Találatok: 171 hír

Koronavírus: még hónapokig tarthat a brit elszigeteltség

Blikk
-
  Ma 13:29 Külföld

Nagy-Britanniának legalább júniusig elszigetelve kell maradnia, az szociális érintkezéseket pedig meg utána is hónapokig minimalizálni kell az országban.

Nav: Egy hónappal tovább, április 15-éig lehet kérni az szja-bevallási tervezetek postázását

Április 15-éig kérhető a személyi jövedelemadó-bevallási (szja) tervezetek postázása - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (Nav) az Mti-vel.

Hónap vége van, úgyhogy itt az első karanténos Fasza Dolgok!

Azonnali
-
  Ma 11:54 Vélemény

Bár az igazán aktív élmények elmaradtak, legújabb mindenajánlónk így is elég színes lett: van itt kaja, sorozat, könyv, rádió, de még játékok is. Ezeknek a dolgoknak örült márciusban az Azonnali!

A Juventus játékosai és edzői négy hónapig nem kapnak fizetést

A megállapodás 90 millió eurót takarít meg a klubnak.

Mikó Gergely: Az embereket nem érdekli a világjárvány? – annyian voltak ma a Normafán mint máskor 1 hónap alatt

A Normafa és környékének mellőzését kéri a Normafa Park igazgatója a kirándulóktól és sportolóktól – közölte a Xii. kerületi önkormányzat szombaton az Mti-vel. Mikó Gergely felhívásában azt írta: az elmúlt időszakban „az egészségügyi vészhelyzet” ellenére tömegesen keresték fel a Normafát. A tavaszi időben a látogatók nagy sűrűsége alig teszi…

Terézvárosban így segítenek a vállalkozók egy rétegén. Hajrá!

Városi Kurír
-
  Tegnap 19:25 Belföld

“Meghoztuk az első döntéseket a terézvárosi vállalkozások megmentéséért‼️” – írta Soproni Tamás, Terézváros polgármestere közösségi oldalán. “A bérleti díjak fizetésének felfüggesztéséről, és azok átütemezéséről döntöttünk a terézvárosi kis- és közepes vállalkozások fennmaradása és az általuk foglalkoztatottak megtartásának érdekében. Bár…

Továbbra is nyugodt lehet Orosz Bernadett, a bíróság újabb négy hónappal meghosszabbította támadója távoltartását

Július 18-ig meghosszabbították a távoltartási végzést az ellen a férfi ellen, aki november 9-én bántalmazta Orosz Bernadettet - tudta meg az Index a sértettől. Egyúttal elutasították a bántalmazással gyanúsított férfi ügyvédjének indítványát a távoltartás megszüntetésére. 

Négy hónappal meghosszabbították az Orosz Bernadettet bántalmazó férfi elleni távoltartást

Az indokolás szerint fennáll a bűnismétlés veszélye, azaz vélhetően újra megverné a nőt.

F1-es szuperszezon: 2021 első hónapjaiban zárulhat a bajnokság?

M4 Sport
-
  Tegnap 17:59 Forma1

Januárra, de akár februárra tolhatják ki a mostani bajnokság szezonzáróját.

Ez fog történni a következő 18 hónapban, ha azonnal lépünk – és ha nem

OLKT
-
  Tegnap 17:11 Vélemény

Mire számíthatunk a következő 18 hónapban, ha a vezetőink időt nyernek számunkra – és mire számíthatunk akkor, hogyha ez nem történik meg? Egy hét kellett ahhoz, hogy a világ országai a “Nem olyan nagy dolog ez a koronavírus” hozzáállástól eljussanak a veszélyhelyzet kihirdetéséig. És mégis, még mindig sok olyan ország van, ahol nem…

8 hónapos csúcson a bitcointőzsdékről történtő kiutalások száma

Kriptoworld
-
  Tegnap 16:45 Gazdaság

A bitcointuladjonosok úgy tűnik, hogy szívesen ragaszkodnak kriptopénzükhöz, ugyanis a tőzsdékről történő kiutalások száma ismét meghaladta a beutalások mértékét. Hetek óta csökken a tőzsdék vagyona A Glassnode elemzése szerint a

Női kézi Bl: „Őrültség a júniusi folytatás, pocsék a szeptemberi négyes döntő”

NSO
-
  Tegnap 16:45 Kézilabda

A napokban beszámoltunk róla, hogy a legnagyobb férfi sztárok közül többen is kritizálták a kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének augusztusra halasztását, most a hölgyek közül a Rosztov-Don világbajnok átlövője, Lois Abbingh emelte fel a szavát a döntés ellen.

Rábl János emlékezetes hónapokon van túl

Haon
-
  Tegnap 16:37 Sport

Az utolsó gépek egyikével tudott hazatérni Olaszországból.

Szeptemberben érkezik a Dalriada új lemeze

A folk metálosok azt kérik rajongóiktól, hogy most maradjanak otthon, hogy a későbbre halasztott turnén mindenkivel találkozhassanak majd.

Szeptemberben érkezik a Dalriada új lemeze

A folk metálosok azt kérik rajongóiktól, hogy most maradjanak otthon, hogy a későbbre halasztott turnén mindenkivel találkozhassanak majd.