Találatok: 37 hír

Így bosszulja meg a magyar plus size modell, ha kritizálni merik külsejét

Promotions
-
 21.03.03 21:41Bulvár

Az egyik legjobban foglalkoztatott plus size modell, Sirokai Diána mindössze 16 évesen kezdett el modellkedni, mára viszont már világhírű Instagram-sztárrá nőtte ki magát, mostanra már egymillió fölötti a követőinek száma.

Szó bennakad: Cicciolina 20 évesen egy plüssnyuszival takarta kebleit

Ripost
-
 21.02.28 05:40Bulvár

Cicciolina megint beletúrt a fényképes fiókba, ahonnan előkerült egy igencsak régi fotó. A felvételen a szárnyait bontogató Husika látható, amint intim közelségbe kerül egy cuki játékkal.

Már 5500 milliárd forintért vásárolt a lakosság MÁP Pluszt

Eddig 150 milliárd forint kamatot fizetett ki az állam a Magyar Állampapír Pluszban tartott befektetések után, továbbra is a legnépszerűbb befektetések egyike a szuperállampapír, amit még a koronavírus-válság sem tudott felülírni - mondta Tállai András az MTI-nek.

Pluszpénzt kapnak a hétvégén is oltó háziorvosok

168.hu
-
 21.02.28 09:47BelföldHétvége

A díjazás értéke egy teljes napra 80 ezer forint, fél napra pedig 40 ezer forint.

Atlétika: felszálló ág – pluszteher nélkül indul Torunba Krizsán Xénia

A Magyar Atlétikai Szövetség közzétette a toruni fedett pályás Európa-bajnokságra utazó magyar csapat 23 tagú keretét, amelyben még lehetnek kisebb változások, de a létszám így is biztató. A viadal történetében csak kétszer fordult elő, hogy ennél több versenyzővel álltunk ki, de 1983-ban és 1988-ban mi voltunk a házigazdák.

Pluszban zártak az ázsiai tőzsdék

Erősödéssel zártak az ázsiai tőzsdék hétfőn, és a reggel 7 órakor még nyitva tartó térségbeli börzék is mind pluszban álltak. A tajpeji és a szöuli tőzsdén nem volt kereskedés.

Egész Ázsiában pluszban állnak az indexek

Erősödéssel zártak az ázsiai tőzsdék hétfőn.

Egy százalékos pluszban nyitottak a tőzsdék

Egy százalékot meghaladó pluszban kezdték a kereskedést a főbb európai tőzsdék hétfőn, miután átragadt a jókedv az ázsiai tőzsdékről, amit az amerikai képviselőház által szombaton jóváhagyott 1900 milliárd dolláros gazdaságélénkítő csomag váltott ki.

Idén már pluszba kerülnek a beruházások

ProfitLine
-
 21.03.01 12:30Gazdaság

A múlt évi közel 4 százalékos csökkenés után 2021-ben akár 10 százalék körüli bővülés is elképzelhető a beruházási fronton.

Ha Pécs is megkapja a kormánytól az arra szánt pluszpénzt, több e-buszt vehet a város

A Zöld Busz projekt az Innovációs és Technológiai Minisztérium alá tartozik. Ennek keretében szerez be eredetileg Pécs 8 elektromos buszt, köszönhetően egy korábbi nyertes pályázatnak. Tavaly nyáron ezért is hívták el Páva Zsoltot az e-buszok átadására. Most úgy tűnik, több pénz is juthat az e-buszokra, ha Pécs is megkapja az emelést, abból…

Pluszban zárták a napot az európai tőzsdék is

Pozitív nyitás után nagy, másfél-két százalékos indexemelkedéssel zártak hétfőn az európai értékpapírpiacok.

Betöltheti valaha bárki a Plushenko után hagyott űrt?

Eurosport
-
 21.03.01 20:51Sport

Felpörögtek az események a műkorcsolya világában: közeleg a világbajnokság, nagy a verseny a kiadó helyekért.

A járvány miatti pluszterhek ellenére is javultak a rendőrségi statisztikai adatok

A koronavírus-járvány jelentős pluszterhet jelentett a rendőrségnek. Ennek ellenére, javuló statisztikáról számolt be az országos rendőrfőkapitány két helyettese a 2020-as adatokat elemezve, a Duna Televízió Kékfény című műsorában, hétfőn.

Kékfény: a járvány miatti pluszterhek ellenére is javultak a rendőrségi statisztikai adatok

A koronavírus-járvány jelentős pluszterhet jelentett a rendőrségnek, ennek ellenére javuló statisztikáról számolt be az országos rendőrfőkapitány két helyettese az 2020-as adatokat elemezve a Duna Televízió Kékfény című műsorában hétfőn.