Találatok: 10 hír

Sorsolással nyerte meg a félmilliárdos MTVA pályázatot a Főtaxi - a 6x6 Taxi a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz fordult…

A Privatkopo.hu értesülése szerint néhány napja eredményt hirdettek abban a 2 évre szóló, 500 millió forint keretösszegű, „fuvarszervezési szolgáltatás/taxiszolgáltatás” elnevezésű közbeszerzési eljárásban, amelynek ajánlatkérője a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) volt. A második nekifutásra érvényesnek minősített…

A taxis élet sötét oldala

Gyakran előfordul, hogy fizetés nélkül távoznak a taxiszolgáltatást igénylők, a fuvarozók pedig ilyen helyzetben nem sokat tehetnek. Szintén sokszor szembesülnek azzal, hogy nem várja őket a hívó ügyfél a megbeszélt helyszínen, illetve az sem ritka, hogy ittas állapotban lévő klienseik az autóba „rókáznak”.

Ítélelet mondtak a budapestiek: ilyen taxikat akarnak a fővárosba

Pénzcentrum
-
  19.12.14 11:00 Gazdaság

Gyorsaság, kényelem, költséghatékonyság és környezettudatosság. Egy, a közelmúltban készült felmérés szerint ezen szempontok alapján dönt Budapest lakossága arról, hogy mindennapjai során milyen közlekedési eszközt választ. A környezettudatosság...

Kisebb vagyont hagytak a hátsó ülésen, de az izraeli taxis visszaadta

Neokohn
-
  19.12.13 17:17 Külföld

Hatvanezer dollárt lapult abban a táskában, amit a taxis talált meg kocsija hátsó ülésén. Azt mondja, egy pillanatig sem gondolta, hogy megtartja.

A Waymo taxijában nincs sofőr

Rakéta
-
  19.12.12 08:00 Autó-motor

A Waymo a Googlehoz kapcsolódó önvezető autós vállalkozás, megkezdte önállóan működő taxiszolgáltatását anélkül, hogy a kormány mögött emberek ülnének.

Taxizásra is használható az autóvásárlási kedvezménnyel szerzett autó

Mandiner
-
  19.12.11 09:00 Vélemény

A júliusi indulás óta már több mint 16500 igénylés érkezett a Magyar Államkincstárhoz a Nagycsaládosok Autóvásárlási Támogatására. Eközben mindig adódnak újabb kérdések, amelyeket érdemes tisztázni az új autó vásárlása előtt.

Utasára támadt egy női taxisofőr

Vezess
-
  19.12.10 14:36 Baleset-bűnügy

Megtépte a haját és összetörte a telefonját, miután az utas megkérte, halkítsa le a zenét – legalábbis ezt állítja a 18 éves áldozat.

Sofőr nélkül jön a Mercedes taxi

Vezess
-
  19.12.09 15:20 Autó-motor

A Mercedes és a Bosch közös projektjében robotpilótával felszerelt S-osztályok szállítják az utasokat a kaliforniai San José városában.