Találatok: 5 hír

Jeszenszki szerint a Fidesz olyan törvényeket akar megszavazni, amik gyűlöletet szítanak

A pofátlan Fidesz ma megint olyan törvényeket akar megszavazni, amelyek nem előre viszik a magyar népet és az országot, hanem még nagyobb gödörbe taszítja. 

Szita Károly jutalmába a besúgással töltött éveket is beszámították

Ez a lényeg
-
 21.06.14 15:09Vélemény

Kaposvár polgármestere 40 éves közszolgálati jogviszonyára tekintettel kapta a 4 millió 986 ezer forintos jutalmat. A hűségpénz negyede a „kettős” szolgálatért járhatott, ez 1,25 millió forint.

Újabb tartalmas nap a Szitásdombi Füvészkertben

Győr Plusz
-
 21.06.14 12:23Megyei

A gyerkőcök csoportokba osztva teljesítették a különböző állomásokat, közben bejárták a füvészkertet és bővítették a környezettel kapcsolatos ismereteiket. Egy hónappal ezelőtt már jártak itt a fiatalok, annak sikerén felbuzdulva szervezték a hétfői programot. „Volt egy nagyon sikeres esemény májusban, annak csak egy hátránya volt: rövidre sikerede

KaposT.hu: Júdáspénz: a besúgóként töltött éveket is beszámították Szita Károly ötmillió forintos jubileumi jutalmához

Borhi Zsombor alpolgármesteri hatáskörben nemrég kiutaltatott Szita Károly (Fidesz-Kdnp) polgármesternek 4.986.000, azaz tizennégyezer forint híján ötmillió forintot negyven éves közszolgálati hűségpénz, „jubileumi jutalom” gyanánt. Az indoklás szerint Szita közszolgálati ideje 1981. június elsejével kezdődik, ekkor lett a kaposvári Növényvédő Állo

Elhunyt Szita Éva, a Hunguest egykori szállodaigazgatója

Turizmus.com
-
 21.06.13 09:26Karrier

Hosszan tartó, gyógyíthatatlan betegség következtében, 74 éves korában elhunyt Szita Éva, aki hosszú éveken át volt a Hunguest Hotels egyik legsikeresebb szállodaigazgatója.