Találatok: 11 hír

Ők nyerték idén a Transparency-Soma Díjat

Panyi Szabolcs, a Direkt36, valamint Fabók Bálint és Jandó Zoltán, a G7.hu újságírói megosztva nyerték el az idei Transparency-Soma Díjat. Az összesen egymillió forinttal járó elismerést a Transparency International Magyarország által szervezett online díjátadó eseményen adták át. A Transparency International Magyarország által felkért szakmai…

A Direkt36 és a G7.hu újságírói nyerték az idei Transparency-Soma Díjat

Átlátszó
-
 21.01.12 10:35Gazdaság

Panyi Szabolcs, a Direkt36, valamint Fabók Bálint és Jandó Zoltán, a G7.hu újságírói megosztva nyerték el az idei Transparency-Soma Díjat

A Direkt36 és a G7.hu újságírói kapták az idei Transparency-Soma Díjat

Panyi Szabolcs, a Direkt36, valamint Fabók Bálint és Jandó Zoltán, a G7.hu újságírói megosztva nyerték az újságírói díjat.

Átadták a 2020-as Transparency-Soma Díjat

A Transparency International Magyarország által szervezett online eseményen a Direkt36 és a G7.hu újságírói vehették át a rangos díjat.

A guantánamói fogolytábor felszámolását kéri Joe Bidentől az Amnesty International

Azonnali
-
 21.01.11 20:22Vélemény

Szerintük Biden ezzel teljesíthetné, amit Obama megígért, de végül nem váltott be.

A Direkt36 és a G7.hu újságírói nyerték az idei Transparency-Soma Díjat

Panyi Szabolcs, a Direkt36, valamint Fabók Bálint és Jandó Zoltán, a G7.hu újságírói megosztva nyerték el az idei Transparency-Soma Díjat.

Panyi Szabolcs, Fabók Bálint és Jandó Zoltán kapták az idei Transparency-Soma Díjat

A Panyi a Direkt36, Fabók és Jandó pedig a G7.hu újságíróiként vehették át az elismerést. A díjjal összesen egymillió forint jár.

A Direkt36 és a G7 oknyomozó cikkei megosztva nyerték a Transparency-Soma díjat

A magyar újságírás egyik legfontosabb elismerése a Transparency-Soma díj, amelynek átadóját ma este tartották, természetesen szűk körben, de az átadást online lehgetett követni a Facebookon. A díjat idén megosztva nyerte két cikk, illetve cikksorozat, két portált és három újságírót díjazva. A Direkt 36 német-magyar gazdasági és politikai…

A Direkt36 és a G7 újságírói nyerték a Transparency-Soma Díjat

2020. legjobb oknyomozó újságírójának járó díjat Panyi Szabolcs, Fabók Bálint és Jandó Zoltán hétfőn vették át. A zsűri Sajó Dávid kollégánk cikkét is kiemelte.

A G7 és a Direkt36 újságírói nyerték idén a Transparency-Soma díjat

Megosztott díjat adtak át, a 24.hu szerzőpárosát kiemelték.