Találatok: 7 hír

Sikeresen visszatért a Földre a Szojuz űrhajó legénysége

A Szojuz Msz–16-os űrhajó legénysége fél évet tartózkodott a Nemzetközi Űrállomáson (Iss).

Visszatért a Földre a Szojuz MSZ-16 legénysége

Április 9-én érkeztek meg a Nemzetközi Űrállomásra, amellyel 3136-szor kerülték meg a Földet, több mint 133 millió kilométert tettek meg.

Visszatért a Földre a Szojuz MSZ-16-os űrhajó legénysége

A leszálló egység közép-európai idő szerint csütörtök hajnali 4 óra 20 perckor ért földet a kazahsztáni Zsezkazgantól minegy 147 kilométerre délnyugatra. Négyszázkét kilométeres útjukat körülbelül három óra húsz perc alatt tették meg. A koronavírus-járvány miatt minimális létszámú csapat fogadta a visszatérőket, és előzetesen mindenkit…

Fél év után tért vissza a Szojuz MSZ-16-os űrhajó legénysége

Visszatért a Földre a Szojuz MSZ-16-os űrhajó legénysége, Anatolij Ivanisin és Ivan Vagner orosz, illetve Chris Cassidy amerikai űrhajós fél évet tartózkodott a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) - számolt be az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) csütörtökön.

Visszatért a Földre a Szojuz MSZ-16-os űrhajó legénysége

Visszatért a Földre a Szojuz MSZ-16-os űrhajó legénysége, Anatolij Ivanisin és Ivan Vagner orosz, illetve Chris Cassidy amerikai űrhajós fél évet tartózkodott a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) – számolt be az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) csütörtökön. A leszálló egység közép-európai idő szerint csütörtök hajnali 4 óra 20 perckor ért földet a…

Sikeresen visszatért a Földre a Szojuz űrhajó legénysége

Az űrhajó legénysége, Anatolij Ivanisin és Ivan Vagner orosz, illetve Chris Cassidy amerikai űrhajós fél évet tartózkodott a Nemzetközi Űrállomáson.

Szojuz MSZ-16: hárman visszatértek

196 napos küldetésük zárásaként Kazahsztánban landolt két orosz és egy amerikai űrhajós.