Találatok: 97 hír

Reviczky Gábor amiatt aggódik, hogy kirakják a ferencvárosi önkormányzati lakásából

A fideszes polgármestertől kapta a lakást még szeptemberben, de az most megbukott.

Reviczky Gábor csalódott a választókban és lakása miatt remeg

A színész lakáskérelmét a volt fideszes polgármester idején nyújtotta be. Reviczky Gábor színész, a Hiteles Hírek Facebook-oldalán adott hangot csalódottságának az önkormányzati választás eredményei kapcsán. Elmondta, "nem meggondoltak az emberek, sajnos. Fel nem foghatom, hogy nem lehet észrevenni, milyen hatalmas…

Reviczky Gábor amiatt aggódik, hogy kirakják a ferencvárosi önkormányzati lakásból

A színész lakáskérelmét a volt fideszes polgármester nyújtotta be

Király Gábor találkozott a csabai fiatalokkal

Beol
-
  Tegnap 20:02 Sport

A „Sportcsillagok Békéscsabán” program keretében hétfőn este Király Gábor 108-szoros válogatott labdarúgóval találkozhattak az érdeklődők a Kórház utcai stadion új, fedett lelátóján.

Török Gábor: meglepetés történt a választáson

A kép vegyes: a megyei közgyűlésekben a 2014-esnél is nagyobb a Fidesz előretörése, míg a nagyvárosokban jelentősen megerősödött az összefogó ellenzék – mondta a vasárnapi választásról a politikai elemző az InfoRádióban.

Reviczky Gábor attól tart, kirakják az önkormányzati lakásból

Nagyon csalódott a budapesti önkormányzati választások eredménye miatt Reviczky Gábor színész, legalábbis a Hiteles Hírek Facebook-oldalán megjelent

Reviczky Gábor a választás után: “Most tartok attól, hogy a lakásból kirúgnak a francba”

ContextUs
-
  Tegnap 17:50 Kultúra

Interjút adott a 70 éves színművész, aki nyíltan kormánypárti szimpatizáns, és az országot Matolcsy gazdaságpolitikája mentette meg.

Pávkovics Gábor: Csorbai Ferenc hozza meg a helyes döntést, s ne vegye át a mandátumát!

Közleményt adott ki hétfőn Pávkovics Gábor, a Fidesz mohácsi szervezetének elnöke, amelyben többek között azt írta, a mohácsi választók világosan megüzenték, nem akarják Csorbai Ferencet a polgármesteri székben látni. Bejelentette azt is, elfogadja a sokaktól érkező felkérést, s elvállalja a jelöltséget a városvezetői posztra. "Csorbai Ferencet, az

Török Gábor: Ha a Fidesz nem érti meg, hogy itt megreccsent az ág, akkor 2022-ben le is zuhanhatnak

A politikai elemző a Facebookon fejtette ki véleményét a vasárnapi választásokról.

Elhunyt Paizs Gábor

múosz
-
  Tegnap 15:28 Média

Paizs Gábor, az Esti Hírlap volt főszerkesztője ma reggel, 92 éves korában hosszú betegség után elhunyt – értesítette a család a MÚOSZ-t. Végakarata szerint a Somogy megyei Csököly községben – szülei mellett – fogják eltemetni.

Fegyelemre, életre tanító szolgálat – Vadon Gábor a nyugállományúak elnöke

Feol
-
  Tegnap 15:00 Megyei

Íme egy ember, akinek meghatározta az életét a katonás rend, a fegyelem. Ezredesként ment nyugdíjba, de azóta sem nyugszik, a Fejér Megyei Honvéd Nyugállományúak Székesfehérvári Klubja elnöke. Ismerjék meg Vadon Gábort.

Sebes Gábor: Átrendeződés nincs, változás van

Mandiner
-
  Tegnap 14:20 Vélemény

Sikerült az embereket a Nemfideszre szavaztatni, a bárki, csak ne a Fideszre.

Török Gábor elmerült a választási adatokban és komoly dolgokat talált

Portfolio
-
  Tegnap 13:56 Gazdaság

Török Gábor politikai elemző értékelte az önkormányzati választások eredményét, aki azt emelte ki, hogy néhány erős fideszes bázist (Debrecen, Kaposvár, Sopron, Székesfehérvár, Zalaegerszeg) leszámítva a Fidesz a polgári világban vagy nagy küzdelemre kényszerült, vagy simán alulmaradt.

Török Gábor: a Fidesz alatt megreccsent az ág

Az első értelmezések a Budapest-vidék különbséget emelik ki a tegnapi választásokból, mondván, hogy a vidék a Fidesz mellett áll, a főváros megcsalta őket. Ez nyilvánvaló is, de ha elmerülünk az adatokban, ennél komolyabb dolgokat is látunk - írja Török Gábor politológus a Facebookon.