Találatok: 500 hír

Kihallgatták, majd szabadon engedték Sloba Snajpert

Szerdán Jahorinán vették őrizetbe Slobodan Milutinović Snajpert és G.N. Novi Ledinci illetőségű gyanúsítottat, majd kihallgatásukat követően szabadon engedték őket, nyilatkozta a Srna hírügynökségnek a kelet-szarajevói

Elfogadták: a bunyevác is hivatalos nyelv lett Szabadkán

Hatalmas vitát váltott ki, de végül megszavazták a képviselők azt a javaslatot, amelynek köszönhetően a bunyevác is hivatalos nyelv lesz Szabadkán. A városi képviselő-testület mai

Indul a verseny a nettó zéró karbonkibocsátásért - élen az európai vállalatok

Elemzők szerint 2030-ra az összes vállalat csaknem egynegyede nettó zéró karbonkibocsátással rendelkezik majd. Az európai cégek élen járnak ezen a területen, de más térségek is egyre jobban felzárkóznak. 

A Sony újabb szabadalma: banánból csinálnának kontrollert

HVG
-
 Ma 16:03Infotech

Láttunk már érdekes technikai újításokat, de arra, amire a Sonynál készülnek, még az iparági szakértők is furcsán nézhetnek.

Akiknek a piros lámpa is szabad jelzés – szabálytalankodók rendőrkézen (VIDEÓ)

A rendőrök továbbra is fokozott figyelmet fordítanak a szabálysértők forgalomból való kiszűrésére.

Óriási lehetőségek nyílnak a versenyképesség növelésére

A 39. AgromashExpo első szakmai programja a Szántóföldi Szakmai Nap volt, mely a Gabonatermesztők Országos Szövetségének szervezésében, számos szakember részvételével foglalkozott az agrárágazat aktualitásaival. Szóba kerültek az idei évben életbe lépő, hiánypótló pályázati lehetőségek, napjaink főbb kihívásai és a hosszú távra…

Két magyar film is versenyben az Arany Medvéért

Fliegauf Bence és Nagy Dénes filmje is szerepel a programban. Szerdán bemutatták a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon (Berlinale) Fliegauf Bence Rengeteg – Mindenhol látlak című alkotását. Idén a neves fesztivál nagyjátékfilmes versenyprogramjában két magyar film szerepel. A másik magyar alkotást, Nagy Dénes Természetes fény című…

Nemény: "Elegünk volt abból, hogy a városban szabadon lehet olyan épületeket építeni, amelyek nem az adott közegbe …

Ugytudjuk
-
 Ma 15:46Megyei

A város vezetése szerint az új településrendezési terv megvédi a családi házas övezeteket.

Szabadalom­sértés miatt fizethet az Intel

SG
-
 Ma 15:37Infotech

Az ügyben több milliárd dollár a tét.

Szabadon engedtek három megmentett vadmacskát

A fővárosi állatkert szakemberei felkészítették őket arra, hogy a természetben, emberi segítség nélkül élhessenek.

Szabadka negyedik hivatalos nyelve lesz a bunyevác

Szabadka képviselő-testülete csütörtöki ülésén elfogadta a javaslatot, hogy a bunyevác nyelv a város negyedik hivatalos nyelve legyen.

Szabadtéren kölcsönöznek Rétságon

Nool
-
 Ma 15:12Könyv

A járványhelyzet miatti szigorítások, és az ideiglenes intézménybezárások miatt jelentős mértékben lecsökkent a Nógrád megyei könyvtárak kölcsönzési forgalma, de átmeneti megoldásként mindenütt igyekszenek biztosítani, hogy a tagok folyamatosan olvasmányélményhez juthassanak.

Vadmacskakölyköket engedtek szabadon a Bükki Nemzeti Parkban

A három állatot egymástól távol engedték el, tavaly óta gondozták őket.

Bemutatta második versenyzőjét és festését az Aprilia

Formula
-
 Ma 14:48Sport

A nemrég elhunyt csapatmenedzser, Fausto Gresini előtt is tiszteleg az RS-GP idei dizájnja – emellett végre azt is megtudtuk, ki lesz Aleix Espargaro csapattársa a 2021-es idény során.

Zajlanak a szakmai versenyek

Több szakmában, mintegy félszázzal több diák jelentkezett idén Békés megyében az országos szakmai versenyek területi írásbeli előválogatóira: 40 szakmában 603-an vesznek részt a Szakma Kiváló Tanulója (SZKT) és Országos Szakmai Tanulmányi versenyeken (OSZT) – tudtuk meg az iparkamarától.