Találatok: 100 hír

Így legalizálta volna a káromkodást Stan Lee

Kevesen tudnak olyan lelkesen a káromkodás mellett kampányolni, mint Stan Lee. A képregények atyja és a Marvel univerzum alkotója Stan Lee már több mint két éve hunyt el. Az előbb említettek mellett azonban volt még egy legendás tulajdonsága: kiváló humora is közismert volt.

Stan Lee minden nyelven legalizálta volna a legcsúnyább káromkodást

A Lee tiszteletére készült animációs kisfilmből kiderül, miért rajongott annyira az angol f-betűs szótól. The post Stan Lee minden nyelven legalizálta volna a legcsúnyább káromkodást first appeared on Lángoló.

Bájos Stan Lee animáció, amiben a kifejti az F-betűs szó hasznosságát

A legendás Stan Lee két éve hunyt el. A képregények atyja, nem csak az általa alkotott Marvel univerzumról híres, hanem remek humoráról is. Az alábbiakban hallhatunk tőle egy felvételt, aranyosan animálva, ahol kifejti miért is az a bizonyos F-betűs szó az angol nyelv leghasznosabbika.Aron Fromm, hangmérnök 19 és 28 éves kora között dolgozott…

14 százalékos leépítés jön a Disney-nél

A Disney szórakoztatóipari konszern saját bejelentése szerint 32 ezer alkalmazottat készül elbocsátani jövőre a koronavírus-válság által okozott forgalomcsökkenés miatt, elsősorban szabadidőparkjaiból.

Pompeo: Biden leendő csapata „álomvilágban él”

Az amerikai külügyminiszter szerint a világ már megváltozott 2015-höz képest, amikor ez a csapat dolgozott, írja a Neokohn.

Frissített – Leégett a házuk, segítségre szorulnak!

Csütörtök délelőtt Adán a Táncsics Mihály utca 11-es házszám alatt, rövidzárlat miatt leégett a Bálind család otthona. 

Leégett a házuk, segítségre szorulnak!

Csütörtök délelőtt Adán a Táncsics Mihály utca 11-es házszám alatt, rövidzárlat miatt leégett a Bálind család otthona. 

Tom Szaky: "Ha leég a házad, tényleg elkezdesz azon gondolkozni, mi okozhatta"

HVG
-
 20.11.26 17:15Gazdaság

Amíg nálunk törvénnyel szabályozzák a csomagolások visszaváltását, Tom Szaky a legnagyobb multicégeket tereli zöldebb útra az újratölthető csomagolásaival. A magyar származású milliárdos hulladékból épített cégbirodalmat, az újrahasznosítás egyik úttörője az egész világon, vele beszélgettünk a csomagolásokról, és arról, mi kell ahhoz,…

Nagy leépítésbe kezd a Disney

Infostart
-
 20.11.26 20:24Kultúra

A korábban hittnél több embert kell elbocsátani.

A Morgan Stanley makrogazdasági prognózisa zene a magyar fülnek

Londoni makrogazdasági elemzők friss előrejelzései szerint most már reális kilátás, hogy hamarosan megkezdődik a koronavírus-járvány elleni oltóanyagok forgalmazása, és ez az eddig vártnál lényegesen gyorsabb növekedést eredményez a következő két évben az euróövezeti gazdaságban.

Bruce Lee 15 legfontosabb életbölcsessége

She
-
 20.11.27 04:35Kultúra

Ma lenne 80 éves a kiváló harcművész-színész, Bruce Lee, akinek filmjein egész generációk nőttek fel, és aki sok harcművész példaképévé vált. Sőt, bölcs filozófusként is rengeteg hasznos gondolatot hagyott maga után, amiket érdemes megfogadni.

Stanley-kupa-győztes szakember tartott továbbképzést a szegedi hokiedzőknek

Aligha létezik nagyobb siker a jégkorongban, mint az észak-amerikai profi liga, az NHL megnyerése, a Stanley-kupa elhódítása. Ez 1990-ben az Edmonton Oilers edzői stábjának tagjaként sikerült Don MacAdamnek, aki a közelmúltban szakmai továbbképzést tartott a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű edzőinek.

10 dolog, amit nem biztos, hogy tudtál a 80 éve született Bruce Lee-ről

IGN
-
 20.11.27 07:24Film

80 éves lenne a legendás harcművész, akit még Chuck Norris sem tudott legyőzni. Ma lenne 80 éves a legendás filmsztár és harcművész, Bruce Lee. Az ő tiszteletére szedtünk össze tíz érdekességet rövid, de annál izgalmasabb életéből.