Találatok: 500 hír

Karácsony és Mesiarik Maros Palóc Kalauza a Füleki Hírlapban

A napokban már az ünnepvárás jegyében jelent meg nyolc oldalon 3 700 példányban a Füleki Hírlap idei utolsó száma, amely minden füleki háztartásba ingyenesen jut el, de megtalálható az alábbi linken is. A koronavírusnak köszönhetően az elmúlt évekkel ellentétben lelassult az élet Füleken is, gyakorlatilag nincsenek rendezvények, csak az…

Forró palacsintasütővel verte el férjét egy Pest megyei nő

Kinti papucsában lépett a férj a frissen felmosott padlóra, ezért ellökte a férfit, majd ütlegelni kezdte a forró palacsintasütővel.

Závada Pál: Wanderer

„Nagy munkái tölgyei közt szelíd nyíresnek érezhette” zsoltárfordításait, feltételezte Szenci Molnár Albertről Németh László.

Vers- és novellaíró pályázat határon túli középiskolásoknak

Magyar Szó
-
 Tegnap 20:21Kultúra

A Guttenberg Pál Népfőiskola és az Orpheusz Kiadó második alkalommal hirdeti meg Csikófogat tehetséggondozó műhelyének

Véradás lesz december 4-én a Fehér Palotában

fmc
-
 Tegnap 20:16Megyei

Véradást szervez a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete a Fehér Palota Üzletközpontban. Az önkénteseket december 4-én, pénteken 14.00 és 18.00 óra között várják.

Ismeretlen férfi holttestére bukkantak Tápiógyörgye előtt a nyílt vasúti pályán

A Nagykátai Rendőrkapitányság munkatársai az állampolgárok segítségét kérik.

Meghozzuk az ünnepi hangulatot: karácsonyi menüre váltja Blikk-nyereményét Pál

Blikk
-
 Tegnap 19:23Bulvár

Karácsonyi lakomáját állja a nyereményéből újabb szerencsés olvasónk, Barta Pál, aki a Blikkből az angyal! játékunkon egy 50 ezer forintos Spar-utalvánnyal gazdagodott.

Baleset történt Pálhalma és Perkáta között, felborult egy autó

A baleset a főút Perkáta és Dunaújváros közötti szakaszán történt.

Adventi kiállítás a Kocsis Pál iskolában

Hiros
-
 Tegnap 18:36Karrier

Évről évre megrendezik a Kocsis Pál iskola adventi kiállítását a névadó születésnapjához kapcsolódó hagyományos rendezvénysorozat, a Kocsis-napok keretén belül. Idén a koronavírus-járvány miatt a programok többségét nem tartják meg, az adventi kiállítás azonban nem maradhatott el.

Kulcs-Soft utánpótlás támogatás: megszületett a döntés a nyertes pályázatokról

Lezárult a rendhagyó és példaértékű Kulcs-Soft kezdeményezés, amely remélhetően más cégek számára is „utat mutathat”, hiszen a hazai vitorlás sportnak nagy szüksége van a felelősséget és támogatói szerepet vállaló cégek együttműködésére. A Kulcs-Soft 2020 júliusában – társadalmi felelősségvállalásának keretében – a hazai vitorlázó…

Nem lakás céljára szolgáló helyiségek pályázata Erzsébetvárosban

A felújásra meghirdetett bérlakások után nem sokkal a nem lakás céljára szolgáló helyiségek pályázatát is közzétette az Erzsébetvárosi önkormányzat.Harminchárom kisebb-nagyobb, értékesebb helyen lévő, vagy udvarból nyíló helyiséget hirdettek most meg, vegyesen külső- és belső Erzsébetvárosban.A minimálisan vállalalandó…

Pályakezdőknek segít Lovasi András, egy egri zenekar stúdiófelvételeit is finanszírozza

A Kiscsillag frontembere a raktárkoncertes fellépésekkel keresett pénzzel támogatja a zenészeket.

Több forrás érkezett Békés megyei pályázatokra

A kormány döntött a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében finanszírozott egyes projektek támogatásának növeléséről – tudatta Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat elnöke.