Találatok: 6 hír

Plágiummal vádolta meg a Facebookot a TikTok

Plágiummal vádolta meg a Facebookot a TikTok kínai videomegosztót tulajdonló ByteDance, miután Donald Trump amerikai elnök pénteken azzal fenyegetőzött, hogy betiltja az applikációt az Egyesült Államokban. A pekingi székhelyű kínai vállalatcsoport a szintén tulajdonában lévő Jinri Toutiao nevű hírkereső applikáción osztott meg bejegyzést…

Plágiummal vádolta meg a Facebookot a TikTok kínai videomegosztó tulajdonosa

Körkép
-
  20.08.03 10:27 Külföld

Plágiummal vádolta meg a Facebookot a TikTok kínai videomegosztót tulajdonló ByteDance, miután Donald Trump amerikai elnök pénteken azzal fenyegetőzött, hogy betiltja az applikációt az Egyesült Államokban.   A pekingi székhelyű kínai vállalatcsoport a szintén tulajdonában lévő Jinri Toutiao nevű hírkereső applikáción osztott meg bejegyzést…

Plágiummal vádolta meg a Facebookot a TikTok kínai videomegosztó tulajdonosa

Maszol
-
  20.08.03 09:42 InfotechUSAKína

Donald Trump pénteken közölte, hogy nemzetbiztonsági aggodalmak miatt betiltja a kínai videomegosztót az Egyesült Államokban.

Plágiummal vádolta meg a Facebookot a TikTok tulajdonosa

hirado.hu
-
  20.08.03 09:35 Infotech

Jinri Toutiao a toktok tulajdonosa úgy fogalmazott a Facebook plágiummal és rágalommal akadályozta a cég terjeszkedését.

Plágiummal vádolta meg a Facebookot a TikTok kínai videomegosztó tulajdonosa

ma.hu
-
  20.08.03 09:22 KülföldUSAKína

Plágiummal vádolta meg a Facebookot a TikTok kínai videomegosztót tulajdonló ByteDance, miután Donald Trump amerikai elnök pénteken azzal fenyegetőzött, hogy betiltja az applikációt az Egyesült Államokban.