Találatok: 5 hír

Jessica Rabbit feneket akart a Big Brother sztárja: horrorvideón mutatta meg, hogyan néz ki valójában a saját zsíros fel…

BorsOnline
-
 21.03.01 18:30Divat

A 42 éves valóságshow-hősnő megmutatta, hogyan néz ki egy fenékplasztika folyamata, ugyanis úgy döntött, Jessica Rabbitet faragtat magából. A fenékplasztika a valóságban leginkább úgy fest, mint amikor egy csirke bőre alá túl sok tölteléket nyom valaki.

Jogi lépésekkel fenyegette Heisler a Zsimában maradó rabbikat

Neokohn
-
 21.03.01 16:52Belföld

Mint lapunk megtudta: Heisler anyagi biztonságukkal és jogi következményekkel fenyegette a Zsimában maradókat.

Egy német nő lett a világ első queer rabbija

Mandiner
-
 21.03.01 09:54Külföld

Helene Shani Braun senkihez sem tudott fordulni tanácsért a queersége miatt, ezért úgy döntött, hogy ő lesz az a rabbi, aki ezt felvállalja.

Nem mindig volt nyitott a zsidóság a női rabbikra

Telex
-
 21.03.01 09:38Külföld

Nem mindig volt könnyű a női rabbik dolga Németországban. A Deutsche Welle riportjában bemutatják az első leendő rabbit is, aki vállalja a queerségét.

Idén ne részegedjenek le – A rabbik kérése

Járványügyi korlátozásokról döntött az izraeli kormány a hétvégi purim örömünnep idejére – jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet szerdán. A kormány a kedd esti ülésén jóváhagyta az éjszakai kijárási tilalom bevezetését a purim ünneplésének idejére, csütörtöktől vasárnapig. Este fél kilenctől reggel 5-ig tilos lesz a közlekedés,