Találatok: 500 hír

Elégedetlen a szövetség munkájával, aggódik a szezon miatt a kétszeres világbajnok francia

Eurosport
-
 Ma 07:18Sport

Alexis Pinturault jól kezdte a szezont, a hétvégén tovább növelheti előnyét a világkupában.

Nem csak a munkahelyek, a városok is átalakulnak majd a koronavírus-járvány után

444.hu
-
 Ma 07:12Vélemény

Ha a hétvégén lemaradtál a Pozitív legújabb adásáról, most bepótolhatod. Ebből kiderül, hogy a cégeknek és a dolgozóknak mennyire jött be a járvány alatt a home office és ennek milyen következményei lehetnek akkor, ha már nem fenyeget a vírus.

Ez lett a neves magyar színésznő új munkája a koronavírus miatt, még az autóját is eladta

Liner
-
 Ma 07:11Divat

Nem szégyelli, nincs is rá oka, és mivel egyedülálló anyaként két gyermeket nevel, nem volt más választása. Ezzel együtt szereti a fizikai jellegű munkákat.

Maradandót alkotott munkában és közéletben

Teol
-
 Ma 07:00Megyei

Szombaton még terveket szőtt, vasárnapra átköltözött az égi múzeumba dr. Gaál Zsuzsanna, a megyei múzeum éppen egy hónappal korábban nyugdíjba vonult igazgatóhelyettese.

Szijjártó Péter munkalátogatás keretében járt Fejér megyében

Duol
-
 Ma 07:00Megyei

Székesfehérvár Fejér megyében munkalátogatáson vett részt a külgazdasági és külügyminiszter.

Európai felmérés készült a járvány alatti munkavállalói véleményekről

A Hogan Assessments európai felmérésében több mint 700 munkavállaló nyilatkozott arról, hogy 2020 hogyan változtatta meg a munkához való hozzáállásukat. A felmérés kiindulópontja az volt, hogy több vállalatvezetővel készített korábbi felmérés azt az eredményt hozta, hogy a munkatársi elköteleződés a megkérdezettek több mint 40 %-ánál…

Elégedetlen a magyarok többsége az ellenzéki pártok munkájával

A Századvég Alapítvány felmérése szerint a magyarok 71%-a elégedetlen a baloldali összefogás teljesítményével.

Az új, hazai fejlesztésű Mydata Protect szoftvercsalád biztonságos munkavégzést garantál a home office idején

Az adatvédelmi piacon október vége óta érhető el  a hazai fejlesztésű Mydata Protect szoftvercsalád, ami védelmet és teljesítményoptimalizálást biztosít a home office-ban dolgozók nemcsak céges, de privát számítógépein is. A szoftver mindhárom tagja a járványhelyzet okozta otthoni munkavégzés során felmerülő informatikai problémáira kínál…

Az otthoni munkavégzés hátrányai a karantén ideje alatt

Az otthoni munkavégzésnek megvannak a maga sajátosságai, előnyei és hátrányai. Ha a járvány miatti karantén idejére át kell térned a home office-ra, akkor egy sor nehézséggel fogsz szembesülni, különösen, ha korábban még sosem kellett otthonról dolgoznod. Ismerd meg a home office leggyakoribb hátrányait.

Alkalmi munkalehetőség az önkormányzatnál

Alkalmi, könnyű fizikai munkalehetőséget kínál a soroksári önkormányzat. Érdeklődni a 06-1-289-2156 közvetlen számon, Gelei-Greuther Szandránál lehet – írja az önkormányzati portál.

Elkezdték a munkát Tokióért

A magyar női vízilabda-válogatott megkezdte a felkészülést az olimpiai selejtezőre, amit jelen állás szerint meg akarnak rendezni januárban Olaszországban. A keretben a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics öt játékosa kapott helyet.

A világ legjobb munkahelye: a rádió

Klubrádió
-
 Tegnap 21:00Vélemény

Ma, amikor a magyar rádiózás 95. születésnapját ünnepeljük, olyan kollégákkal beszélgetünk a nap folyamán, akik nem ma kezdték a szakmát. Farkasházy Tivadar szerette feszegetni a határokat és megtartani azokat az „apróságokat”, amiket a hivatalnokok megpróbáltak kivetetni a műsorból. Szilágyi János szerint a Magyar Rádió egykor a világ…

Már lehet kérvényezni a brit letelepedési és munkavállalási vízumot

Keddtől kérvényezhetik a nagy-britanniai letelepedési és munkavállalási vízumokat azok a külföldiek, köztük az EU-tagországok állampolgárai, akik 2021. január 1. után kívánnak Nagy-Britanniába költözni. Azoknak az uniós állampolgároknak, akik már Nagy-Britanniában élnek és megszerezték, vagy a jövő júniusi határidőig kérvényezik a letelepedési…

Lázár János: történelmi munka kezdődött Vásárhelyen, elindult a villamos (videók)

Megkezdte a közlekedést a Szegedről érkezett próbavillamos a tram-train vonalán – ismertette Lázár János, a beruházásért felelős kormánybiztos kedd este a Facebook-oldalán.