Találatok: 18 hír

Majdnem George Clooney lett a Szerelmünk lapjai főszereplője Ryan Gosling helyett!

Joy
-
  Tegnap 07:23 Bulvár

Ezt tényleg most kell megtudnunk? Úgy tűnik, igen, a hihetetlen infót pedig maga George Clooney árulta el a minap!

Tovább csökkenti téli járatainak számát a Ryanair

Az újabb utazási korlátozások bevezetése miatt a Ryanair tovább csökkenti a téli menetrendi időszakban elérhető járatok számát, az október végétől március végéig tartó időszakban a

10 Ryan Reynolds film, amit kár lenne kihagyni

Filmezzünk!
-
  20.10.16 16:11 Film

Ryan Reynolds legjobb filmjei Napjaink egyik legfelkapottabb sztárja, Ryan Reynolds Vancouver-ben született 1976. október 23-án, a család 4. gyermekeként. Születésnapja alkalmából ezúttal az ő eddigi filmes pályájából szemezgettünk és állítottuk össze a 10 kedvenc filmünket. Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik! Kihagytuk kedvenc…

Ismét kénytelen drasztikus lépést tenni a Ryanair

Az újabb utazási korlátozások bevezetése miatt.

Újabb járatcsökkentés a Ryanairnél

Az újabb utazási korlátozások bevezetése miatt a Ryanair tovább csökkenti a téli menetrendi időszakban elérhető járatok számát: az október végétől március végéig tartó időszakban a tavalyi kapacitás alig 40 százaléka lesz csak elérhető.

További járatszám-csökkentés a Ryanair-nél

Az újabb utazási korlátozások bevezetése miatt a Ryanair tovább csökkenti a téli menetrendi időszakban elérhető járatok számát, az október végétől március végéig tartó időszakban a tavalyi kapacitás alig 40 százaléka lesz csak elérhető.

Tovább csökkenti téli járatainak számát a Ryanair

ma.hu
-
  20.10.15 23:30 GazdaságJárványVálság

Az október végétől március végéig tartó időszakban a tavalyi kapacitás alig 40 százaléka lesz csak elérhető.

A Ryanair után a Wizzair-rel sem utazik tovább a norvég kormányfő

A Wizzair megakadályozta a szakszervezetek megalakulását, ezért a norvég kormányfő nem repül tovább a légitársasággal.

Csökkenti téli járatainak számát a Ryanair

Az újabb utazási korlátozások bevezetése miatt a Ryanair tovább csökkenti a téli menetrendi időszakban elérhető járatok számát, az október végétől március végéig tartó időszakban a tavalyi kapacitás alig 40 százaléka lesz csak elérhető.

Tovább csökkenti téli járatainak számát a Ryanair

Az újabb utazási korlátozások bevezetése miatt a Ryanair tovább csökkenti a téli menetrendi időszakban elérhető járatok számát, az október végétől március végéig tartó időszakban a tavalyi kapacitás alig 40 százaléka lesz csak elérhető. Az ír diszkont légitársaság csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a főként Közép-Európát érintő…

Nulla közeli forgalom Ferihegyen, a Ryanair a legnagyobb magyar légitársaság

Forbes
-
  20.10.15 17:21 Gazdaság

18 téli útvonallal simán nyerni lehet. Ha meg nem szünteti ezeket is. 

Csökkenti a téli menetrendjét a Ryanair

A Ryanair drasztikus csökkentéseket jelentett be téli repülési menetrendjében: a tavalyi kapacitásnak csak 40% -ával fog közlekedni.

Harmadával kevesebb járatot indít a Ryanair az eddig tervezettnél

AIRportal
-
  20.10.15 12:53 CégvilágJárvány

Az utazási korlátozások és a határnyitások elmaradása miatt a tavalyi kapacitásának a korábban tervezett 60 százaléka helyett csak alig 40 százalékán üzemel majd a téli menetrendi időszakban a fapados cég.

Újabb fájdalmas lépésre szánta el magát a Ryanair

Napi
-
  20.10.15 12:49 Cégvilág

Európa legnagyobb fapados légitársasága kénytelen harmadával csökkenteni a téli szezonra betervezett kapacitásait válaszul az egyre szigorodó járványügyi korlátozásokra. A Ryanair vezetője szerint mindenért a kormányok elhibázott válságkezelése okolható.

Bázisokat zár be és kapacitást csökkent a Ryanair

A Ryanair bejelentette, hogy kapacitásait tovább csökkenti, a tavalyi ülésszámnak csak 40%-át kínálja a téli menetrendi időszakban. Arról is döntés született, hogy három bázisrepülőteret télire bezár a fapados légitársaság.