Találatok: 150 hír

György László: Minden innovációra költött állami forint négy másikat hoz a piacról

Mandiner
-
  Ma 10:44 Gazdaság

A magyar kormány patrióta és pragmatikus gazdaságpolitikát folytat – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában György László, rámutatva, hogy az elmúlt nyolc évben az Eu-n belül a magyar kkv-k termelékenysége nőtt a legjobban, mintegy 30 százalékkal.

Ennyit ér forintban Kövér László szigora

Mérlegre tette a 24.hu Kövér László szigorát: összegezték, hogy kit, hányszor és mennyire büntettek az Országgyűlésben azóta, hogy pénzbírságot lehet kiszabni a képviselőkre.

Karsai László: Horthy Pétain módszerét kellett volna kövesse

Mandiner
-
  Ma 09:42 Belföld

Ha a kormányzó tisztában volt az „endlösunggal”, akkor tettestárs.

72 milliónyi bírságot szabott ki eddig Kövér László

2013-ben vezették be az Országgyűlésben a pénzbírság intézményét, azóta153-szor róttak ki pénzbírságot képviselőkre– derült ki a 24.hu összesítéséből. Az eltelt hat évben összesen 72 millió forintra büntették a képviselőket.

Pongrácz Bálint László: Szurkolásból elégtelen

Mandiner
-
  Ma 08:00 Vélemény

Úgy tűnik, még a nemzeti válogatott sikerei sem hozzák közös nevezőre az újságírókat. Akadnak, akinek szinte fáj egy-egy magyar győzelem.

Horthy, a zsidómentő? — Karsai László válasza Pelle Jánosnak

Neokohn
-
  Ma 06:15 Vélemény

1944 június végén-július elején senki, legkevésbé maga Baky László belügyi államtitkár nem tervezett semmiféle „csendőrpuccsot”. Karsai László válasza Pelle János történésznek.

Mérlegen Kövér László szigora, most jön a java

Összegeztük, kit, hányszor és mennyire büntettek az Országgyűlésben azóta, hogy pénzbírságot lehet kiszabni a képviselőkre. Az igazán súlyos bírságok azonban csak ezután jöhetnek.

Vérlázító dolgot művelt az idős, kiszolgáltatott emberekkel egy gondozónő – Csak László halála után derült fény a tette…

Blikk
-
  Ma 04:00 Belföld

Elképesztő kálvárián megy keresztül egy miskolci család, amely úgy gondolja, két idős, ápolásra szoruló rokonuktól a hivatásos gondozónő kicsalta a házukat. A hivatalos úton kiközvetített gondozónő mindössze húsz nap alatt jutott hozzá a két ingatlanhoz, amelyek együttes értéke 35 millió forint.

Forrósodik az év vége! Most Botka László adott egy sallert Orbánnak!

Új ellenzéki szövetséget alakítottak Orbán ellen! Tényleg forrósodik az év vége. Miközben hatalmas tömegtüntetés készül Budapesten a Fidesz példátlan kultúraellenes támadása miatt, a vidék is elkezdte megszervezni magát: Botka László, Szeged polgármestere bejelentette, hogy új ellenzéki szövetséget alakítottak Orbán ellen, melyhez már…

Botka László jelentette be az ellenzéki polgármesterek új szövetségét

De nem ő fogja vezetni, hanem a pécsi polgármester. Ám azt nem tudni, hogy pontosan mit is akar az új tömörülés.

Kéri László: Az Országház működését sikerült a napi kormányzati politika cselédjévé zülleszteni

Zsúrpubi
-
  Tegnap 17:00 Vélemény

A a ház elnöke úgy viselkedik, mint egy elszabadult közös képviselő, aki magánál tartja a lakóház egyetlen bejáratának kulcsát, és azt hiszi, ő döntheti el, hogy ki mehet ma haza, és ki nem érdemli ezt meg.

Botka László: szövetséget kötöttünk hazánk jövője érdekében

Szövetséget kötött tíz megyei jogú város polgármestere – derül ki Botka László szegedi polgármester mai Facebook-posztjából.

Duka László nyerte a Roby Lakatos Improvizációs Hegedűversenyt

A nyolc döntős közül a megosztott második díjat Luanne Homzy és Léo Ullmann nyerte el, a harmadikat Zsigmond Róbertnek ítélte a zsűri december 8-án.

Flick László: Kettős mérce arról, hogy „mi az újságírás”

Mandiner
-
  Tegnap 15:15 Vélemény

A sajtószabadsággal való visszaélés egyik legszemléletesebb példája, mikor az arra való hivatkozást politikai imázsrombolásra használják fel.