Találatok: 152 hír

Hétfőtől kinyithatnak az éttermek, vendéglők, színházak és mozik Bukarestben

Enyhítenek a járványügyi korlátozásokon Bukarestben hétfőtől, miután három egymásutáni napon is három alatt volt az elmúlt két hétben jegyzett, ezer lakosra számított új fertőzések száma.

A tarjáni színház munkatársa szerint szabadságot adhat a vakcina

Nool
-
 Ma 15:20Belföld

– Magyarországon immár tíz hónapja küzdünk a koronavírus-járvány ellen. Mivel korábban még nem találkoztunk hasonlóan viselkedő kórral, ezért új helyzetekhez, újfajta védekezéshez kellett hozzászoknunk – mondta el portálunknak Andó Ákos.

“Színházjegyet venni életbevágó” – 77 éve született Tahi Tóth László

“Én a színészetet, a művészetet mindig hivatásnak tekintettem és tekintem, függetlenül attól, hogy éppen tragédiában vagy bohózatban vagyok színpadon. Engem csak a magva, a lényege érdekelt ennek a szakmának” – vallotta Tahi Tóth László. 77 évvel ezelőtt ezen a napon, 1944. január 23-án született a Vígszínház egykori színésze, aki 52 éven át…

Húszéves a Maladype Színház

Az elmúlt két évtizedben a társulat jelentős sikereket ért el a nagyvilágban.

Iskolákban, diákokkal ünnepelt a Veszprémi Petőfi Színház

A magyar kultúra napját a veszprémi általános iskolák diákjaival ünnepelték a Veszprémi Petőfi Színház művészei.

Rossz hírt közölt szombat reggel a Madách Szinház

zene.hu
-
 Ma 10:51Zene

A rossz hír a szinház hivatalos oldalán jelent meg szombaton 10 óra után.

A színházban töretlen a munkamorál!

Wischer Johann-nal, a ZMK igazgatójával beszélgettünk

A Mentőszolgálatnál önkénteskednek a kecskeméti színház munkatársai

A Kecskeméti Nemzetiben folyamatos a munka, készülnek az új előadások, a bezárás miatt egyes területeken azonban kevesebb a teendő a megszokottnál. A társulat ezen tagjai sem tétlenkednek: felszabadult idejüket a Kecskeméti Mentőállomáson töltik.

Az otthonokba vitte a Roxínház a színházünnepet

Sonline
-
 Ma 09:00Kultúra

Bár a színházak kapuit zárva tartja a vírus, a Magyar Kultúra Napjának alkalmából ingyen online színházlátogatásra invitál a jegy.hu csapata.

Egy nagy sikerű Pesti Színház-bemutató – Halász Judit visszaemlékezései

Papageno
-
 Ma 07:00Színpad

Egy tündéri bolgár naiva, egy pimasz svájci „csokoládékatona”, egy képmutató hős, régimódi szülők és rafinált szolgálók – 1970. január 23-án mutatta be a Pesti Színház G. B. Shaw pazar vígjátékát. A hős és a csokoládékatona hatalmas sikert aratott Halász Judit, Darvas Iván, Bárdy György, Básti Lajos, Sulyok Mária, Béres Ilona és Csákányi László…

Bukarestben kinyitnak az éttermek, bárok, kávézók, színházak

A testület döntése értelmében ugyanakkor a színházak, mozik és játéktermek is újrakezdhetik működésüket, kapacitásuk 30 százalékos kihasználtsága mellett.

Kinyitnak a színházak és mozik Bukarestben

Enyhítenek a járványügyi korlátozásokon Bukarestben hétfőtől, miután három egymásutáni napon is három alatt volt az elmúlt két hétben jegyzett, ezer lakosra számított új fertőzések száma.

Bukarestben hétfőtől kinyithatnak az éttermek, a színházak és a mozik

A román egészségügyi miniszter nem tartja olyan jó ötletnek a lazítást, mert már ott is felütötte fejét a brit mutáció.

Bátrak Romániában: enyhítenek a korlátozásokon, nyitnak az éttermek, színházak és mozik

Enyhítenek a járványügyi korlátozásokon Bukarestben hétfőtől, miután három egymásutáni napon is három alatt volt az elmúlt két hétben jegyzett, ezer lakosra számított új fertőzések száma. A sürgősségi helyzetek helyi bizottsága pénteki döntése értelmében – ha a hétvégén nem rosszabbodik a járványhelyzet – hétfőtől kinyithatnak a…

Kirakatba költözött a színház Székelyudvarhelyen

Székelyhon
-
 Tegnap 19:12Határtalan

Egyedi, hiteles, személyesebb, a nézőt közvetlenül megszólító produkcióval rukkolt elő a székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színház: még decemberben kezdődtek el egy izgalmas eseményszínházi sorozat próbái Vladimir Anton rendező vezetésével.