Találatok: 90 hír

Tokió 2020 – Ismét elhalasztották a női vízilabda olimpiai selejtezőt

A várakozásoknak megfelelően a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) májusról is elhalasztotta a magyar érdekeltségű női vízilabda olimpiai selejtezőtornát.     A magyar szövetség honlapjának híre szerint a FINA hivatalos közleményben tudatta, hogy elhalasztja a trieszti – és a férfiaknak kiírt rotterdami – viadalt. A…

Rick Remender: Tokyo Ghost – Tokió szelleme

Ekultura
-
  Ma 10:00 Kultúra

Debbie és Teddy jövője nem sok szerethető dolgot tartogat: az emberek megavárosokba tömörülnek, mindenki csak szórakozni és fogyasztani akar, amit a legkapzsibb réteg gátlások nélkül kihasznál....

Tokió 2020: jövő június végéig lezárul a selejtezős időszak

NSO
-
  Ma 09:37 SportOlimpiaTavasz

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) véglegesítette az idén nyárról jövőre halasztott tokiói játékok kvalifikációs időszakának zárását, amely 2021. június 29-én lesz. Az utazó sportolók végleges névsorát jövő július 5-ig kell majd leadni.

Olimpia: Pekingre is hatással lesz a tokiói halasztás

Vajda László, a 2022-es pekingi téli olimpia szervezőbizottságának szenior szakértője évek óta él családjával a kínai fővárosban. A szakember többek között a tokiói nyári játékok elhalasztásáról, és annak következményeiről, a munkájáról és természetesen az ázsiai országból induló koronavírusról is beszélt az Origónak.

Tokió 2020: Jövő év június végén zárul a kvalifikációs időszak

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (Nob) véglegesítette az idén nyárról jövőre halasztott tokiói játékok kvalifikációs időszakának zárását, amely 2021. június 29-én lesz, az utazó sportolók végleges névsorát pedig jövő július 5-ig kell majd leadni.

Tokió 2020 – Gálos Roland az éremszerzés reményében utazik az olimpiára

Box TV
-
  Ma 08:11 Boksz

Budapest, 2020. április 6., hétfő (MTI) – Az ökölvívó Gálos Roland az éremszerzés reményében utazik jövőre a tokiói olimpiára. A bokszoló az M4 Sportnak tréfásan

Hotelek jelentek meg az albérletpiacon, robban a kínálat, tovább eshetnek az árak

Budapesten a 10 százalékot meghaladó kínálatbővülés máris hatott az árakra - még nincs nagy csökkenés. Nyáron viszont sok szerződés fordulóhoz ér, sok év után a bérlők lesznek jobb alkupozícióban. 

Sarki madaraknak készült hotel Norvégiában

A környezet változása miatt a sirályok egyre inkább kiszorulnak korábbi költőhelyeikről.

Veszélyhelyzetet kell kihirdetni Tokióban a vírusfertőzöttek növekedő száma miatt

Veszélyhelyzetet kell kihirdetni a japán fővárosban és hat prefektúrában a vírusfertőzöttek folyamatosan emelkedő száma miatt. Kínában ezalatt lazítottak a szigoron. Ott a járvány kitörése óta először nem halt meg senki a vírus miatt, de sokan tartanak a járvány újbóli felerősödésétől. A 165 millió lakosú Bangladesben teljes káosz tört ki, miután s

Tunéziai hotelből lett a Csillagok háborúja óriása?

24
-
  Tegnap 15:21 Kultúra

A hasonlóság megkérdőjelezhetetlen, de tényleg van valódi kapcsolat köztük?

Tokió 2020: megszakítják a láng fukusimai kiállítását

Megszakítják az olimpiai láng fukusimai kiállítását, miután kedden hét prefektúrában rendkívüli állapotot hirdetett ki Abe Sinzo japán miniszterelnök, hogy megfékezze az új koronavírus terjedését.

Kórházi célra kínálja fel szobáit számos német hotel

Turizmus.com
-
  Tegnap 13:02 Utazás

Egyre több német szállodaüzemeltető mutatkozik hajlandónak arra, hogy szobáit ideiglenes betegszobává alakítsa át, ahol koronavírusos betegeket fogadhat – írja egy német szakportál.

Tokióban és Oszakában is rendkívüli állapotot hirdetett a japán miniszterelnök

Hét prefektúrában - köztük Tokióban és Oszakában - rendkívüli állapotot hirdetett ki Abe Sindzó japán miniszterelnök kedden, hogy megfékezze az új koronavírus terjedését.

Zuglói hotelban bujkált egy szökött fogoly

24
-
  Tegnap 08:24 Baleset-bűnügy

Egyikük a bűnügyi felügyeletből lépett meg, míg a másikat csalás miatt keresték. Boxeralsóban teperték földre a kigyúrt bűnözőt.