Találatok: 41 hír

Kétszintes e-sport-termet alakítanak ki a Nagyerdei Stadionban

Haon
-
 Tegnap 15:24Gazdaság

Egy nyírbátori cég nyerte a közbeszerzést a Debreceni Egyetem e-sport-terem kialakításának munkálataira kiírt pályázaton – derül ki a Közbeszerzési Értesítő csütörtöki számából.

Leállították az AS Roma stadionjának építését

A pénzügyi, jogi, gazdasági vizsgálatok igazolták, hogy már nincsenek meg a szükséges feltételek, s a projekt befejezése lehetetlenné vált.

Nem épül tovább az AS Roma stadionja

A projekt befejezése lehetetlenné vált a klub vezetése szerint.

Elbukott az AS Roma stadionprojektje

Infostart
-
 Tegnap 14:10Sport

Leállították a munkát, újabb fordulat a vitatott építkezés ügyében.

Az AS Roma stadionjának építését újra leállították

A pénzügyi, jogi, gazdasági vizsgálatok alapján egyre biztosabbá válik, hogy a projekt befejezése lehetetlenné vált.

Nem épül meg az AS Roma új stadionja

Már nincsenek meg a szükséges feltételek.

Serie A: leállították az AS Roma stadionjának építését

Nem folytatják az AS Roma új futballarénájának építkezési munkálatait az olasz főváros délnyugati negyedében, Tor Di Valléban – írja az MTI.

Leállították az AS Roma stadionjának építését

A beszámoló szerint 3313 nap elteltével függesztették fel a stadionprojektet, amelynek megvalósítását amúgy a kezdetektől viták, ismételt leállások övezték. "A pénzügyi, jogi, gazdasági vizsgálatok igazolták, hogy már nincsenek meg a szükséges feltételek, s a projekt befejezése lehetetlenné vált" - idézte a Football Italia lap a klub vezetésének kö

Másfélmilliárd az ablakban: Orbán csak a haveroknak épít stadiont

Hírklikk
-
 21.02.26 10:00Belföld

Ahelyett, hogy az ellenzéki polgármester nyakán hagyott betontorzót fejezné be, inkább 50 méteres VIP-alagutat építtet 2 milliárdból a 300 milliárdos nemzeti stadionja alatt Orbán.

Miért üresek az ukrán stadionok?

moszkvater
-
 21.02.25 06:02Sport

Az ukrán futball nézettsége az utóbbi időben drámaian csökkenő tendenciát mutat. Míg 2012-ben még átlagosan majdnem 13 ezer volt az átlagos nézőszám, ez 2019-re 3900-ra csökkent. Mi az ok?

A jobbikos bizottsági elnöke szerint titkos alagutat építenek Orbánnak a Puskás Stadionhoz

„Az utóbbi harminc évben példátlan lépésre szántam el magam, amikor úgy döntöttem, hogy egy a kormány által titkosított információt most nyilvánosságra hozok” – így kezdte a Facebookra feltöltött videóját Stummer János, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának jobbikos elnöke.

Bayer aluljáró (Csalagút a stadionban)

Hírklikk
-
 21.02.24 17:35Vélemény

Az újjáépített Népstadionban (nekem mindig az marad) eddig nyolc olyan mérkőzést játszottak, amelyekben az „A” válogatottunk vagy valamelyik klubcsapatunk volt érdekelt. A nyolcból öt meccsre nem értékesítettek jegyet, míg a magyar-uruguayi stadionavatón (2019. november 15-én) 65.114 nézőt regisztráltak. A Magyar Kupa döntőn (2020. június…

Stadionban és mélygarázsban is oltanak külföldön

Startlap Utazás
-
 21.02.24 17:03Utazás

Egyre több szokatlan helyszínen alakítanak ki oltópontokat a világon, hogy minél gyorsabb ütemben történjen meg a népesség átoltása a koronavírus ellen ott, ahol van nagy mennyiségben vakcina.

A folyó torkolatához, tengerparti dokkok helyén épít stadiont az Everton 500 millió fontból

Blikk
-
 21.02.24 12:47Foci

Liverpool városának tanácsa jóváhagyta, hogy a Mersey torkolatánál, tengerparti dokkok helyén épülhet meg az Everton új, 52 ezer férőhelyes stadionja, amely a kikötőről a Bramley-Moore nevet kapja, s ami 500 millió fontba kerül majd.

A képviselő szerint titkos alagút épül a Puskás Arénában – a stadion szerint az csak egy autós aluljáró védett emberek…

Titkos alagutat építenek a Puskás Arénában kétmilliárd forintért, a terveket több évre titkosították – állította Stummer János, a Jobbik országgyűlési képviselője,a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke egy kedden megjelent videóban - írja a Telex.„Az utóbbi harminc évben példátlan lépésre szántam el magam, amikor úgy döntöttem, hogy…