Találatok: 8 hír

Videón, ahogy lebukik egy fizetés nélkül távozó nő a miskolci Tescóban

A nő telepakolta a bevásárlókocsiját, majd fizetés nélkül ki akart sétálni az üzletből, de a biztonsági őrök feltartóztatták.

Keresi a rendőrség a miskolci nőt, aki ingyen akart vásárolni a Tescóban

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben. A rendelkezésre álló adatok alapján június 10-én a kora délutáni órákban Miskolcon, a Szentpéteri kapuban található bevásárlóközpontban egy asszony televásárolta bevásárlókocsiját, majd fizetés nélkül kívánta az üzletet…

Ingyen akart bevásárolni a miskolci Tescóban, keresik a rendőrök

A miskolci nyomozók áruházi tolvaj azonosításához kérik a lakosság segítségét.

Iskolásoknak segít a Tesco

A Tesco vásárlói augusztus 3. és szeptember 6. között adománykuponok megvásárlásával támogathatják az Ökumenikus Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! adománygyűjtő kampányát. A kasszáknál kapható 250 forintos kuponok eladásából befolyt összegből hátrányos helyzetű gyermekeknek biztosítanak iskolaszereket.

A járványhelyzet okozta szállítói kihívásokról egyeztetett a Tesco és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Trademagazin
-
  20.08.11 10:35 Gazdaság

Egyeztetéseket indított a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Tesco Magyarország a magyar szállítói kapcsolatok fejlesztésére. Az első találkozó a koronavírus-járvány kapcsán kialakult kihívásokra fókuszált, valamint a régión belüli exportlehetőséget

A járványhelyzet okozta kihívásokról egyeztetett a Tesco és a NAK

VG
-
  20.08.10 11:58 Gazdaság

Szóba került a hatékony és biztonságos szállítás és tárolás, az innovációs lehetőségek vagy a kelet-európai térséget célzó exporttörekvések.

Kuponakciót jelentett be a Tesco - elmondták, mi a háttér

Napi
-
  20.08.08 15:55 Belföld

A Tesco vásárlói augusztus 3. és szeptember 6. között egy kuponakcióban vehetnek részt. A kasszáknál kapható 250 forintos kuponok megvásárlásával támogathatják az Ökumenikus Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! adománygyűjtő kampányát. A befolyt pénzből hátrányos helyzetű gyermekeknek biztosítanak iskolaszereket.