Találatok: 8 hír

Soltész Miklós a zemléni nemzetiségeknek papolt

Ez a lényeg
-
  Ma 20:24 Vélemény

Az államtitkár meglátogatta a helyi nemzeti kisebbségek képviselőit, hogy megdicsérje őket a kultúra fenntartásáról. Támogatást is osztogatott, ami meglepő, mivel a Fidesz-csicskások eddig folyton cserben hagyták a nemzetiségeket.

Ingyenes kiadványt kapnak a várandósok Solton

Baon
-
  Tegnap 10:19 Belföld

A Solti Református Egyházközség az Együtt Európáért Alapítvánnyal közös összefogásban kiadványt jelentetett meg, amely a várandós kismamáknak szól, Első lépések címmel.

Szabadtéri premierrel ünnepelte 40. születésnapját a Soltis Lajos Színház

SzínházOrg
-
  Tegnap 07:00 Színpad

A Tündérszép Ilona és Árgyélus királyfi szabadtéri premierjével, valamint az Álomkergetők album bemutatójával ünnepelte a karanténkorszak végét és 40. születésnapját a celldömölki Soltis Lajos Színház. “Pont a világ közepén terem egy almafa, gyümölcsei színaranyból vannak, egy tündérlány könnyéből született. Ilona és Árgyélus a fák lombjai…

„Végre eljött ez a pillanat, hogy a kertben vagy a teraszon ihatjuk meg a reggeli kávénkat” – Beköltöztek az új otthonu…

Blikk
-
  20.06.30 19:00 Bulvár

Boldogan kezdi a nyarat Solti Ádám (40) és felesége, Berni (24), ugyanis nemrégiben beköltöztek új otthonukba.

Solti György Rézfúvós Együttes koncertje 2020 Keszthely

Csodálatos Balaton
-
  20.06.30 09:28 Kultúra

A keszthelyi Balaton-parton álló Zenepavilon nyújt otthont 2020. július 27-én a Solti György Rézfúvós Együttes koncertjének.

Álomkergetők – A Soltis Lajos Színház 40 éve képekben

Vaskarika
-
  20.06.29 20:30 Színpad

A Soltis Lajos Színház 40 évét dolgozta fel képekben az a kiadvány, melyet június 27-én vehettek kézbe a társulat szimpatizánsai és támogatói.

Színház a világ közepén - Tündérszép Ilona és Árgyélus királyfi premier a Soltis Lajos Színház előtt

Vaskarika
-
  20.06.29 01:00 Színpad

Szabadtéri premierrel ünnepelte 40 éves jubileumát a Soltis Lajos Színház. Gimesi Dóra meséje, a Tündérszép Ilona és Árgyélus királyfi a színház épülete körül játszódott, szereplőket és a népes közönséget "utaztatva" a mese állomásain, a csillagok között, hogy a finisben a piac árnyékos árkádja alatti díszlet előtt egy közös tánccal legyen…

De jó együtt játszani! – Álomkergetők egy forró délutánon a 40 éves celldömölki Soltis Lajos Színházban

Vaol
-
  20.06.28 11:43 Kultúra

A varázsbuborék elszáll, a képeskönyv megmarad: a Tündérszép Ilona és Árgyélus királyfi csodálatos – szó szerint álomkergetős – szabadtéri premierjével, az Álomkergetők album bemutatójával ünnepelte a karanténkorszak végét és egész éven át tartó 40. születésnapját szombaton a celldömölki Soltis Lajos Színház.