Találatok: 59 hír

Rogán Antalhoz köthető vállalkozók vettek óriási kastélyt Borsodban

Rogán Antalhoz köthető vállalkozók kezdtek vásárlási hullámban a propaganda miniszter új nejének falujában.

Belvárosi vállalkozók terjeszkednek Rogán Antal új nejének szülőfalujában

Az egyik, aki Rogán polgármestersége idején jutott nyomott áron önkormányzati ingatlanokhoz, a helyi kastélyt vette meg, egy másik pedig felvásárolta a környező földeket.

Belvárosi vállalkozók terjeszkednek Rogán Antal új nejének szülőfalujában

Az egyik, aki Rogán polgármestersége idején jutott nyomott áron önkormányzati ingatlanokhoz, a helyi kastélyt vette meg, egy másik pedig felvásárolta a környező földeket.

Orbán csak szegénylegény a kormányában: Rogán Antal a sokszorosát keresi, mint a miniszterelnök

Magyarország – Sikerült faragnia a hátrányából Orbán Viktornak: 2019-hez képest tavaly már nem kilencszer, hanem csak hétszer többet keresett nála a kabinetfőnöke, Rogán Antal.

Rogán Antal fizette be a legtöbb adót 2020-ban a miniszterek és államtitkárok közül

Úgy tűnt, Novák Katalin egy "adminisztrációs elírás" és az adókedvezmények miatt egy forint adót sem fizetett, de állítólag fizetett.

Tavaly Rogán Antal fizette be a legtöbb személyi jövedelemadót

Legalábbis a miniszterek és államtitkárok közül.

Rogán Antal fizette a legnagyobb szja-t a kormánytagok közül

Nyilvánosak a miniszteri és államtitkári vagyonnyilatkozatok, ebből derült ki, hogy Rogán kereste a legtöbbet a kormánytagok közül. A 24.hu cikke szerint nyilvánosságra került a miniszterek és államtitkárok 2020-as "adóbevallásai", ennek alapján a legtöbb személyi jövedelmadót (szja) Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője fizetett be.

Rogán Antal elárulta: még az idén koncesszióba adnák az úthálózatot

– Még idén, az december végéig aláírná a kormány a gyorsforgalmi utak koncesszióba adásáról szóló szerződést a nyertes pályázóval – árulta el Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetet vezető miniszter a Blikk kérdésére egy háttérbeszélgetésen. Ez azt jelenti, hogy még a jövő tavaszi parlamenti választások előtt lezárnák az eljárást. …

Rogán Antal: Örülünk, ha magyar szereplő is labdába rúghat autópályaügyben

Index
-
 21.06.18 17:34Gazdaság

A Momentum szerint a lapok már le vannak osztva.

Rogán Antal az autópálya-koncesszióról: Tanultunk az elkövetett hibákból

Az M5-ös és az M6-os autópályák koncessziós szerződéseivel ellentétben a teljes gyorsforgalmi úthálózat fejlesztésére és üzemeltetésére kötendő szerződés nagyrészt forintban lesz, így az államnak nem kell árfolyamkockázatot viselnie. Az útdíjakat továbbra is az állam szedi majd, továbbra is az infláció mértékével emelkednek. A kormány azt…