Találatok: 66 hír

Koronavírus a családi bulin: részletek érkeztek a soproni tömeges fertőzésről

Mint arról már korábban beszámoltunk harminchatan fertőződtek meg koronavírussal egy Győr-Moson-Sopron megyei családi rendezvényen. Az esettel összefüggésben több mint százhúszan kerültek hatósági házi karanténba. A tömeges megfertőződésről a Blikk közölt újabb információkat.

Újabb részletek a soproni házibuliról, ahol egy szuperterjesztő fertőzte meg a vendégeket

Blikk
-
  Tegnap 20:19 Bulvár

A születésnapi buli szervezője és a fellépő zenész is koronavírussal fertőződött meg egy Sopron melletti családi rendezvényen. A hetven vendég mintegy fele kapta el a vírust: napokkal a parti után derült ki, hogy az egyik vendég fertőzött volt, ő volt a „szuperterjesztő”. Most újabb részletekre derült fény az összejövetel kapcsán.

Óriási a baj: 36-an fertőződtek meg koronavírussal egy soproni házibuliban

36 ember megfertőződött és a kontaktkutatások után 127 ember hatósági házi karanténba került egy soproni házibuli után. Még nagyobb a gond amiatt, hogy a családi rendezvény résztvevőinek egy része Hajdú-Bihar megyéből érkezett Győr-Moson-Sopron megyébe majd hazautaztak, vitték a vírust az ország másik felébe.

Több tucat fertőzött egy soproni zártkörű rendezvény után

Több tucat ember vírus tesztje lett pozitív és több mint száznak kellett országszerte karanténba vonulniuk egy soproni születésnapi buli után.

36-an lettek koronavírusosak egy soproni családi rendezvényen

127 ember került hatósági házi karanténba.

Több tucat ember kapta el a koronavírust egy soproni házibulin

Sokan megfertőződtek egy házibulin, és aztán áthurcolták az ország másik felébe a vírust.

11 soproni fertözött egy házibuli után

Egy vélhetően soproni családi rendezvény után több tucat ember kapta el a koronavírust Magyarországon ebből 11 soproni lakos, további 127 fő került hatósági házi karanténba a kontaktkutatás után.

Rengetegen fertőződtek meg egy soproni házibuliban, aztán áthurcolták az ország másik felébe a betegséget

Blikk
-
  Tegnap 14:36 Bulvár

36 ember megfertőződött és a kontaktkutatások után 127 ember hatósági házi karanténba került egy soproni házibuli után. Még nagyobb a gond amiatt, hogy a családi rendezvény résztvevőinek egy része Hajdú-Bihar megyéből érkezett Győr-Moson-Sopron megyébe majd hazautaztak, vitték a vírust az ország másik felébe.

Minigócpont lett az a soproni buli, ahol 3 sárvári is koronavírusos lett

Nyugat
-
  Tegnap 14:30 Megyei

Összesen 36-an fertőződtek meg és 127-en kerültek hatósági házi karanténba.

Családi bulit tartottak Sopronban, három tucatnyian koronavírusosok lettek, több mint százan kerültek karanténba

Nem tudni pontosan, melyik településen. Az ország másik felére is eljutott a koronavírus egy júliusi, Győr-Moson-Sopron megyei, zártkörű családi rendezvényről, számolt be az állami tévé a Nemzeti Népegészségügyi Központ alapján. Hivatalosan nem erősítették meg, de a hírek szerint a rendezvényt Sopronban tartották. A 36 igazolt fertőzöttből 22-en…

Vírusgócpont Sopronban: több tucatnyian fertőződtek meg egy buliban

Egyetlen házibuli után több tucat ember kapta el a koronavírust Magyarországon, sőt, 127 fő került hatósági házi karanténba a kontaktkutatás után, számolt be az M1 Híradója. A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) közölte:

Egy soproni családi rendezvény, 36 fertőzött

24.hu
-
  Tegnap 13:23 Belföld

127 fő pedig hatósági házi karanténba került a kontaktkutatás után.

222 kilométert kell utaznia a soproniaknak, ha sürgős fogorvos kell?

Ez a lényeg
-
  Tegnap 12:54 Vélemény

Na álljunk csak meg egy szóra! Már azért is Budapestre kénbe utazni, hogy ellásson egy fogorvos éjjel-nappal?!

Soproni házibuli: közel százharmincan karanténban

Egyetlen házibuli után több tucat ember kapta el a koronavírust Magyarországon, sőt, 127 fő került hatósági házi karanténba a kontaktkutatás után, számolt be az esetről a 24.hu hírportál az M1 Híradója alapján. A Nemzeti Népegészségügyi Központ (Nnk) közölte: a fertőzöttek egy családi rendezvényen vettek részt júliusban Győr-Moson-Sopron…