Találatok: 295 hír

A kapitány küldetése-kritika: Tom Hanks westernhősként is zseniális

Promotions
-
 21.01.18 19:38Film

Tom Hanks élete első westernszerepét alakítja Paul Greengrass A kapitány küldetés című filmjében, méghozzá zseniálisan. Kritika.

Tom Hanks műsort vezet, Justin Timberlake és Demi Lovato énekelni fog Biden beiktatási műsorán

Nagy line uppal készülnek az új amerikai elnök virtuális eskütételére.

Tom Hanks közvetíti majd Joe Biden beiktatását

De Justin Timberlake, Demi Lovato és Jon Bon Jovi is ott lesz.

Tömeges fajkihalásra és klímaválságra figyelmeztetnek a világ vezető kutatói

Tömeges fajkihalásra és klímaválságra figyelmeztettek a világ vezető kutatói. Legújabb jelentésükben arra hívták fel a figyelmet, hogy a világ nem képes felfogni a biodiverzitás elvesztése és az éghajlati zavarok okozta veszélyek mértékét. A tanulmányt készítő 17 szakember úgy véli, hogy a bolygó sokkal rosszabb állapotban van, mint ahogyan azt a…

Színek tömkelegével jönnek az új Samsungok

A Samsung Galaxy S21 szériát már ismerjük, szinte mindent tudni a következő generációs hardvertől és szoftverektől kezdve az árképzésig

Tömeges fajkihalásra és klímaválságra figyelmeztetnek a világ vezető kutatói

Legújabb jelentésükben arra hívták fel a figyelmet, hogy a világ nem képes felfogni a biodiverzitás elvesztése és az éghajlati zavarok okozta veszélyek mértékét.

Tömeges fajkihalásra és klímaválságra figyelmeztetnek

A világ vezető kutatói legújabb jelentésükben arra hívták fel a figyelmet, hogy a világ nem képes felfogni a biodiverzitás elvesztése és az éghajlati zavarok okozta veszélyek mértékét. A tanulmányt készítő 17 szakember úgy véli, hogy a bolygó sokkal rosszabb állapotban van, mint ahogyan azt a legtöbben – köztük kutatók is – gondolják –…

Árvíz tombol Görögországban

Karpat.in.ua
-
 21.01.14 08:33Határtalan

Erős áradás volt Görögországban, melynek következtében földcsuszamlás történt, ezenkívül az országban viharos szél tombol. A hírt az Ekathimerini közölte.

Tömeges fajkihalásra figyelmeztetnek a világ vezető kutatói

Szerintük a világ nem képes felfogni a biodiverzitás elvesztése és az éghajlati zavarok okozta veszélyek mértékét.

Koronavírus - Törökországban a kínai CoronaVac alkalmazásával megkezdődött a tömeges oltás

Törökországban csütörtökön a kínai CoronaVac vakcina vészhelyzeti alkalmazásával megkezdődött a lakosságnak az új koronavírus elleni tömeges beoltása - jelentette a török sajtó.

Tombol a vírus Nyugat-Európában: negatív rekordok, még szigorúbb intézkedések

Euronews
-
 21.01.14 08:57Külföld

Tovább szigorítanak Nyugat-Európában: 39 ezer új esetet regisztráltak Spanyolországban, Nagy-Britanniában rekordot döntött az egy nap alatt elhunytak száma.

Mit ad Isten: újabb milliárdokkal tömték ki a turizmusban tevékenykedő fideszes oligarchákat

Ellenszél
-
 21.01.14 09:22Vélemény

Rónai Sándor, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője, az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrzési Bizottságának tagja szerdai sajtótájékoztatóján hívta fel a figyelmet, hogy mint azt a 24.hu megírta,

Koronavírus-biztos robotokkal ellenőrizteti a stábtagokat Tom Cruise

Blikk
-
 21.01.14 09:30Bulvár

Semmi nem lehetetleníti el ezt a küldetést, Tom Cruise az égadta világon mindent megtesz annak érdekében, hogy zökkenőmentesen folytathassák a Mission: Impossible hetedik részének forgatását: a színészlegenda ismét beújított, ezúttal koronavírus-biztos robotokat vetett be a stábtagok tesztelésére.