Találatok: 55 hír

Kiderült, hol folytatja karrierjét a Telekom Veszprém norvég légiósa

A rivális Mol-Pick Szeged férfi kézilabda-csapatában folytatja pályafutását a nyártól a Telekom Veszprém norvég légiósa, Kent Robin Tönnesen (képünkön).

Teljes évad streamelésére szerződött a Magyar Telekom és a Viasat World

Közép-Kelet-Európában egyidőben, 2021. március 7-én este 21:00-kor startol az Epic Drama legújabb sikervárományos sorozata, a Szingapúri szorítás. A zseniális szereposztású széria alkalmából most először kötött olyan együttműködést a jogtulajdonos Viasat World és a Magyar Telekom, amelynek keretein belül a MoziKlub…

A Telekom már kapcsolt le 3G-állomásokat

VG
-
 Tegnap 11:30Infotech

A Magyar Telekom úgy döntött, hogy elkezdi előkészíteni a régebbi technológián működő 3G hálózata fokozatos tehermentesítését a majdani lekapcsolás miatt.

Teljes évad streamelésére szerződött a Magyar Telekom es a Viasat World

A zseniális szereposztású Szingapúri szorítás sorozat alkalmából most először kötött olyan együttműködést a jogtulajdonos Viasat World és a Magyar Telekom, amelynek keretein belül a MoziKlub felhasználói a lineáris premier rajtolásakor már a teljes évadot megtekinthetik.

Egyre több gigabites optikai pont a Telekomtól

KKV Magazin
-
 Tegnap 06:35Cégvilág

Minden eddiginél több optikai elérést épített tavaly a Telekom. Hálózatán a gigabites elérési pontok száma közel 2,5 millió.

A Telekom 2021. márciusi bónusz kínálata

DTV News
-
 21.03.02 16:55Média

Sorozatpremierek, közönségkedvenc vígjátékok, késő esti húzós animációk és stand-up, mindez a Telekom 2021. márciusi bónusz kínálatának keretében.

Szerdán 18.45 órakor Telekom Veszprém–Nantes derbi

A francia HBC Nantes elleni ütközettel lezárul a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportköre. A mérkőzésnek különösebb tétje nincs, a Nantes ugyan még egy helyet előbbre tudna lépni egy esetleges győzelemmel, ám ehhez az is kell, hogy a Kiel pontot veszítsen a Zágráb, vagy a Celje ellen.

Rákapcsolt a Telekom

MMonline
-
 21.03.02 10:43MédiaTelekom

A pandémia ellenére tavaly az eredeti tervek szerint zajlott a Magyar Telekom vezetékes hálózatfejlesztése. Minden korábbi évnél többet, összesen 377 ezer új optikai elérést épített a vállalat egy év leforgása alatt (azt megelőzően 2019-ben 342 ezret). Emellett 117 ezer kábeles elérési pontot is gigabites képességűvé fejlesztett. Így már közel 2,5

Minden eddiginél több optikai elérést épített tavaly a Telekom

A pandémia ellenére tavaly az eredeti tervek szerint zajlott a Magyar Telekom vezetékes hálózatfejlesztése. Minden korábbi évnél többet, összesen 377 ezer új optikai elérést épített a vállalat egy év leforgása alatt (azt megelőzően 2019-ben 342 ezret). Emellett 117 ezer kábeles elérési pontot is gigabites képességűvé fejlesztett. Így már közel 2,5

Optikában pályacsúcsot döntött a Magyar Telekom

Mínuszos
-
 21.03.02 06:33MobiltechTelekom

Tavaly a Magyar Telekom minden eddiginél több, 377 ezer új optikai elérést épített, 117 ezer kábeles elérési pontot pedig gigabit-képessé fejlesztett, ezzel csaknem 2,5 millióra nőtt hálózatán a gigabites elérések száma. Az elmúlt évben 310 településen zajlott optikai fejlesztés, az új elérések negyven százalékát ötezernél kevesebb lakosú kistelepü

Magyar Telekom: a világjárvány példátlan helyzet elé állít minket

Növekedés
-
 21.03.02 05:42Gazdaság

A Magyar Telekomnál az összforgalom éves összehasonlításban 3,6 százalékkal, 188,9 milliárd forintra nőtt 2020 negyedik negyedévében. A teljes éves bevétel némileg meghaladta a publikus célkitűzésünket - mondta el a Növekedésnek Daria Dodonova a vállalat gazdasági vezérigazgató-helyettese.

Minden eddiginél több optikai elérést épített tavaly a Telekom

ma.hu
-
 21.03.02 04:20MobiltechTelekom

Tavaly 310 településen zajlott optikai fejlesztés.

Minden eddiginél több optikai elérést épített a Telekom

Tavaly a Magyar Telekom minden eddiginél több, 377 ezer új optikai elérést épített, 117 ezer kábeles elérési pontot pedig gigabit-képessé fejlesztett, ezzel csaknem 2,5 millióra nőtt hálózatán a gigabites elérések száma - közölte a vállalat az MTI-vel hétfőn.

Nagyot fejlesztett a gigabites hálózatán a Telekom

Origo
-
 21.03.01 18:06Mobiltech

Közel 2,5 millió csatlakozási ponton érhető el a szupergyors kapcsolat.