Találatok: 8 hír

Jöhet egy agyeldobós sci-fi Salma Hayekkel és Owen Wilsonnal?

Nerdblog
-
 Ma 07:00Film

22 évvel a Mátrix és a méltatlanul elfeledett 13. emelet után Salma Hayek és Owen Wilson is leforgatták a maguk sci-fijét, amiben a valóságunkról kiderül, hogy igazából csak egy szimulált valóság, és a főhős, bár kezdetben maga sem hiszi el ezt az egészet, a történet előrehaladtával képes lesz ide-oda ugrálni a két világban. A film címe Bliss, azaz

Szexi videóban rázza melleit az 54 éves Salma Hayek

A színésznő a szexi videón csak azt szerette volna megmutatni, hogy kutyája hogyan rázza le magáról a vizet.

Így rázza dús kebleit Salma Hayek

Az 54 éves Salma Hayek elképsztő formában van. A legutóbbi videóján azt szerette volna megmutatni, miként rázza le magáról a kutyája a vizet, de ez az információ valószínűleg kevésbé keltette fel a követők érdeklődését, mint a színésznő dús keblei mozgás közben.

A kutyáját akarta utánozni, de mindenki csak Salma Hayek rázkódó melleit veszi észre

A színésznő beleadott apai-anyait, hogy lerázza magáról a vizet, de senkit nem érdekel, hogy mit csinál, mindenki mással van elfoglalva, ha meglátja ezeket a képsorokat.

Owen Wilson és Salma Hayek együtt menekülnek a valóság elől

Origo
-
 21.01.14 16:15Film

A Bliss február 5-én érkezik az Amazon Prime-ra.

Pont egy ehhez hasonló filmre volt szükségünk! Salma Hayek és Owen Wilson együtt!

Joy
-
 21.01.13 20:22Film

A trailert megnézve még mi is azt mondjuk, hogy ez a páros, minden, csak nem átlagos. A készülő sci-fi borítékolható, hogy közönség kedvenc lesz.

Előzetest kapott Owen Wilson és Salma Hayek közös sci-fi filmje!

Bliss: Előzetest kapott Owen Wilson és Salma Hayek közös sci-fi filmje! A Bliss című film története, amiben Salma Hayek és Owen Wilson játssza a főszereplő párost: a főszereplő férfi (Owen Wilson) elveszti kapcsolatát a valósággal, amikor összejön egy nővel (Salma Hayek), aki azt mondja, hogy az őket körülvevő borzasztó világ csak egy…