Találatok: 16 hír

Állami támogatás a taxisoknak

Magyar Szó
-
  Ma 14:48 Határtalan

Az eddigi bejelentések értelmében az állami költségvetésből támogatást kívánnak jóváhagyni azoknak a taxisoknak a számára, akik új autót vásárolnának.

A Jaguar I-Pace lett a Nürburging első elektromos verseny taxija

Alapjárat
-
  Ma 08:07 Autó-motor

A Jaguar I-Pace csatlakozik a Nürburging Race Taxi flottájához.

A Jaguar I-Pace lett a Nürburgring első elektromos verseny taxija

Alapjárat
-
  Ma 08:07 Autó-motor

A Jaguar I-Pace csatlakozik a Nürburging Race Taxi flottájához.

Ez a férfi gázspray-vel fújt le egy taxist a Kőbányai úton

A kőbányai rendőrök keresik a képen látható ismeretlen férfit.A férfi szóváltásba keveredett egy taxissal, majd lefújta őt gázspray-vel a Kőbányai úton, majd elmenekült a helyszínről. A X. kerületi rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval…

Gázspray-vel fújta le a taxisofőrt​

A kőbányai rendőrök keresik az ismeretlen férfit.

Látta ezt a férfit? Gázspray-vel fújt le egy taxist Budapesten, körözi a rendőrség

Hétfő délután számolt be a kőbányai rendőrség egy esetről, amelynek során – még 2019. szeptember 14-én 2 óra körül – egy férfi szóváltásba keveredett egy taxissal, akit lefújt gázspray-vel Budapest X. kerületében, a Kőbányai úton. A férfi ezt követően elmenekült a helyszínről.

Belgrád: Abbahagyják a tiltakozást a taxisok

A taxisok, akik már tizenkét napja blokád alatt tartják a szerb fővárost, kedden, miután tárgyaltak Aleksandar Vučić államfővel, úgy döntöttek, abbahagyják a tiltakozást. A Blic értesülései szerint nehéz megbeszélésen vannak túl, mely mintegy két órán át tartott. Aleksandar Bijelić, a taxisok egyik képviselője újságíróknak azt mondta, hogy a tárgya

Gázspray-vel fújta le a taxisofőrt​

Gázspray-vel fújta le a taxisofőrt​ Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 10. 15., k - 17:00 A kőbányai rendőrök keresik az ismeretlen férfit.

A Taxisok az Üllői úton győzték le bajnokin a Ferencvárost

NSO
-
  19.10.15 08:39 Foci

Az Üllői úton kapott ki a Taxisoktól a Fradi 1939 októberében, ám ezzel együtt maradt a tabella első helyén. A váratlan vereséget váratlan bejelentés követte, Hlavay György bejelentette: elege van.

Embercsempészéssel vádolnak két taxisofőrt

24
-
  19.10.14 12:10 Belföld

Az ügyészség börtönt kért a két szerb sofőrre.

Vádat emeltek a migránsokat csempésző taxisofőrök ellen

Hiros
-
  19.10.14 10:25 Baleset-bűnügy

A Bajai Járási Ügyészség minősített embercsempészés bűntette miatt vádat emelt két szerb taxisofőrrel szemben, akik 2019. június 15-én hajnalban Hercegszántó közeléből a szerb-magyar határt illegálisan átlépő, Németországba készülő migránsokat akartak két autóval Baján keresztül továbbszállítani, de Nagybaracskán elfogták őket.

Ötezer forintot kaphattak azok a szavazók Ferencvárosban, akiket szervezetten, taxival is szállítottak a szavazókörökh…

Kétszer kihívták a rendőrséget, sőt csaknem tettlegességig fajult a helyzet a Ferencvárosban, ahol Baranyi Krisztina összellenzéki polgármesterjelölt kampánycsapata, a helyi Momentum- és Jobbik-aktivistákkal együtt üldözőbe vette azt a gyanús csoportot, amelynek egész napos mozgása a szervezet választási csalás, szavazatvásárlás gyanúját…

Hátborzongató! Belecsapódott a taxiba a kerékpáros a Blahán

Lokál
-
  19.10.13 09:05 Belföld

Csak egy hajszálon múlott annak a taxisnak az élete, akinek az "érkezését" a fuvarozó autójában lévő kamera rögzítette.