Találatok: 22 hír

A szülés utáni pszichózis veszélyes tünetei

Női NetCafe
-
 Tegnap 23:10Egészség

A 20 éves Lyndsey Walker a szülés utáni depressziónak egy igen súlyos és ritka változatát élte át, melynek következtében hangokat hallott és arról fantáziált, hogy megöli saját gyermekét.

Beindult a szülés: vajúdó hatgyermekes édesanyához riasztották a mentőket

Percei maradtak hátra annak az édesanyának, aki hatodik gyermekét várta a szíve alatt. Martinkát édesapja segítette a világra.

Így néz ki Sáfrány Emese a szülés után

NLC
-
 Tegnap 08:34Bulvár

Sáfrány Emese csak úgy ragyog a boldogságtól.

10 sztár, akit hidegen hagy, hogy a külseje szülés után megváltozott

Top Pont
-
 Tegnap 08:31Film

Egy „átlagos” híresség Hollywood-ból alaposan végiggondolt, csaknem végtelen ruhatárral rendelkezik, tökéletes a sminkje és a haja, valamint hibátlan az alakja is. Nem sokkal szülés után azonban ezek a gyönyörű hölgyek félelem nélkül kiállna a kifutóra vagy a vörös szőnyegre, nem szégyellve egy kis súlyfelesleget. Egy baba kihordása után…

Ez volt a különbség az első és a második szülés között - anyák meséltek

Babaszoba
-
 Tegnap 04:35Életmód

Nincs két egyforma terhesség és szülés, még ugyanannál az édesanyánál sem. A legtöbb szülés ugyanazt az általános cselekményszálat követi, de a fordulatok soha nem teljesen egyformák, és minden babának megvan a maga egyedi születéstörténete.

Remény a nőknek: így néz ki a szülés után fürdőruhában Katy Perry!

Femcafe
-
 21.06.22 16:30Bulvár

Tíz hónapja született meg Katy Perry első gyermeke, az énekesnőt most ismét fürdőruhában fotózta le egy szemfüles paparazzi. A róla készült képek miatt most őt ünneplik a nők, de nem azért, amiért gondolnád.

Meghan Markle először adott interjút második szülése óta

nőklapja.hu
-
 21.06.22 13:32Életmód

Férje és kisfia inspirálta gyerekkönyvét, ami a feltétel nélküli szeretetről és bizalomról szól.

Meghan Markle két héttel szülés után máris visszatért

Alig több, mint két hete született meg a kislánya, Meghan Markle már be is vállalta az első interjúját a gyerekkönyvével kapcsolatban.

Meghan Markle két héttel szülés után máris visszatért

Alig több, mint két hete született meg a kislánya, Meghan Markle már be is vállalta az első interjúját a gyerekkönyvével kapcsolatban.

Hogy hat a sport a szülésre?

Babaszoba
-
 21.06.21 05:35Életmód

A sportoló kismamák várandósságával és szülésével kapcsolatban sokféle mítosz kering a köztudatban. Hogy hat a sport a szülésre és a vajúdásra? Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat.

„A vártnál előbb érkezik a fiunk” – bármikor beindulhat a szülés Sáfrány Emesénél

Már teljes készültségben van Sáfrány Emese, ugyanis bármikor megszülethet első gyermeke, Nolen. A kismama már nagyon várja, hogy kezében tarthassa a csöppséget.

A Sony szerint nem elegendő "pénzzel megdobni" a stúdiókat, hogy remek belsős játékok szülessenek

IGN
-
 21.06.20 10:24Gaming

Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment vezetője egy interjúban arról beszélt, hogy ők hagyják kockáztatni a fejlesztőcsapataikat.