Találatok: 110 hír

Évszázadon keresztül lappangó Munkácsy- és Tihanyi-mű a Virág Judit Galériában

A téli aukció egyik legnagyobb szenzációja Munkácsy Mihály Naplemente című műve. Az 50 millió forintos kikiáltási árról induló impresszionisztikus tájkép kivételes kvalitásai miatt a Munkácsy-életmű egyik legfontosabb alkotásának tekinthető, azonban több mint 100 évig semmit sem tudtak róla a művészettörténészek, Amerikában lappangott.

Négyszemközt Regős Évával – Stahl Judit

Stahl Judit rengeteg dolgot kipróbált az életében, végül a könyvkiadásban találta meg azt, amit keresett. Regős Évával beszélgetett.

Két részletben tartja téli aukcióját a Virág Judit Galéria

A 193 tételből álló aukciós anyag - a járványügyi szabályok betartása mellett - december 17-ig személyesen tekinthető meg a Virág Judit Galériában, de az árverés katalógusa és virtuális túrája online is elérhető.

A Virág Judit Galéria téli aukciói

Ebben az évben két részletben és az online térben tartja téli aukcióját a Virág Judit Galéria: december 18-án háború utáni és kortárs művekre, december 19-én klasszikus művekre lehet licitálni.

Cicaharc folyik Curtisért? Krisztike és az új kedves, Judit szexibbnél szexibb képeket posztol

Szakításuk óta dögösebbnél dögösebb képeket posztol Curtis neje, Krisztike, de a rapper új barátnője, Barnai Judit is szexizni kezdett közösségi oldalán.

Két részletben tartja téli aukcióját a Virág Judit Galéria

December 18-án háború utáni és kortárs művekre, december 19-én klasszikus művekre lehet licitálni.

Két részletben tartja téli aukcióját a Virág Judit Galéria

December 18-án háború utáni és kortárs művekre, december 19-én klasszikus művekre lehet licitálni.

Ünnepváró adventi koncert Halász Judittal

December 6-án délután online közvetítés formájában bárki részese lehet a Karácsonyi csiribirinek.

Ünnepváró adventi koncert Halász Judittal

December 6-án délután online közvetítés formájában bárki részese lehet a Karácsonyi csiribirinek.

Varga Judit: mi becsületesen jártunk el

Hiszünk a jogállamiságban, de ez nem változtat azon a tényen, hogy az európai uniós jogállamisági mechanizmus jelenlegi formájában egy jogi abszurditás – mondta Varga Judit igazságügyi miniszter a Le Point című francia hetilapnak adott, szerdán megjelent interjújában.

Online adventi koncertet ad Halász Judit a Vígszínházból

Évtizedek óta ad ünnepi koncerteket Halász Judit az adventi időszakban a Vígszínházban. December 6-án délután online közvetítés formájában bárki részese lehet a művész ünnepváró koncertjének. A különleges hangulatú Vígstreamház-közvetítés meglepetés kicsiknek és nagyoknak – a gyerekeknek feledhetetlen élmény, a felnőtteknek pedig a…

Rajk Judit legújabb lemeze hallható a Papageno Rádióban

Papageno
-
 Tegnap 13:10Zene

A Hungaroton gondozásában jelent meg Rajk Judit énekművész legújabb lemeze, a Stolen Time, amely válogatás a kortárs magyar zeneszerzők műveiből. A felvétel december 8-án 15 órától teljes egészében meghallgatható a Papageno Rádió Lemezújdonságok című műsorban. A háromszoros Artisjus-díjas oratórium-, dal- és kamaraénekes Rajk…

Halász Judit: "... nagyon hiányzik nekem"

Halász Judit koncertje - Karácsonyi Csiribiri élő közvetítés

Idén is lesz adventi Halász Judit koncert, csak másképp

Évtizedek óta ad ünnepi koncerteket Halász Judit az adventi időszakban a Vígszínházban. Bár a járvány miatt idén a családok nem lehetnek ott a Karácsonyi csiribirin, december 6-án délután online közvetítés formájában bárki részese lehet az ünnepváró koncertnek. A különleges hangulatú Vígstreamház-közvetítés meglepetés kicsiknek és…