Találatok: 500 hír

Miért érdemes Nyíregyházán családi házat vásárolni

Szon
-
  Ma 00:02 Gazdaság

Eladó családi házat keres Kelet-Magyarország második legjelentősebb városában, Nyíregyházán? Szeretne családjával egy fejlődő, barátságos és vidám városban élni?

Porig égette volt élettársa házát az ebesi férfi

Hajdúszoboszlói Járási Ügyészség rongálás bűntette miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki a szakítást követően egy éjszaka felgyújtotta a sértett házát. A vádlott és a sértett a bűncselekmény elkövetését megelőzően élettársak voltak, az asszony tulajdonát képező ebesi házban laktak. Az együttélés ideje alatt a sértett többször szóvá tette a

Kassa megye a hazai vidéki turizmust helyezi előtérbe

ma7.sk
-
  Tegnap 22:26 Határtalan

Kassa megye. A kevésbé ismert  természeti és épített örökség felfedezésére buzdít a Kassa Régió Turizmus. Az utóbbi években az egyre nagyobb sikereket magáénak tudó szlovákiai idegenforgalmat az új koronavírus- járvány derékba törte. Minden térség az új helyzethez próbál igazodni. A turizmust szolgáló megyei iroda az új kampányában a…

Az HBO Max egyik első sorozata azonnal elérhető lesz az HBO GO-n - Kezdhetünk bízni a Snyder vágás hazai bemutató…

IGN
-
  Tegnap 21:39 Film

Lesz itt még több minden is A héten debütál Amerikában az HBO Max, amelynek nyitósorozatát a magyar nézők is láthatják az HBO GO-n keresztül.

Peter Hyross marad a Pozsonyi Városi Múzeum igazgatója, aki elbocsátotta Falath Zsuzsannát

ma7.sk
-
  Tegnap 21:07 Határtalan

Május 22-én került sor a Pozsonyi Városi Múzeum (Múzeum mesta Bratislavy) igazgatói tisztségének betöltésével kapcsolatos kiválasztási eljárásra. A jelöltek közül a választási bizottság Peter Hyrosst javasolta, így továbbra is betöltheti a Pozsonyi Városi Múzeum igazgatói posztját. Hyross volt az, aki Magyar Hírlapnak adott interjúja miatt bocsátot

Milliárdos pályázat nyílt a hazai termelők támogatására

hirado.hu
-
  Tegnap 20:34 Gazdaság

Öt éven keresztül, évente legfeljebb 100 ezer eurónyi vissza nem térítendő támogatásra nyílt lehetőség a hazai termelőknek.

Torna: jól sikerült az első hazai online verseny

NSO
-
  Tegnap 19:47 Sport

Véget ért a Magyar Torna Szövetség első online-versenye, amelyen kilenc egyesület több tucat tornásza vett részt. A viadal elsősorban az utánpótláskorú versenyzők motiválása miatt jött létre.

Végre hazajöhetett pihenni Fucsovics Márton

BorsOnline
-
  Tegnap 19:25 Sport

A múlt hétvégi tenisztorna sikerén felbuzdulva Fucsovics Márton nevelőedzőjének az a véleménye, több hazai viadalt kellene rendezni a vírusidőszakban.

Valóra vált rémálom: amikor nem jön haza a gyerek…

vasárnap.hu
-
  Tegnap 19:24 Belföld

Évről évre nő az eltűnt gyermekek száma, és ez az adat sajnos hazánkra is igaz. Több mint 90 százalékuk előkerül...

Újabb adatlopás a Ledger, Trezor és KeepKey ügyfelek háza táján?

Egy hacker állítólag három népszerű hardvertárca ellopott adatait árusítja – az érintett társaságok közül legalább ketten már nyomozást is indítottak.

Újra érkezhetnek hazánkba vadászok Ausztriából: ezek a feltételek

Újra beléphetnek Magyarországra Ausztria területéről azok az osztrák és magyar állampolgárok, akik teszteredménnyek igazolják, hogy nincs a szervezetünkben koronavírus.

Telt házat várnak a Balatonon, de mi lesz az árakkal? Rengeteg pluszköltséggel számolnak a vendéglátók

Blikk
-
  Tegnap 18:52 Belföld

Alig pár nap, aztán beköszönt a nyár: tikkasztó hőség, zsúfolásig megtelt strandok és szállodák várhatnak ránk.

Ápolási díjat követel az MSZP azoknak, akiket az ágyfelszabadítás miatt hazaküldtek a kórházakból

ATV
-
  Tegnap 18:48 Belföld

Korózs Lajos a párt online sajtótájékoztatóján többek között arról beszélt, hogy az MSZP javaslatban kezdeményezte, hogy a kórházakból hazaküldöttek otthoni ápolói, gondozói kapjanak ápolási díjat, legyenek jogosultak közgyógyellátás formájában gyógyászati segédeszközökre és gyógyászati készítményekre, ám a Fidesz a javaslatot elvetette.

Szerbiából hazatérve, nem lesz kötelező a kéthetes házikarantén

Meg van az első ország, ahonnan hazatérve, nem lesz kötelező a kéthetes házikarantén. Szerbiából mától korlátozások nélkül, szabadon utazhatnak a két ország között a magyar és a szerb állampolgárok. Ezt a külgazdasági és külügyminiszter jelentette be Röszkén. Az áruforgalom eddig is zavartalan volt, és az ingázók is átjárhattak a határon,…