Találatok: 36 hír

Rohan Dennis a Team Ineos színeiben folytathatja

Velo
-
  Ma 05:24 Sport

Egy ausztrál lap információi szerint a kétszeres időfutam világbajnok Rohan Dennis nagyon közel áll ahhoz, hogy megegyezzen a Team Ineos csapatával.

6 ok, amiért érdemes hibiszkusz teát inni

Well and Fit
-
  Ma 03:33 Életmód

Korántsem a matcha az egyedüli egészséges meleg ital

Nyugalomra int a Magyar Teátrumi Társaság

Fidelio
-
  Tegnap 21:50 SzínpadSzínház

A Vidnyánszky Attila elnökölte színházi szervezet más egyesületekkel közösen közleményt adott ki, amelyben többek között annak a meggyőződésüknek adnak hangot, hogy a független színházak nem kaphatnak kevesebb forrást, mint eddig.

A Magyar Teátrumi Társaság öt pontot javasol és optimista

Miközben egyre több művész tiltakozik a színházakat érintő törvénymódosítás ellen, a Vidnyánszky Attila vezette Magyar Teátrumi Társaság nyugalomra int, és egyeztetni szeretne.

“Nyugalomra int” és javaslatokat tesz a törvényhozóknak a Teátrumi Társaság és más szervezetek

A Magyar Teátrumi Társaság, a Vidéki Színházak Igazgatóinak Egyesülete, a Magyarországi Nemzetiségi Színházak Szövetsége, a Mozaik Művészegyesület, a Szabadtéri Színházak Szövetsége, a Magyar Művészeti Fesztiválok Szövetsége a magyar kulturális élet működése szabályozásának egyes területeit érintő jogszabály-módosításokkal…

Jótékonysági teadélutánt tartottak a kecskeméti Rózsahölgyek

Baon
-
  Tegnap 07:29 Belföld

Házi sütemények és rózsatea illata töltötte be a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár dísztermét a hétvégén. A kecskeméti Rózsahölgyek Társasága idén is folytatta hagyományát, és december első szombatján jótékonysági teadélutánt szervezett, melynek bevételéből rászoruló gyermekek kirándulását finanszírozzák majd a jövő évben.

Wonder Woman 1984 - holnap érkezik az első előzetes, de egy teasert már most megnézhetünk

GameStar
-
  19.12.07 19:57 Film

Csak úgy árad a '80-as évek hangulata a rövidke videóból.

Teaser trailert kapott az új Wonder Woman

Holnap fut be a következő Wonder Woman-film első teljes előzetese, de már most kaptunk egy nyúlfarknyi ízelítőt Diana következő megmérettetéséről, amiben ezúttal a Kristen Wiig alakította Gepárd alakítja majd a főgonoszt.

"Nagyon szeretnénk a Top 4-ből legalább 2 játékost mi adni" - Team Plague HS csapat interjú

Esport 1
-
  19.12.07 16:25 Gaming

A Team Plague csapata komolyan veszi a Hearthstone-t, igazi sztárokból állt össze az MNEB lineupjuk.

A legjobb teák megfázásra

HáziPatika
-
  19.12.07 14:02 Egészség

Ahogy megelőzésre, úgy a tünetek enyhítésére is kiválóan alkalmasak a gyógyteák. De melyiket kortyolgassuk, ha megfáztunk?

A legjobb immunerősítő teák

HáziPatika
-
  19.12.07 11:31 Egészség

Az őszi időszakban különösen fontos megerősíteni az immunrendszerünket, hogy felkészüljünk a nátha- és megfázásszezonra. Bizonyos teák fogyasztásával sokat tehetünk, hogy szervezetünk erősebb és ellenállóbb legyen.

7 gyógynövényes tea, amit kötelezővé kellene tenni a nők számára

Bien
-
  19.12.06 17:31 Recept

A teafogyasztás – legyen szó fekete, zöld vagy fehér változatról – már önmagában is egészséges. Gyógynövények hozzáadásával azonban...