Találatok: 7 hír

Lábgomba: ezeket a bevált házi praktikákat próbálja ki!

A lábgomba rendkívül kellemetlen - ma már számos krém áll rendelkezésünkre ellene, de mit tegyünk, ha épp nem tudjuk beszerezni őket? Mutatjuk!

Így legyen káprázatos hajkoronád - A legjobb természetes praktikák

Femcafe
-
 Tegnap 11:05Életmód

Szokták mondani, hogy a gyönyörű haj öltöztet. A csodálatos hajkoronáért azonban tenni kell. Összegyűjtöttük a legjobban bevált természetes praktikákat.

Így juss a csúcsra: hasznos praktikák nőknek

Metropol
-
 Tegnap 07:30Életmód

Az orgazmus elérése nem megy mindenkinek egykönnyen. Ne csak a pasira várj, te is tehetsz azért, hogy kirobbanó legyen az élvezet!

Korallvirág virágoztatása – olvasó praktikák

Balkonada
-
 21.09.17 18:29Otthon

A korallvirág virágoztatása nem túl bonyolult, egy-két apró trükkel akár egész évben virágzó dísze lehet a lakásunknak. Olvasóink segítségével most felfedjük a titkot, amivel bárki is dúsan virágzó és csodálatos növényt nevelhet. Korallvirág gondozása

Néhány, iskolakezdést megkönnyítendő praktika

Pécsi Napilap
-
 21.09.17 09:54Megyei

Van olyan szülő, aki azt szeretné, hogy örökké tartson a nyár, van, aki pedig alig várja, hogy gyermeke ismét közösségben legyen. Bármelyik csoportba is esel, az az egy biztos, hogy elkezdődött az iskola kicsiknek és nagyoknak egyaránt, így meg kell birkózni az új helyzet adta kihívásokkal.

Beteg lepkeorchidea meggyógyítása – olvasói praktikák

Balkonada
-
 21.09.16 18:27Otthon

A beteg lepkeorchidea meggyógyítása nem lehetetlen. Bár sok türelem és némi szaktudás szükséges hozzá, megéri a fáradtságot. Vadady Mária olvasónk a mini orchidea gondozási tanácsai után most azt is elárulja, hogy gyógyíthatjuk meg a

4 bevált praktika, ami segít megvigasztalni a gyereket, ha rémálma van

Dívány
-
 21.09.15 18:40Életmód

Nem tudod, mihez kezdj az ijedtében síró, rémálommal küzdő gyerekkel? Nehezen megy a visszaaltatás? Ezek a tippek segíthetnek!