Találatok: 43 hír

12 határsértő Röszkénél

Police
-
  Ma 01:06 Baleset-bűnügy

12 határsértő Röszkénél Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 23., p - 01:06 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 12 illegális migráns Röszkénél.

Határhelyzet: Egy óránál is többet kell várni Röszkén

Torlódás alakult ki a röszkei autópálya-határátkelőhelyen csütörtök délelőtt – közölte honlapján a magyar rendőrség. A röszkei autópálya-határátkelőhely belépő oldalán a teherfogalomban háromórás a várakozás, a

Torlódás alakult ki a csanádpalotai és röszkei határátkelőnél

Hódpress
-
  Tegnap 10:34 Megyei

Torlódás alakult ki a csanádpalotai és a röszkei autópálya-határátkelőhelyen csütörtök délelőtt - közölte honlapján a rendőrség.

Újabb határsértők Röszkénél

Police
-
  Tegnap 00:00 Baleset-bűnügy

Újabb határsértők Röszkénél Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 22., cs - 00:00 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében.

Négy határsértő Röszkénél

Négy határsértő Röszkénél Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 21., sze - 08:39 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Hét határsértő Röszkénél

Police
-
  20.10.20 22:13 Baleset-bűnügy

Hét határsértő Röszkénél Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 20., k - 22:13 Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba hét migráns Röszkénél. Az egyenruhások feltartóztatták őket.

Határsértő Röszkénél

Határsértő Röszkénél Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 22., cs - 00:56 Az illegális migráns marokkói állampolgárnak vallotta magát.

Röszke: huszonhárom kiló marihuánát találtak egy buszban

Több mint huszonhárom kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén egy autóbuszban – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-t.

Huszonhárom kilogramm marihuánát találtak egy koszovói rendszámú buszban Röszkén

Több mint huszonhárom kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén egy autóbuszban – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-t. Némedi-Varga Éva, a

Több zsák marihuánával töltött paprikát találtak a röszkei pénzügyőrök

Egy koszovói busz több zsák rakományába rejtették a csaknem 60 milliós értékű marihuánát.

Hatalmas fogás: nem hiszed el mit találtak a rendőrök egy buszban Röszkén

Több mint huszonhárom kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén egy autóbuszban.

Döbbenet: 23 kiló marihuánát találtak egy buszban Röszkén

Az ellenőrzésen a csomagtérben több zsák paprikát találtak, azok közé rejtve pedig több mint 23 kilogramm növényi törmelékkel teli csomagot, a gyorsteszt szerint marihuánát.