Találatok: 54 hír

Gyorsított eljárásban ítélték el a házfoglaló siófoki betörőt

Lopás és más bűncselekmény miatt gyorsított eljárásban, az elfogását követő egy hónapon belül bíróság elé állította a Siófoki Járási Ügyészség azt a férfit, aki két siófoki nyaralóba is betört, majd az egyikbe be is költözött.

Egy blokk buktatta le a siófoki nyaralóba beköltöző betörőt

Másfél év felfüggesztett börtönre ítélte a Siófoki Járásbíróság egy gyorsított eljárásban bíróság elé állított férfit, aki márciusban két siófoki nyaralóba is betört, majd az egyikbe be is költözött – a Somogy Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint. Egy hátrahagyott blokk, és a bolt kamerafelvétele lett a veszte. A korábban már többször is büntet

Kutyusokkal együtt ropják a Jerusalema tánckihívást a siófoki menhely önkéntesei

LikeBalaton
-
 Tegnap 08:00Megyei

A Siófoki Állatvédő Alapítvány segítői is csatlakoztak a világ egyik legnagyobb táncos kihíváshoz. A Jerusalema Dance Challenge helyszíne a siófoki kutyamenhely volt, ahol még a négylábúak is ropták. Érdemes megnézni a videót!

Szeretetcsomag a “szuperhősöknek” – gyermekrajzok, ajándékcsomag a siófoki kórháznak

hírbalaton
-
 Tegnap 05:23Belföld

185 gyerekrajz és üzenet is volt abban a szeretetcsomagban, amit a napokban adtak át a siófoki kórház járványhelyzetben helytálló dolgozóinak. „Te vagy a hős… Kitartás!… Szuperhősök, ápolónak álcázva” – ezt írták a gyerekek a rajzaikhoz, a kórházi dolgozóknak üzenve. A Kórházi szeretetcsomag elnevezésű országos kezdeményezés olyan…

Elek villant, február után végre nyert a Siófok!

Hetven nap után győzött újra a BFC Siófok! A Nyíregyháza elleni siker értékét növeli, hogy hátrányból nyertek, ráadásul a házigazdák kilencmeccses veretlenségi sorozatának vetettek véget Elek szezonbeli hetedik góljával.

Kilenc mérkőzés után győzött a Siófok

A labdarúgó NB II 33. fordulójában az idáig szárnyaló Nyíregyháza vezetett a kiesés elől menekülő Siófok ellen, ám a Balaton-partiak fordítottak és győztek, ezzel megszakították a kilencmeccses nyeretlenségi sorozatukat.

Szeretetcsomagot küldött a siófoki kórháznak a DRV

Szeretetcsomagokkal köszönték meg a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai a Siófoki Kórház orvosainak, ápolóinak és az intézmény valamennyi dolgozójának munkáját. A társaság is csatlakozott ahhoz az országos mozgalomhoz, amit egy kétgyermekes édesanya, Janklovics Natasa indított, miután egy szűrővizsgálat alkalmával…

A vízmű munkatársai szeretetcsomagban küldték el hálájukat a siófoki kórháznak

Szeretetcsomaggal köszönte meg a DRV a kórházi dolgozók munkáját.

Mihalecz a BFC Siófok szerepéléséről: a vírus miatt süllyedtünk a kiesőzónába

A tavasszal remeklő, a Vasas, Gyirmót, Ajka mögött a negyedik legtöbb pontot gyűjtő, tizenegy meccsen három gólt kapó Nyíregyháza otthonában lép pályára a kiesés elől menekülő BFC Siófok vasárnap, 17 órakor a Labdarúgó NB II. 33. fordulójában.

Balszélsőt igazolt a Siófok KC

A következő szezontól a női kézilabda NB I.-ben érdekelt Siófok KC együttesben szerepel Puhalák Szidónia, a Győri Audi ETO KC huszonnégy esztendős válogatott kézilabdázója.

A Siófokot sem vehetik félvállról

Szon
-
 21.04.17 08:23Sport

Gálhidi György szerint az utóbbi hetek egyik legnehezebb mérkőzése következik.

Bringázás és kirándulás Siófokon – kétnapos ajánlat

LikeBalaton
-
 21.04.17 06:00Megyei

Strandolni ugyan még nem, de kikapcsolódni, sétálni, játszóterezni, fagyizni vagy hajózni ilyenkor is lehet Siófokon. A jó levegő, a virágot bontó természet és a gyönyörű Balaton tavasszal is jó programot ígér. Induljunk el gyerkőcökkel egy kis kirándulásra! Két útvonalajánló következik.

Siófokra szerződik a Győri Audi ETO magyar válogatott játékosa - hivatalos

A 24 esztendős szélső nyáron csatlakozik új csapatához.

A Plázs Siófok készen áll a nyárra

BorsOnline
-
 21.04.16 14:45Zene

A Siófoki Nagystrand homokos „tengerpartja”, a Plázs Siófok , bízva abban, hogy a szezonban zöldre vált a bulilámpa, már megtöltötte a programfüzetét, és a hazai pop-rock-party élet legismertebb előadói mellett már ott sorakoznak a nemzetközi sztárok is.