Találatok: 129 hír

Tarlós István öröksége: Beszakadt az úttest a Vámház körúton

Tíz év alatt mindent leöntött betonnal, amit nem kellett volna a bukott főpolgármester. Éppen csak az utakat nem sikerül felújítania.

Tarlós István díszpolgár lett

A csepeli önkormányzat a díszpolgárává választotta az egykori főpolgármestert, Tarlós Istvánt.

Díszpolgár lett Tarlós István

Blikk
-
  20.07.10 19:46 Belföld

A csepeli önkormányzat a díszpolgárává választotta az egykori főpolgármestert, Tarlós Istvánt.

Csepel díszpolgára lett Tarlós István

Csepel díszpolgára lett Tarlós István, Budapest korábbi főpolgármestere – közölte a XXI. kerületi önkormányzat.

Tudja mi lett Tarlós István? Most figyeljen: Csepel díszpolgára!

Díszpolgárrá választották Tarlós Istvánt, Budapest korábbi főpolgármesterét, valamint Hantos Jenő nyugalmazott lelkipásztort, a Csepeli Lelkészi Kör megalapítóját – közölte a XXI. kerületi önkormányzat. A nemzet főpolgármestere? Mint írták, Tarlós István két cikluson át tartó vezetése alatt Budapest „nem csupán a budapestiek otthona volt, hanem…

Tarlós Istvánt díszpolgárrá avatták

Csepel díszpolgára lett Tarlós István, Budapest korábbi főpolgármestere, valamint Hantos Jenő nyugalmazott lelkipásztor, a Csepeli Lelkészi Kör megalapítója – közölte a XXI. kerületi önkormányzat pénteken az MTI-vel. /Kovács Tamás Közleményükben azt írták: Tarlós István két cikluson át tartó vezetése alatt Budapest nem csupán a budapestiek…

Tarlós István díszpolgár lett

Napi
-
  20.07.10 17:58 Belföld

Csepel díszpolgára lett Tarlós István, Budapest korábbi főpolgármestere, valamint Hantos Jenő nyugalmazott lelkipásztor, a Csepeli Lelkészi Kör megalapítója.

Tarlós István Csepel díszpolgára lett

Index
-
  20.07.10 17:54 Belföld

A XXI. önkormányzat szerint Tarlós főpolgármestersége alatt élte Budapest a legsikeresebb korszakát, és mindig szívén viselte a csepeliek sorsát.

Csepel díszpolgára lett Tarlós István

HVG
-
  20.07.10 17:25 Kultúra

A Csepeli Lelkészi Kört megalapító Hantos Jenő munkáját is így ismerték el.

Díszpolgár lett Tarlós István

ATV
-
  20.07.10 17:20 Belföld

Csepel díszpolgára lett Tarlós István, Budapest korábbi főpolgármestere, valamint Hantos Jenő nyugalmazott lelkipásztor, a Csepeli Lelkészi Kör megalapítója - közölte a XXI. kerületi önkormányzat.

Csepel díszpolgára lett Tarlós István és Hantos Jenő

Tarlós István főpolgármesteri munkássága során mindvégig szívén viselte Csepel és a csepeliek ügyét.

Tarlós István lesz Csepel új díszpolgára

A volt főpolgármester, Tarlós István és Hantos Jenő nyugalmazott lelkipásztor, a Csepeli Lelkészi Kör megalapítója kapja idén a Csepel Díszpolgára kitüntető címet. Erről a csepeli képviselő-testület tegnapi, július 9-ei ülésén döntöttek – jelentette be Borbély Lénárd polgármester. 

Tarlós István Csepel díszpolgára lett

„A főpolgármester vezetése alatt Budapest nem csupán a budapestiek otthona volt, hanem valóban a nemzet fővárosává válhatott és a város történetének egyik legsikeresebb korszakát élhette meg”.

Csepel díszpolgára lett Tarlós István

Csepel díszpolgára lett Tarlós István, Budapest korábbi főpolgármestere, valamint Hantos Jenő nyugalmazott lelkipásztor, a Csepeli Lelkészi Kör megalapítója – közölte a XXI. kerületi önkormányzat pénteken az MTI-vel.     Közleményükben azt írták: Tarlós István két cikluson át tartó vezetése alatt Budapest nem csupán a budapestiek otthona…

Csepel díszpolgára lett Hantos Jenő és Tarlós István

Hantos Jenő nyugalmazott lelkipásztor érdemei közé tartozik a Csepeli Lelkészi Kör létrehozása.