Találatok: 67 hír

„Már elindítottam egy folyamatot” – Orosz Barbi így segítene egy nehéz körülmények között élő romániai kislányon

Blikk
-
  Tegnap 21:40 Bulvár

Még nem találta meg az igazit a műsorvezető, ezért vár a gyerekvállalással.

Újra Romániában a Kaszaper közelében elfogott határsértők

Police
-
  Tegnap 17:26 Baleset-bűnügy

Újra Romániában a Kaszaper közelében elfogott határsértők Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 01. 17., p - 17:26 A három külföldi illegálisan lépte át a magyar–román államhatárt Békés megyében.

Tavaly szintén nőtt az utasforgalom Románia repterein

Tavaly 6 százalékkal nőtt a bukaresti Henri Coandă-Otopeni repülőtér utasforgalma az előző évhez mérten, a légi kikötő 14,7 millió utast szolgált ki.

Marcel Vela: Románia köteles lesz elektronikus személyazonossági igazolványokat kibocsátani jövő év augusztusától

2020 augusztusától kezdődően Románia köteles lesz elektronikus személyazonossági igazolványokat kibocsátani, jelentette be Marcel Vela belügyi tárcavezető.

Nem Romániában volt decemberben a legmagasabb az infláció az EU-ban

Decemberben hat havi csúcsot ért el az euróövezeti infláció az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat pénteki publikációja alapján.

Románia. Állami mentőöv a csőd szélén álló légitársaságnak

Az Üzlet
-
  Tegnap 10:33 Gazdaság

A román kormány 195 millió lej - mintegy 41 millió euró - segélykölcsönt ítélt meg a Tarom légitársaságnak - nyilatkozta Ionel Danca, a miniszterelnöki kancellária vezetője.

Így néz ki, amikor a jól végzett munka Romániájában egy teljes gazdasági ágazat leáll

Főtér
-
  Tegnap 07:00 Határtalan

Nyájas Olvasó, szereti ön a szívkagylót? Mármint megenni. Jelen sorok szerzője nem szereti, ám ez nem jelenti azt, hogy a hazai származású szívkagyló ne lenne a különböző terített asztalok kedvelt fogása. Ékes bizonyíték, hogy a vonatkozó statisztikák szerint az utóbbi három év során a szívkagylófogyasztás mértéke 30 százalékkal nőtt kies…

Eljárt a keze a képviselőknek, korrigál a kormány Romániában

Augusztus elsejéig elnapolták Romániában a családi pótlék megduplázását: erről sürgősségi rendeletet fogadott el csütörtökön a román kormány - írta az MTI tudósítója.

Románia 40 millió eurós kölcsönt adott a Tarom állami légi társaságnak

ProfitLine
-
  20.01.16 23:30 GazdaságRománia

A román kormány csütörtöki ülésén 195 millió lej (40,7 millió euró) segélykölcsönt ítélt meg a Tarom légi társaságnak, e nélkül a vállalat márciustól már nem tudna működni - nyilatkozta Ionel Danca, a miniszterelnöki kancellária vezetője.

28 százalékkal nőtt az építőipari termelés Romániában

ProfitLine
-
  20.01.16 22:30 GazdaságÉpítőipar

Romániában a nyers adatok szerint csaknem 28 százalékkal nőtt az építőipari termelés a tavalyi év első tizenegy hónapjában az előző év azonos időszakához mérten - közölte csütörtökön a román országos statisztikai intézet.

Mintha kilépnénk az EU-ból, aztán Orbán egyik lánya hozzámenne egy svéd szociáldemokrata félvérhez és kiköltöznéne…

444
-
  20.01.16 19:23 Külföld

Nem érted, mi ez a hatalmas felhajtás az angoloknál Harry herceg és Meghan hercegné körül? A mai nap híreit megnézve megpróbáljuk megérteni a Megxit-jelenséget.