 

A gumik elég jól bírják Austinban is: Hartley tette meg eddig a leghosszabb etapot ultralágyon, 20 kört pakolt a legpuhább keverékbe. Sainz vezet a szuperlágy esetében, 25 kör eddig a leghosszabb etap ezzel a gumitípussal. A lággyal eddig Kvyat a maratonfutó, 21 kört teljesített egy szettel.Elméletileg a kétkiállásos taktika a leggyorsabb a COTA-n:

Még két rajtbüntetést kiosztottak az USA Nagydíjra

Formula
-
  Ma 07:25 Forma1 

Parc Fermé: Még két rajtbüntetést kiosztottak az USA Nagydíjra

USA: nyugalom, önmérséklet!

Napi
-
  Tegnap 09:53 Külföld  Washington Irak

Az amerikai külügyminisztérium szóvivője, Heather Nauert pénteken önmérsékletre szólította fel az észak-iraki Kirkukban harcoló iraki hadsereget.

Az USA önmérsékletre inti a Kirkukban kurdok ellen harcoló irakiakat

Az amerikai külügyminisztérium szóvivője, Heather Nauert pénteken önmérsékletre szólította fel az észak-iraki Kirkukban harcoló iraki hadsereget.

Hamilton lefektette az alapokat az USA Nagydíjhoz

Motorsport
-
  Tegnap 00:10 Forma1  USA Mercedes-Benz

A Mercedes versenyzője az FP1-en és az FP2-n is az élen végzett - a második edzésen még rekordot is döntött az ultralágyakkal: 1:34.668.Hamilton Amerikában amúgy is egy komoly rekordot tart, hiszen Austinban az öt versenyből négyet megnyert, és még 2007-ben, Indianapolisban is diadalmaskodott. "Érdekes nap volt sok hullámheggyel és…

Justin Timberlake miatt lesz éjszaka az USA GP időmérője

Motorsport
-
  17.10.20 22:51 Sport 

Justin Timberlake lesz az USA GP szombati napjának sztárfellépője. Azonban mivel a koncerteket helyi idő szerint 18:30-kor kezdik el, a szervezők jobbnak látták, ha az időmérőt nem a jól megszokott helyi délután 2 órakor rendezik meg. Helyette a kvalifikációnak helyi idő szerint 16.00-kor adnak zöld jelzést. Alapvetően ezzel semmi gond nem is…

F1: Hamiltoné az első vér az USA-ban

A Forma-1-es Amerikai Nagydíj első szabadedzésén a világbajnoki éllovas Lewis Hamilton zárt az élen, mögötte az üldöző, a ferraris Sebastian Vettel. Csúszkáltak-forogtak az autók Austinban.

Kétszer annyian néznek gaming videókat, mint az USA lakossága

GameStar
-
  17.10.20 18:27 Gaming 

Egy piackutató cég új tanulmányt tett közzé a gaming videók üzletágáról, amiből az is kiderül, hogy a YouTube-nak még mindig két és félszer több nézője van, mint a Twitchnek.

EU–USA adatvédelmi pajzs: működik, de van mit javítani rajta

KamaraOnline
-
  17.10.20 13:12 Gazdaság 

„A nemzetközi adattovábbítások megbízhatóvá és biztonságossá tétele hasznos a tanúsítással rendelkező vállalatok, valamint az európai fogyasztók és vállalkozások, köztük az uniós kkv-k számára.”

Az USA elismerte, hogy szír terroristák vegyi fegyverrel támadtak

VS
-
  17.10.20 11:11 Külföld  Terrortámadás Szíria

Először fordult elő, hogy az amerikai külügyminisztérium megerősítette: szíriai terroristák vegyi fegyvert vetettek be – állítja Moszkva.

A CIA szerint egy USA elleni támadásra készülhet az Iszlám Állam

A Központi Hírszerző Ügynökség vezetője arra figyelmeztetett csütörtökön, hogy az Iszlám Állam támadást intézhet az Egyesült Államok ellen.