Találatok: 45 hír

Országos tisztifőorvos: továbblépünk, növeljük az oltás intenzitását az idősotthonokban

Tovább kell lépni, az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása napokon belül lezárul, és intenzívebbé válik az oltások beadása az idősotthonokban, szociális intézményekben - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján.

Országos tisztifőorvos: továbblépünk, növeljük az oltás intenzitását az idősotthonokban

Tovább kell lépni, az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása napokon belül lezárul, és intenzívebbé válik az oltások beadása az idősotthonokban, szociális intézményekben – mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján. Müller Cecília arra…

Tisztifőorvos: továbblépünk, növeljük az oltás intenzitását az idősotthonokban

Tovább kell lépni, az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása napokon belül lezárul, és intenzívebbé válik az oltások beadása az idősotthonokban. Videó!

Országos tisztifőorvos: továbblépünk, növeljük az oltás intenzitását az idősotthonokban

Tovább kell lépni, az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása napokon belül lezárul, és intenzívebbé válik az oltások beadása az idősotthonokban, szociális intézményekben – mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján. Müller Cecília arra kérte…

Tisztifőorvosi videó arról, miként zajlik a Covid 19 elleni védőoltás-beadás – Hogy tudja, mire számítson!

A Tisztiorvos YouTube-csatornára került fel egy videó, amelyben bemutatják a koronavírus elleni védőoltás gyors és hatékony beadásának folyamatát. Különösen fontos tudás ez, hiszen Novák doktor pont ma hívta fel a figyelmet arra, hogy nem mindenkollégája eszerint olt. 

Országos tisztifőorvos: lassan lezárul az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása, az idősotthonok oltása folytató…

Országos tisztifőorvos: lassan lezárul az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása, az idősotthonok oltása folytatódik  

Országos tisztifőorvos: lassan lezárul az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása

Ripost
-
 Tegnap 13:16Belföld

Lassan lezárul az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása, de folytatódik az idősotthonokban élők oltása – mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.

Országos tisztifőorvos: lassan lezárul az egészségügyi dolgozók oltása

Lassan lezárul az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása, de folytatódik az idősotthonokban élők oltása – mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján. Müller Cecília azt mondta, lassan szeretnének az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltásának a…

Országos tisztifőorvos: lassan lezárul az egészségügyi dolgozók oltása

WebBeteg
-
 Tegnap 12:58EgészségEmmi

Lassan lezárul az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása, de folytatódik az idősotthonokban élők oltása - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.

Országos tisztifőorvos: Lassan lezárul az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása

A következő vakcinaszálltmányokkal az idősotthonok és szociális intézmények lakóinak oltását folytatnák.

Országos tisztifőorvos: lassan lezárul az egészségügyi dolgozók oltása

Akik most valamilyen ok miatt nem tudják beoltatni magukat, azoknak a jövőben is biztosítani fogják az oltás lehetőségét.

Tisztifőorvos: lezárul az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása

Videó! Lassan lezárul az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása, de folytatódik az idősotthonokban élők oltása – mondta Müller Cecília.

Országos tisztifőorvos: Mindegyik vakcina működik

Mindegyik vakcina működik – jelentette ki az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján.

Országos tisztifőorvos: lassan lezárul az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása, az idősotthonok oltása folytató…

Müller Cecília azt mondta, lassan szeretnének az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltásának a végére érni, ezért azt kéri, hogy aki még nem jelentkezett a védőoltásáért, az tegye meg. Hozzátette: akit most valamilyen ok miatt nem tudtak beoltatni, azoknak a jövőben is      biztosítani fogják a lehetőséget.  Kórházi oltópontok egészségügyi…