Találatok: 89 hír

Matolcsy György: Sikeresen és eredményesen működött a jegybank 2018-ban

Az Mnb tavaly, mint ahogyan 2013 óta minden évben a törvényben rögzített mindhárom mandátumát teljesítette és pozitív eredményt, nyereséget ért el.

Bakondi György: A migráció hátterében egy nagy nemzetközi embercsempész szervezet állhat

Magyar Nemzet
-
  Ma 11:24 Belföld

Miután a migránsok eljutottak Európába, a kitoloncolásuk rendkívül költséges, bonyolult és lassú eljárás, ezért folyamatosan nő azok száma, akik Európában tartózkodnak.

Rémképekkel és megfélemlítéssel nyilatkozik továbbra is Bakondi György

A horvát határrendészet erősödése miatt egyre több migráns indul vissza Szerbia, majd Magyarország, sőt Románia felé – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója – a közmédiának nyilatkozva – kedden, a boszniai Bihacon, azt követően, hogy a bosnyák-horvát határra látogatott. Bakondi György úgy…

Óriási károkat okoz Surányi György szerint a MÁP+

Az MNB korábbi elnöke komoly kritikával illette az utóbbi időben óriási népszerűségnek örvendő állampapírt, a MÁP+-ot, szerinte komoly károkat okozhat a jövőben.

Surányi György szerint a MÁP+ óriási károkat okozhat

MFor
-
  Ma 10:32 GazdaságMNB

Az MNB korábbi elnöke komoly kritikával illette az utóbbi időben óriási népszerűségnek örvendő állampapírt, a MÁP+-ot, szerinte komoly károkat okozhat a jövőben.

Csepeli György: A tábornoki kar le van bénulva

Klubrádió
-
  Ma 10:28 Vélemény

A Fidesz ellőtte a puskaport. Elkényelmesedett, kikapcsolta a vészjelző berendezéseit. Jöjjön egy kedves nő, és söpörje el Orbánt.

Bakondi György: Folyamatosan nő a migrációs nyomás

A kormányfő belbiztonsági főtanácsadója szerint idén már mintegy 13300 migránst tartóztattak fel a magyar hatóságok.

Pilhál György: Anettka a szántásban

Mandiner
-
  Ma 07:32 Vélemény

Tetszik, nem tetszik, a trágár őszödi ember feltartóztathatatlanul nyomul tovább; beolvaszt, lenyúl, felszalámiz mindent.

Surányi György a szuperállampapírról: szuper téves rombolás

Portfolio
-
  Ma 05:45 Gazdaság

A pénzügypolitikát alakító intézmények vezetői és munkatársai egyre lelkesebb és egyre megtévesztőbb győzelmi jelentésekkel árasztják el a szakmai és a laikus közvéleményt a MÁP+ papírok kapcsán. Ezek egyike az “MNB: az államnak is jó befektetés a szuperállampapír” a Portfolio-n december 5-én jelent meg. Az MNB munkatársai elemzésükben…

A putriból vakarta ki Orbánékat Soros György

Borsod24
-
  Ma 05:00 Megyei

Alighanem egyszerűbb volna fölsorolni azokat a fideszes vezetőket, akiket soha nem támogatott a Soros Alapítvány. Mások mellett Orbán Viktor, Kövér László, Áder János, Deutsch Tamás, Habony Árpád, Mikola István, Schmidt Mária, Szájer József és Lázár János személyesen is sokat profitáltak egykoron Soros alapítványaiból. Nézzük,…

Bakondi György: Nő a migrációs nyomás

A horvát határrendészet erősödése miatt egyre több migráns indul vissza Szerbia, majd Magyarország, sőt Románia felé – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Betyárjáték  a Kossuth-díjas rendező, Szomjas György új koncertfilmje

BDPST24
-
  Tegnap 18:01 Utazás

„Szeretjük azokat a történeteket, amelyekben igazi férfiakat látunk, akik megforgatják a fokost, és oda is vágnak, ha kell. A betyárban benne van a nagyság és az esendőség is, őket a nép hősnek tartotta, de szenvedett is tőlük. Jó metaforája a történelmünknek, amiben együtt kell látnunk a fényt és az árnyékot. A magyar pop- kultúra sűrítményét …

Kovács Zoltán: Soros György emberei az új Európai Bizottságban is ott vannak

Frans Timmermans, az Európai Bizottság ügyvezető alelnökének vezetésével Soros György emberei az új Európai Bizottságban is ott vannak – mondta Kovács Zoltán.

Senyei György Barna az OBH új elnöke

Megválasztotta az Országgyűlés Senyei György Barnát kilenc évre az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnökévé kedden.