Találatok: 182 hír

Június 12-én gálaműsorral nyit a Szarvasi Vízi Színház

Beol
-
  Ma 21:15 Belföld

A járványügyi szabályok betartásával június 12-én gálaműsorral nyitja tizedik, jubileumi évadát a Szarvasi Vízi Színház.

A születésnapi buli egy színház előtti bajnokavatásba torkollott

A Nemzeti Sport sorozatában személyes élmények alapján elevenítenek fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. Ennek részeként Csonka-Szirmai Zita idézi fel, milyen volt a gyerekkora a nemzet sportfővárosában, Dunaújvárosban. Alább az ő írását olvashatják.

Három éven át jelentős támogatásban részesül a Zenthe Ferenc Színház

Nool
-
  Ma 19:49 Belföld

A helyi önkormányzat és a felelős minisztérium megállapodott a Zenthe Ferenc Színház működtetéséről.

Szabadtéri színházak: negyedházzal nem túl rózsás az előadások helyzete

MFor
-
  Ma 18:14 GazdaságMozi

Bár május 28-tól fogadhatnak nézőket a szabadtéri színházak és mozik, sőt, a vándorcirkuszok is, de nyilvánvaló, hogy olyan gyorsan egy intézmény sem tud reagálni, hogy már ezen a héten előadást tartson. A társadalmi távolságtartás szabályai miatt pedig kicsit olyan a helyzet, mint a népmesében: kaptak is, meg nem is.

Már csak egy hónap és megnyitja kapuit a Budai Szabadtéri Színház

Július elsején nyit a Budai Szabadtéri Színház Csillebércen.Senkinek sincs könnyű dolga koronavírus idején, így ahhoz, hogy előadásokat tarthassanak, szigorú szabályokat kellett hozniuk - és harmadára csökkenteni a nézők számát. Ha nem rettentenek vissza ezek a szabályok, már meg is nézheted, hogy milyen előadásokat…

Kiállítás nyílik Harag György színházrendező születésének 95. évfordulóján

Maszol
-
  Ma 17:49 Színpad

A színház felhívja látogatói figyelmét, hogy a társadalmi távolságtartást előíró szabályokhoz igazodva a kiállítás megtekintéséhez előzetes online regisztráció ajánlott.

Félbeszakadt évadát folytatja a Vörösmarty Színház

Csütörtök esti online évadzáró társulati ülésén a színház művészeti vezetése ismertette a 2020/2021-es évadra tervezett előadásokat. A társulat augusztus elején kezdi meg az új évad munkáit.

Kihirdette 2020/21-es évadát az egri Gárdonyi Géza Színház

Habár a jelen helyzetben nélkülöznünk kell a színházakat, kedvenc társulataink már készülnek a jövő évadra: elérkezett az évnek az az időszaka, amikor a színházak sorban bejelentik, milyen bemutatókkal várják nézőiket jövőre. A már eddig kihirdetett évadokat ide kattintva böngészhetitek át. A játék, a könnyed szórakozás és a vidámság lesz az…

Nagyobb eséllyel lennének nézők a szabadtéri színházakban, ha az osztrák példát követnénk

Magyar Hang
-
  Ma 13:55 Színpad

Noha már tarthatóak szabadtéri rendezvények, nem biztos, hogy megéri kinyitni a színházaknak, hisz minimális nézőszámmal működhetnek. Ráadásul az ültetési rend előírásai miatt nem biztos, hogy lesz kedvük az embereknek jegyet váltani.

Boeing, Boeing, Koccanás és Mágnás Miska – Évadot hirdetett a Vörösmarty Színház

Ami félbetört, azt összeillesztjük – hangsúlyozta Szikora János igazgató a Vörösmarty Színház online évadzáróján május 28-án. A rendhagyó virtuális találkozón a társulat művészeti vezetése ismertette a 2020/21-es évad bemutatóit is.

A Zenthe Ferenc Színház már készül az új évadra

A Salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház hivatalosan is lezárta a 2019/2020-as színházi évadát. A koronavírus járvány miatt hozott intézkedések már március közepén félbeszakították a próbafolyamatokat.

A Zenthe Ferenc Színház már készül az új évadra

A Salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház hivatalosan is lezárta a 2019/2020-as színházi évadát. A koronavírus-járvány miatt hozott intézkedések már március közepén félbeszakították a próbafolyamatokat.

Ungár: A győri polgármester nem dönthet egyedül a színházról

Ugytudjuk
-
  Ma 09:35 Megyei

Az LMP-s politikus szerint részletesen meg kell kérdezni a győriek véleményét a színházról.

10 új bemutató lesz jövő évadban a kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban

Tíz új bemutatóval, köztük hét nagyszínházi előadással, valamint kamara- és stúdiószínházi produkciókkal várja közönségét a következő évadban a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház.

A félbeszakadt évad folytatásáról szól a következő szezon a Vörösmarty Színházban

A koronavírus-járvány miatt “félbetört” évad folytatásáról szól majd a következő szezon a székesfehérvári Vörösmarty Színházban az intézmény igazgatója szerint. A csütörtök esti online évadzáró társulati ülésen a színház művészeti vezetése – Szikora János igazgató, Bagó Bertalan művészeti vezető, Hargitai Iván prózai tagozatvezető és Horváth Csaba…