Találatok: 16 hír

Svédország 5 éven belül elindíthatja az elektromos repülőket

Élő bolygónk
-
  Tegnap 14:20 Életmód

A repülőgépek az egyik legszennyezőbb közlekedési eszközök. A svéd repülőterek üzemeltetője ezért is dolgozott ki stratégiát az elektromos légi közlekedésre. Ha minden jól megy, akkor 2025-re már lehetővé válik tisztán elektromosan működő kereskedelmi járatok indítása az országon belül.

Öt éven belül elektromosan repülhetünk Svédországban?

Villanyautósok
-
  Tegnap 07:04 Életmód

Nem azt hajtogatják, hogy lehetetlen, hanem kitűzték a határidőket.. A teljes anyag Öt éven belül elektromosan repülhetünk Svédországban? címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Hamarosan tesztelheti saját kriptopénzét Svédország

Kriptoworld
-
  20.02.21 18:08 Gazdaság

Egy kriptopénz elindítása egyáltalán nem gyerekjáték. Főleg akkor, ha erre egy jegybank vállalkozik azzal a céllal, hogy letesztelje, hogyan fogadják majd a lakosok. Svédország ilyen kísérletekre minden tekintetben ideális. Az

Orbán Viktor: nem fogadható el Ausztria, Hollandia, Dánia és Svédország ajánlata

Nem fogadható el, hogy négy nettó befizető ország, Ausztria, Hollandia, Dánia, Svédország - Charles Michelnek, az Európai Tanács elnökének 1,074 százalékról szóló ajánlatát elutasítva - továbbra is bruttó nemzeti jövedelmük (GNI) 1 százalékát fizetné be az uniós költségvetésbe. Ha ambiciózus Európát akarunk, akkor ahhoz ambiciózus…

Svédországban elkezdték tesztelni a készpénz utáni életet

Qubit
-
  20.02.21 17:26 Gazdaság

Becslések szerint Svédország 2023-ban már készpénzmentes övezetté válhat, a jegybank pedig máris elkezdte tesztelni az állami digitális valutát, az e-koronát. Vezető amerikai közgazdászok szerint azonban ez nem olyan jó ötlet.

Svédország egyre közelebb a világ első digitális jegybankpénzéhez

A skandináv ország megkezdte a svéd korona digitális változata, az e-korona tesztelését. Svédország a világ legkevésbé készpénzfüggő országa.

Digitális bankjegyet tesztel Svédország

A svédországi központi bank bejelentette, hogy megkezdte a svéd korona digitális változata, az e-korona tesztelését, amivel a skandináv ország egy lépéssel közelebb került a világ első digitális jegybankpénzének kibocsátásához.

Svédországban elkezdték tesztelni az e-koronát

BitcoinBázis
-
  20.02.21 12:04 Gazdaság

Svédországban elkezdték tesztelni az e-koronát. A teszt egy éven keresztül, egészen 2021 februárig fog futni. Amennyiben a tesztet sikeresnek ítélik Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Svédországban megkezdték a világ első digitális jegybankpénzének tesztelését

A svédországi központi bank bejelentette, hogy megkezdte a svéd korona digitális változata, az e-korona tesztelését, amivel a skandináv ország egy ...

Svédországból teljesen eltűnhet a készpénz

Index
-
  20.02.20 17:34 Gazdaság

Már most is nagyon alacsony a készpénzállomány, most digitális valutát tesztelnek.

Ezért tárgyalt Svédországban Benkő Tibor honvédelmi miniszter

/Stockholm – Aktuális védelempolitikai kérdésekről és a két ország védelmi szektorát érintő együttműködési lehetőségekről egyeztetett Benkő Tibor honvédelmi miniszter Peter Hultqvist svéd védelmi miniszterrel szerdán Stockholmban – közölte a Honvédelmi Minisztérium az MTI-vel.

Svédországban tárgyalt Benkő Tibor

A katonai együttműködés egyik alapja a Gripen bérleti szerződés, amelyet még 2001-ben írt alá Magyarország

Svédországban tárgyalt Benkő Tibor honvédelmi miniszter

Aktuális védelempolitikai kérdésekről és a két ország védelmi szektorát érintő együttműködési lehetőségekről egyeztetett Peter Hultqvist svéd védelmi miniszterrel Stockholmban.

Svédországban tárgyalt Benkő Tibor

Svédország évek óta fontos haderőfejlesztési partnere Magyarországnak.

Szexuális erőszakért csupán közmunkára ítéltek egy migránst Svédországban

Origo
-
  20.02.18 11:40 Baleset-bűnügy

Többször is hoztak már nagyon enyhe ítéletet a svéd bíróságokon, amikor az erőszakolók migránsok voltak.