Találatok: 35 hír

Egy növény az állatkert legújabb sztárja: szelfiző páfrány sokkolja a látogatókat

A londoni Zoológusok Társaságának állatkertje egy új, kifejezetten fotogén látványossággal bővült. Pete-nek hívják, az Élet az esőerdőben kiállítás lakóját, aki rendkívül barátságos és képes szelfiket készíteni magáról. Ez utóbbi pedig azért különösen fontos, mert Pete a faját tekintve egy páfrányféle, a vénuszfodorkák sorát erősíti.

Lőrinc László: 25 szelfi az Árpád-korból

Aki olvassa a kritikáimat az tudja, hogy a szépirodalmi, valamit szórakoztató irodalmi könyveken túl az ismeretterjesztő könyveket is nagyon szeretem. Legutóbb Tittel Kingától olvastam a Várnegyed titkait. Továbbra is maradtam a történelemnél, mégpedig most Lőrinc László: 25 szelfi az Árpád-korból című könyvét olvastam el. Ahogyan azt a cím is…

Egyre több a modern baleset: szelfimentes zónák jöhetenk létre hazánkban!

HelloVidék
-
  Ma 11:01 Utazás

Naponta láthatunk a közösségi oldalakon szelfiket a leghíresebb turistacélpontokkal a háttérben, azonban ennek a fajta szórakozás igen veszélyes is lehet, hiszen a mobiltelefon bámulása miatt kirekesztjük a külvilágot, így nehezebben vesszük észre az esetleges veszélyforrásokat. Hazánkban is felmerült az igény szelfimentes területek…

Durván bepánikolt a net ettől szelfitől!

Ripost
-
  Tegnap 19:30 Belföld

Átlagos fotónak készült. De nagyon más lett az eredmény...

Elkészült Péterffy első polgármesteri szelfije :)

Ez a lényeg
-
  Tegnap 15:53 Belföld

Péterffy Attila hivatalosan is átvette a város vezetését, majd bebizonyította: nagyon jó fej polgármestert válaszoztak maguknak a pécsiek.

Szelfiket csinál magáról Peti, a páfrány

24
-
  Tegnap 13:00 Mobiltech

Lassan köszönthetjük a világ első botanikus influenszerét.

Saját magáról készített szelfit Pete, a páfrány

Ugytudjuk
-
  19.10.17 19:01 Megyei

A következő lépés a világuralom.

Az űrbe küld szelfiket a Samsung, a tiéd is köztük lehet

50 éves fennállását ünnepelvén különleges projekttel készül a Samsung. Fognak egy S10 5G okostelefont és azt felreptetik húszezer méteres magasságba, az űr határáig. Mindeközben a telefon folyamatos kapcsolatban lesz a Földdel, a kijelzőjén pedig szerencsés felhasználók szelfijeit fogja mutatni, melyekről fotó is készül majd. Hogyan…

Küldj szelfit az ufóktól!

A Samsung az űr határára repíti a felhasználókat. Majdnem.

Szelfiző motorosok lepik el Dorog környékét a hétvégén

Kemma
-
  19.10.16 17:35 Belföld

A motorosszezon zárásaként a Dorog környéki településeken túráznak majd, ezen kívül elhunyt társaikra emlékezve vonulnak végig három településen a kétkerekűek.

A Samsung elsőként küld szelfit az űrbe

A Samsung bejelentette legújabb, földön kívüli projektjét, az Űrszelfi küldetést, melyben egy Galaxy S10 5G okostelefont küld a sztratoszférába, amellyel a felhasználók a saját képüket is eljuttathatják az űrbe. 

Szelfiveszély: a szemed tükröződéséből is kitalálhatják, hogy hol laksz

PCWorld
-
  19.10.16 09:04 Mobiltech

Egy popsztár szelfijét használta csak fel egy támadó, aki mindenáron ki akarta deríteni, hogy hol lakik az illető - sikerült neki.

Jennifer Aniston szelfije felrobbantotta az Instagramot!

Life
-
  19.10.16 08:20 Bulvár

Jennifer Aniston szelfije felrobbantotta az Instagramot!