Találatok: 67 hír

Három nővér lopott parfümöt Szolnokon

A Szolnoki Járási Ügyészség vádat emelt lopás bűntette miatt egy jászladányi testvérhármassal szemben.

Hagyj el egy Mikuláscsomagot - Szolnok

Police
-
 Ma 07:41Belföld

Hagyj el egy Mikuláscsomagot - Szolnok Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 03., cs - 07:41 Gyerekek, keressétek meg a Rendőr Mikulás elhagyott csomagjait Szolnokon!

Két autó karambolozott Szolnok külvárosában

Összeütközött két személyautó csütörtök reggel a Szolnok külvárosában húzódó Debreceni úton. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket.

Tévés meccset játszik az Olaj Szolnokon

Szoljon
-
 Ma 07:00Sport

Csütörtökön kezdődik a decemberi nagyüzem a Szolnoki Olajbányász csapata számára, amelyre nyolc bajnoki mérkőzés vár az esztendő utolsó hónapjában.

Pályázati felhívás: a turizmussal és az idegenforgalommal foglalkozó cégeket segíti Szolnok városa

Szolnoki Napló
-
 Tegnap 14:57Megyei

Az önkormányzat a 2020/21-es évre vonatkozóan az országban elsőként - és eddig egyedülálló módon - olyan támogatási rendszert vezet be, mellyel a koronavírus-járvány által leginkább sújtott vállalkozásokat segíti: a turizmus- és idegenforgalmi bevételektől eleső szállodákat, hoteleket, panziókat, fogadókat, szállókat, vendégházakat, éttermeket,…

A Szolnok egyik legeredményesebb pólósa 19 évesen, de nincs rágörcsölve az olimpia előtti válogatottságra

Eurosport
-
 Tegnap 09:51Vizes sport

Konarik Ákossal a Szolnokra való igazolásáról, új csapatában betöltött szerepéről beszélgettünk.

80 éve kezdte meg működését a szolnoki meteorológiai állomás

MNL
-
 Tegnap 08:56Kultúra

Decemberi hónap dokumentumaAz időjárás mindig is foglalkoztatta az emberiséget. Történelmünk része, oly sokszor annak befolyásoló tényezője. Talán elegendő a napjainkig meghatározó növénykultúrára, a gabonára gyakorolt hatására gondolni. Ezzel együtt pedig milliók alapélelmiszerének, a kenyérnek (vagy ahogy egykoron igen beszédesen…

Befejeződött Szolnokon, a 4. számú főút 103. kilométerszelvényében történt közúti közlekedési baleset helyszínelése

Befejeződött Szolnokon, a 4. számú főút 103. kilométerszelvényében történt közúti közlekedési baleset helyszínelése Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 20:49 A főút balesettel érintett útszakasza ismét teljes szélességében járható.

Jelenleg is tart a Szolnokon, a 4. számú főút 103. kilométerszelvényében történt közúti közlekedési baleset helyszínelés…

Jelenleg is tart a Szolnokon, a 4. számú főút 103. kilométerszelvényében történt közúti közlekedési baleset helyszínelése Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 19:24 A balesettel érintett útszakaszon feltorlódott járműforgalom terelésére intézkedés történt.

Közúti közlekedési baleset történt Szolnokon, a 4. számú főút 103. kilométerszelvényében

Közúti közlekedési baleset történt Szolnokon, a 4. számú főút 103. kilométerszelvényében Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 19:00 A rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg a baleset helyszínelését.

Karambol történt a 4-es főúton, Szolnoknál

A balesetnél a mentés idejére az utat lezárták. Az eset a 4-es főút szolnoki elkerülő szakaszának szandai részénél történt.