Találatok: 17 hír

Határsértőket tartóztattak fel Tompán

Határsértőket tartóztattak fel Tompán Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 21., sze - 18:50 A két külföldi egy kamion rakterében elbújva próbált meg bejutni az országba.

Újabb határsértők Tompán

Police
-
  Tegnap 15:58 Baleset-bűnügy

Újabb határsértők Tompán Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 21., sze - 15:58 A külföldiek egy jármű rakománya között bújtak el.

Kamionban találtak migránsokat Tompánál

Tompánál hat illegális migráns került elő egy tehergépjármű rakteréből.

Újra Tompa az európai színházak élén

Újraválasztották Tompa Gábort, a Kolozsvári Állami Magyar Színház igazgatóját az Európai Színházi Unió (UTE) elnöki tisztségébe – közölte a színház…

14 határsértő Tompánál

Police
-
  Tegnap 03:30 Baleset-bűnügy

14 határsértő Tompánál Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 21., sze - 03:30 A Bács-Kiskun megyei rendőrök újabb határsértőket tartóztattak fel.

Határsértők Tompánál

Police
-
  Tegnap 02:33 Baleset-bűnügy

Határsértők Tompánál Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 21., sze - 02:33 A Bács-Kiskun megyei rendőrök újabb határsértőket tartóztattak fel.

Tompa Gábor marad az Európai Színházi Unió elnöke

Újraválasztották Tompa Gábort, a Kolozsvári Állami Magyar Színház igazgatóját az Európai Színházi Unió elnöki tisztségébe – közölte hétfőn a színház sajtóosztálya. A közlemény szerint az Európai Színházi Unió (UTE) Athénba tervezett idei második közgyűlését a járványügyi korlátozások miatt online tartották meg vasárnap. A közgyűlésen a…

Újraválasztották Tompa Gábort az Európai Színházi Unió élére

Újraválasztották Tompa Gábort, a Kolozsvári Állami Magyar Színház igazgatóját az Európai Színházi Unió elnöki tisztségébe – közölte hétfőn a színház sajtóosztálya. Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint az Európai Színházi Unió (UTE) Athénba tervezett idei második közgyűlését a járványügyi korlátozások miatt online tartották meg vasárnap. A közgy

Tompa Gábor marad az Európai Színházi Unió Elnöke

kultura.hu
-
  20.10.19 17:58 Kultúra

Újraválasztották Tompa Gábort, a Kolozsvári Állami Magyar Színház igazgatóját az Európai Színházi Unió elnöki tisztségébe – közölte hétfőn a színház sajtóosztálya.

Tompa Gábort másodszor választották az Ute elnökének

Az idén harminc éves Európai Színházi Uniót 1990-ben alapította Jack Lang francia kulturális miniszter és Giorgio Strehler, a milanói Piccolo Teatro igazgatója. A szervezet arra törekszik, hogy a nemzetek közötti együttműködés fenntartható formáit hozza létre, melyek a mai társadalmat kritikusan szemlélő projektekben teljesednek ki. Ezt a szellemis

Tompa Gábor marad az Európai Színházi Unió elnöke

Újraválasztották Tompa Gábort, a Kolozsvári Állami Magyar Színház igazgatóját az Európai Színházi Unió elnöki tisztségébe.

Újra Tompa Gábor az Európai Színházi Unió élén

A tagszínházak egyhangú szavazással bízták meg Tompát újabb kétéves mandátummal.

Újraválasztották Tompa Gábort az Európai Színházi Unió elnöki tisztségére

Az Athénba tervezett közgyűlést vasárnap online szervezték meg.

Újraválasztották Tompa Gábort az Európai Színházi Unió élére

Újraválasztották Tompa Gábort, a Kolozsvári Állami Magyar Színház igazgatóját az Európai Színházi Unió elnöki tisztségébe - közölte hétfőn a színház sajtóosztálya.