Találatok: 186 hír

Elhunyt Sutyinszki János

Behír
-
  Ma 19:40 Belföld

Pár nappal a 77. születésnapja előtt örökre elment Ján Šutinský, azaz Sutyinszki János, sok kórus vezetője, zenész, zeneszerző, énektanár – tette közzé a megrendítő hírt a Ľudové Noviny.

Koronavírusos lett a Szent János Kórház főigazgatója

Pozitív lett a koronavírus-tesztje Dr. Takács Péternek, az Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő főigazgatójának a koronavírus-tesztje

Háy János: Azok közé tartozom, akiket morzsamagyaroknak neveztem

Magyar Hang
-
  Ma 18:30 Kultúra

Idén két új könyvét is olvashatjuk Háy Jánosnak. Az írót ezek mellett kérdeztük a Térey-ösztöndíjáról, a szekértábor-harcokról és a járvány várható kifutásáról is.

Sáfár Anikó újraélesztette a férjét – Berecz Jánosnak a leállt a légzése

A Kádár rendszer egykori vezetője már 90 éves, felépült egy sztrókból, amit szintén a feleségének köszönhet. A színésznő nem várt segítségre, mert úgy tapasztalta, hogy egy ilyen idős beteghez nem sietnek a mentők. Keserű tapasztalata késztette arra, hogy maga oldja meg a kétségbeejtő helyzetet. „Arra figyeltem fel, hogy hörög. Aztán leállt a…

Lázár János: a Magyarok Kenyere szimbolikus felelősségvállalás is

Promenad
-
  Ma 15:41 Színes

Üzenetértékkel bír a MAGOSZ és a NAK egymás iránti szolidaritást erősítő törekvése, mondta el a térség országgyűlési képviselője a program Békés megyei zárórendezvényén – számol be a MakóHíradó.

Lázár János: A magyar gazdák adománya tízezer gyermek ellátáshoz járul hozzá

A következő 10 évben új korszak kezdődik a magyar mezőgazdaságban, ahol ilyen erős összefogásra lesz szükség! - írja a ménesbirtok kormánybiztosa, politikus a közösségi oldalán.

Pozitív lett a Szent János Kórház igazgatójának koronavírustesztje

Pozitív lett a Szent János Kórház igazgatójának koronavírustesztje

Márki-Zay Péter: Békejobbot nyújtok Lázár Jánosnak

Városunk sokáig rettegett ura azt állítja, hogy jó útra tért és új életet kezdett.

Márki-Zay Péter továbbra is békülne Lázár Jánossal

Hiszen máris egyetértenek számos kérdésben.

Szlávik János: látni kell azt, hogy ennek ára van

Korábban elrontottak valamit azokban az országokban, ahol most nagyon sok az új koronavírus-fertőzött – mondta a HírTv Magyarország élőben című műsorában Szlávik János infektológus, a Dél-Pesti Centrumkórház osztályvezető főorvosa.

A Szent János Kórház főigazgatója is elkapta a koronavírust

Takács Pétert az elmúlt nap reggelén tesztelték, a pozitív eredményről az esti órákban értesült, olvasható az intézmény Facebook-oldalán.

Koronavírusos a Szent János Kórház főigazgatója

Feladatait a következő 10 napban otthoni munkavégzés keretein belül látja el.

Megválasztották az év kilátóját: a balatonboglári Xantus János Gömbkilátó megér egy kirándulást!

Első ízben került megrendezésre az Év Kilátója pályázat az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ szervezésében. A szavazás a nagyközönség bevonásával zajlott, több ezer szavazat érkezett a pályázaton résztvevő kilátókra.

Fotóriport: Szörényi Levente – Bródy János István, a király

BDPST24
-
  Ma 11:05 Életmód

fotók:@Zelkó_Csilla A magyar rockopera- és musicaltermés messze legsikeresebb darabját áthatja a klasszikus operákra jellemző gondolkodás. A zeneszerző, Szörényi Levente 75. születésnapja alkalmából az Opera a Nemzeti Összetartozás Napján egy igazi kuriózummal kísérletezik: az István, a királyt operai hangszereléssel,…

Koronavírusos a Szent János Kórház főigazgatója

Takács Péternek nincs az intézményen belül szoros kontaktja.