Találatok: 31 hír

Milyen titkos térkép van a tenyeredben?

Egy olyan térkép rejlik a tenyereden, melyet eddig csak kevesen tudtak, de itt az ideje, hogy Te részese legyél a titoknak, így még többet megtudhatsz önmagadról!

A világ 100 térKépben – A földrajz visszatér

A térképek fontosak. Mert a térképek képet adnak a világról a világ megismeréséhez. Egy képet, hogy el tudjuk képzelni a helyek és dolgok egymáshoz való viszonyát. Ez ad számunkra stabilitást és biztonságot, a világban való navigálásban. Azt is mondtatjuk, hogy a térképek eszközök a kezünkben, a cselekvés eszközei és természetesen, régóta…

Lucas7yoshi elkészült a térképpel – Kiderült melyek a Fortnite legveszélyesebb helyszínei

Leet
-
 Ma 09:00Gaming

Lucas7Yoshi neve nem ismeretlen azok számára, akik otthonosan mozognak a Fortnite leakek világában. Pár hete egy újabb projektbe kezdett bele, melyhez a játékosok segítségét kérte. A felhasználók által beküldött több ezer replay alapján kigyűjtött rengeteg információt, többek között azt is, hogy mely városokban, helyszíneken hal meg a…

Megkezdték Győrben a vízi élménypark építését – látványterv, térkép

68 fát vágnak ki, helyükre újonnan mintegy 110 lombos fát ültetnek.

Elkészült a 80-as évek legendás budapesti szórakozóhelyeit megmutató térkép is

Vizi Ákos grafikus folytatta térképkészítő-múltfeldolgozó munkáját. A 90-es évek legendás koncert- és bulihelyszíneit bemutató térkép után most megérkezett egy újabb, ami a 80-as éveket dolgozza fel.

Térképen az Európában bevezetett korlátozások

A koronavírus-járvány terjedésével és az új mutációk megjelenésével továbbra is érvényben vannak a korlátozások Európa-szerte. Az intézkedések szigorát tekintve azonban nagy különbségek vannak az országok között. A Statista térképre vitte, hol milyen szabályokat kell követni.

Térképen a koronavírus miatti lezárások: van, ahol az utcára sem lehet csak úgy kimenni

Pénzcentrum
-
 Tegnap 14:31Gazdaság

A jelenleg hatályos magyarországi intézkedések még viszonylag enyhének számítanak sok más európai országhoz képest. Az Európai lockdown-térképről kiderült, hogy sok helyen ötvözik a teljes lezárást, illetve a kijárást korlátozó

A NATO új bombahatástalanító robotja holografikusan térképezi fel a pokolgépeket

Rakéta
-
 Tegnap 12:00Infotech

A UGO-1st neve a bombahatástalanító gépek legfontosabb céljára utal: ők mennek előre, hogy megmentsék a tűzszerészek életét a veszélyes munka kockázataitól.

Már csak két "vörös megye" van - térképen a friss koronavírus-adatok

ATV
-
 Tegnap 10:05Belföld

Továbbra is Budapesten és Pest megyében van a legtöbb regisztrált fertőzött. Eddig a lakosságszámhoz viszonyított esetszám Vas, Győr-Moson-Sopron és Nógrád megyében volt a legmagasabb, de a friss adatok szerint Győr-Moson-Sopron megye lekerült erről a listáról.

A monszun éghajlat jellemzői, növény és állatvilága + (diagramm és térkép)

Esőtánc
-
 Tegnap 09:41Tudomány

A monszun éghajlat egy száraz és egy esős évszak éles elkülönülésével jellemezhető éghajlat, amelyet a

Térképben vagyunk

kecsUP
-
 Tegnap 09:41Színes

Ez a cikk Térképben vagyunk a KecsUP-on jelent meg.

Csak egy mondatot írtak ehhez az amerikai térképhez, zavar is keletkezett az erőben

Player
-
 Tegnap 05:30Infotech

Előkerült a neten újra egy fotó, amelyen úgy első ránézésre semmi különös nincs. Egy kissé megvágott és szegényes észak-amerikai térképről van szó, Kanadára fókuszálva. De ha jobban megnézzük, szinte az amerikai határnál van egy piros csík, a kép bal alsó sarkában pedig egy szöveg: a vonaltól délre él a kanadaiak mintegy fele, bumm.

Kamu üzletnyitásokkal hergeli a vendéglátósokat a LA75 nevű párt: hamis térképen jelölik a nyitni készülőket

A Tömeges Üzletnyitás nevű Facebook-oldalt szervező LA75 párt február elsejére hirdette meg a vendéglátóhelyek polgári engedetlenségi akcióját, vagyis hogy azok a járványügyi korlátozások ellenére is

Térképre kerültek a február 1-jén kinyitó üzletek

A Tömeges Üzletnyitás mozgalom szembemegy a járványügyi intézkedésekkel.