Találatok: 58 hír

Az Apple kezében ott a megoldás az összehajtható telefonok nagy problémájára?

HVG
-
  Ma 14:03 Infotech

Az Apple évekkel korábban benyújtott, de csak idén nyilvánosságra került szabadalma is bizonyítja, komolyan foglalkozik az Apple az összehajtható telefon gondolatával. Ötlete egy komoly problémát orvosolhat, már amennyiben meg is valósul.

Telefonon egyeztetett Szijjártó Péter a bolgár külügyminiszterrel az Ukrajnában élő nemzeti kisebbségek helyzetéről (vid…

Szijjártó Péter telefonon egyeztetett a bolgár külügyminiszterrel az Ukrajnában élő nemzeti kisebbségek helyzetéről. Erről a magyar külgazdasági- és külügyminiszter közösségi oldalán számolt be.

Elveszett telefonját keresi olvasónk

Olvasónk, Gabriella elvesztett egy Samsung Galaxy S8-as fekete telefont egy kopott fekete műbőr tokban csütörtök este 8-9 óra környékén a 49-es, vagy a 61, 17-es villamos vonalán.A telefon IMEI azonosító száma: 352802102357731. Aki megtalálta, kérjük, írjon a karvakg@gmail.com e-mailre. 

Hogy fogod a telefonod? Sok mindent elárul rólad! Melyik kép érvényes rád?

Városi Kurír
-
  Ma 10:55 Bulvár

A tudósok szerint abból, ahogyan a telefonunkat tartjuk, sok minden kiderül a személyiségünkről. Az emberek alapvetően négyféle módon fogják a telefonjukat, nézd meg a képeket és válaszd ki, te melyik csoporthoz tartozol. 1. Egy kézzel fogod a telefonod és a hüvelykujjaddal írsz Aki egy kézzel fogja a telefonját és így ír, képes egyszerre több…

Ezt állítsa be, hálás lesz a telefonja: mostantól blokkolhatja a Chrome-ban a túlpörgő hirdetéseket

HVG
-
  Ma 08:03 Infotech

Augusztusban érkezik a Chrome-ba a káros hirdetéseket automatikusan blokkoló funkció, de aki szeretné, néhány másodperc alatt már bekapcsolhatja magának.

Motochargebar: pont ez kellett, hogy GPS-ről telefonra váltsak

Hegylakók
-
  Ma 04:10 Autó-motor

Akárhogy is, engem meggyőzött a Motochargebar vezeték nélküli töltője és tartója – amit itt vásárolhatsz meg –, ezért hosszú távon is letesztelem, mit tud.

Letiltja a OnePlus a funkciót, amivel az új telefonja átlát bizonyos tárgyakon

HVG
-
  Tegnap 20:03 Infotech

Hamarosan az európai felhasználókhoz is eljut az a szoftverfrissítés, ami kiveszi a OnePlus 8 Próból az igencsak vitatott fotokróm funkciót.

Könnyebb lesz telefonon elérni a gyöngyösi kórházat

Heol
-
  Tegnap 15:11 Belföld

A Bugát Pál Kórház vezetése meghallotta a jogos és okszerű panaszokat, hogy nehezen érhető el telefonon az intézmény és még nehezebben néhány, nagy betegforgalommal dolgozó szakrendelés.

Telefonos lelki elsősegély szolgálat, hallgatom!

infoVáros
-
  Tegnap 11:00 Megyei

Ön is tud hallgatni? Szívesen meghallgatna másokat? Képes lenne megértéssel, odafigyeléssel embertársaihoz fordulni?

Szijjártó Péter telefonon egyeztetett a bolgár külügyminiszterrel az Ukrajnában élő nemzeti kisebbségeket illetően

Az imént egyeztettem telefonon Ekaterina Zaharieva bolgár külügyminiszterrel, hiszen a bolgároknak is jelentős létszámú nemzeti közössége él Ukrajna területén, akiket szintén érint az ukrán közigazgatás átszervezése.

Új szintre helyezné a telefonálást egy francia startup

SG
-
  Tegnap 10:22 Mobiltech

A Skype és a WhatsApp háttérbe szorították a telefonálást, egy francia startup ismét előtérbe helyezné.

Friss lista: ezeket a telefonokat választják most a legtöbben

HVG
-
  Tegnap 08:03 Mobiltech

Már nem az iPhone XR a legnagyobb darabszámban eladott telefonmodell a világon. De az Apple-nek továbbra is van oka az örömre.

Átszervezik a COVID-19 járvány idejére létrehozott telefonos központok munkáját

„A legtöbb hívás 8 és 15 óra között érkezik, később már jóval kevesebben telefonálnak" - magyarázta Račková. Az Országos Egészségügyi Információs Központ (NCZI) infovonala továbbra is a nap 24 órájában elérhető a 0800 221 234-es telefonszámon. A lakosság e-mailben is felteheti a COVID-19-cel kapcsolatos kérdéseit a…

Átszervezik a Covid-19 járvány idejére létrehozott telefonos központok munkáját

Átszervezik a Covid-19 világjárvány idejére létrehozott telefonos információs vonalak munkáját a regionális közegészségügyi hivatalok. Csütörtöktől munkanapokon 8 és 15 óra között várják a hívásokat. Még mindig 36 telefonvonal áll a lakosok rendelkezésére – tájékoztatta a Tasr hírügynökséget Daša Račková, a Közegészségügyi Hivatal (Úvz)…

Azt hitték "kémgalambot" fogtak, az állat lábán lévő telefonszámot titkos kódnak nézték

ATV
-
  20.05.28 14:24 Külföld

Pakisztánból átrepült rózsaszín "kémgalamb" okozott konfliktust a szomszédos Indiával. A befestett, lábán számokat tartalmazó gyűrűt viselő madárról az indiai fegyveres erők úgy vélték, a szomszédos ellenséges ország, Pakisztán küldhette át.