Találatok: 202 hír

Ifj: Rátgéber László: sok bemutatkozás után volt az első kérdés, hogy "az edző fia?”

PécsiStop
-
  Ma 17:21 Sport

Két gyermeke van a Rátgéber-házaspárnak, mindketten sportolnak és tanulnak. Az apa, Rátgéber László 27 évesen bajnokságot nyert 1993-1994-ben a PVSK-MIZO NB 1-es női kosárlabda csapatával.  Az édesanya, Csák Magdolna kilenc alkalommal örülhetett bajnoki címnek a pécsi élvonalban játszó női kosárlabda csapattal. Nagyobbik…

Gubík László: Az elmúlt napok margójára

Mandiner
-
  Ma 13:40 Vélemény

Kezdjünk el végre egymást építve, ne egymást kioltva cselekedni. Hajrá, Felvidék!

Kéri László: a Fidesznek csak a saját bázisa fontos

Kéri László politológus az ATV Egyenes Beszéd című műsorában beszélt arról, hogy a vírus miatt kialakult helyzet tovább mélyíti a magyar társadalomban már meglévő törésvonalakat és szerinte a kormány meg sem próbálta enyhíteni ezt.

Gubík László: Az elmúlt napok margójára

Egyetlen politikai közösségünk van, amelynek születése és léte közös történelmünkben gyökerezik, nem egyéni ambíciókban. Egyetlen politikai közösségünk van, amelynek mérhető ereje is van, nem csak véleménye. Egyetlen politikai közösségünk van, amely egy életképes reformmal alkalmas lehet a magyarok (sőt, a többi nemzetiség)…

Horváth László: az iskolaőrség célja az elrettentés

Az iskolaőrség célja az elrettentés, visszatartás az iskolai erőszak elkövetésétől, de az iskolaőr szükség esetén kényszerítő intézkedést is foganatosíthat - közölte Horváth László miniszterelnöki megbízott pénteken az M1 aktuális csatornán.

Vizi László Tamás: Egy rozsdás, szállodai tollal, oda se nézve írták alá a trianoni békeszerződést

Feol
-
  Ma 08:00 Kultúra

Vizi László Tamás, a székesfehérvári Trianon Centenáriumi Emlékbizottság elnöke a Magyarságkutató Intézet online konferenciáján idézte föl, miként zajlott le a trianoni békeszerződés aláírása.

Elhunyt Dr. László Ottó - Az Épületszerkezeti Tanszék professzor emeritusza 90 éves volt

<p>2020.&nbsp;május 26-án elhunyt Dr. László Ottó&nbsp;építészmérnök, a BME Építészmérnöki Kar &nbsp;hajdani&nbsp;dékánja, az&nbsp;Épületszerkezeti Tanszék&nbsp;professzor emeritusa.</p> <p>&nbsp;</p>

Disztl László: Nem kell néznünk semmit, élveznünk kell az NB I-et

M4 Sport
-
  Tegnap 23:57 SportMagyar fociDVSC

A DVSC mestere, Vitelki Zoltán pedig görcsös Lokiról és a felszabadultság hiányáról beszélt az M4 Sportnak.

Újabb székely csatárt igazolt a GYHK

Székelyhon
-
  Tegnap 21:21 Sport

A Dunaújvárosi Acélbikák együttesétől hívja haza Székelyföldre Silló Arnoldot a Gyergyói Hoki Klub. A 25 éves, balkezes center Csíkszeredában született és tanulta meg a jégkorong alapjait, majd a MAC U18-as és U20-as csapatán át vezetett az út a MAC felnőtt csapatához.

Kövér László: soha mást, csak nemzeti politikát Magyarországon!

Az Országgyűlés elnöke a Magyar Művészeti Akadémia budapesti emlékülésén szólalt fel.

Nagy László: kosarasból a világ egyik legjobb kézilabdázója

NSO
-
  Tegnap 20:36 Kézilabda

Az utóbbi idők egyik legjobb magyar férfi kézilabdázója, a világklasszis jobbátlövő, Nagy László 2019-es visszavonulása óta a Telekom Veszprém sportigazgatójaként és a Magyar Kézilabda-szövetség alelnökeként dolgozik. A 39 éves, 209-szeres egykori válogatott játékossal pályafutása „legjeit” idéztük fel.

Kövér László: soha mást, csak nemzeti politikát Magyarországon!

Az Országgyűlés elnöke szerint, olyan gazdasági, társadalmi és szellemi változásokat kell elérni Magyarországon, hogy „soha ne lehessen többé mást, mint nemzeti politikát folytatni". Kövér László ezt pénteken mondta a Magyar Művészeti Akadémia budapesti emlékülésén.

Kövér László Trianon apropóján reméli, a jövőben csak nemzeti politikát lehet folytatni

Az Országgyűlés elnöke szerint olyan gazdasági, társadalmi és szellemi változásokat kell elérni Magyarországon, hogy

Kéri László: Olyan pofont kapott a magyar társadalom, amilyet legutóbb talán csak '56-ban

ATV
-
  Tegnap 20:24 Belföld

A politológus az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arról beszélt, a járványhelyzet még inkább elmélyítette a társadalomban már meglévő törésvonalakat, mert nem egyformán hatott az egyes társadalmi rétegekre - ezt pedig Kéri szerint a kormány sem próbálta enyhíteni.