Találatok: 20 hír

Koronavírus: a Lantos Mihály központ fogadja a válogatott atlétákat

Blikk
-
  Ma 10:04 Sport

Megnyitották a magyar atlétaválogatott tagjai számára a budapesti Lantos Mihály Sportközpont szabadtéri pályáját.

Csőben van a Netpincér új dobása - interjú Patai Zoltán cégvezetővel

Napi
-
  Ma 07:06 Belföld

Az eleve tempós növekedést még jobban felpörgette a járványhelyzet az online ételkiszállítás piacán - mondta a Bukszának adott interjúban Patai Zoltán, a NetPincér első embere. Beszélt a terjeszkedésről, a létszámbővítésről, a fizetésekről, a magyar leánycég szabadságáról. Ahogy arról is, hogy a Balatont is ellepik-e a netpincéres futárok,…

Mihály Gábor szobrászművész munkája Békéscsabán

Behír
-
  Tegnap 18:47 Belföld

A Kossuth- és Munkácsy díjas Mihály Gábor szobrászművész nívós alkotása kerülhet majd Békéscsabára. Az Olimpia - Kerékpárosok című szobor eredetije Lausanne-ban, az Olimpiai Múzeum nagy kertjében áll.

„Mihály vagyok, hatvanegy éves, és éppen válok” – Milyen okok állnak a késői válások hátterében?

PszichoForYou
-
  20.04.04 17:03 Életmód

Ki ne hallott volna már olyan ismerősről, akinek „vénségére ment el az esze”, és idős korában egyszer csak úgy döntött, elválik, új életet kezd, akár egyedül, akár egy új társsal? Ki ne látott volna már híradásokat olyan hírességekről, akik látszólag csodálatosan éltek, hatvan-hetven éves korukban mégis elváltak? Joggal merül fel a kérdés: mégis mi

Kié a nagyobb gól? Mracskó Mihályé vagy Arjen Robbené?

NSO
-
  20.04.04 08:42 Foci

A kényszerszünetet kihasználva a Nemzeti Sport Online-on számos olyan összeállítással, videoválogatással jelentkezünk a napokban, amelyekre máskor, a sportesemények sodrában nem jut elegendő idő, figyelem. Ezúttal a futballtörténelem emlékezetes szögletrúgásai közül válogattunk.

Mi lesz a késedelmi díjakkal a Vörösmarty Mihály Könyvtárban?

Feol
-
  20.04.04 07:35 Könyv

Habár a könyvtárak ajtaját egyelőre nem léphetik át az olvasók, az intézményi élet mégsem állt le teljesen. A késedelmi díjak alakulásáról az intézmény vezetőjét kérdeztük.

Nagy munkában Orbán Viktor és Varga Mihály csapata

Orbán Viktor miniszterelnök részvételével tartott ülést a pénzügyi akciócsoport, amely a költségvetés újratervezéséért felel a járványügyi veszélyhelyzet alatt. A csoportnak nincs könnyű feladata: azt kell kidolgoznia, hogy a készülő, soha nem látott méretű élénkítőcsomagra honnan lesz pénz és ez mit művel a költségvetéssel, deficittel.

Elmaradhat a Gombaszögi Tábor, a Tompa Mihály és a Jókai Napok ősszel lehet, ha elül a járvány

Teljes a bizonytalanság a kulturális rendezvények szervezésében, a szervezők amit csak lehet, őszre szeretnének halasztani. A kultúrházakban már most nincsenek szabad időpontok őszre. Gombaszög: húsvét után kiderül Egyelőre még dolgoznak a szervezők a Gombaszögi Nyári Tábor szervezésén, de várható, hogy idén nem lesz tábor. A…

Különleges videót posztolt Orbán Viktor: így még nem láthatta Gulyás Gergelyt vagy Varga Mihályt

ATV
-
  20.04.03 07:31 Belföld

Tíz akciócsoportot állított fel Orbán Viktor a koronavírus-járvány leküzdéséhez. A miniszterelnök most egy különleges videóban mutatta be ezeknek a vezetőit, annak apropóján, hogy éppen 10. alkalommal üléseztek.

Tompa Mihály költő, református lelkész imája

Montázs Magazin
-
  20.04.03 00:38 Életmód

Tompa Mihály (1817-1868) költő, tanító, református lelkész volt. Egyes sorai ma is szólásként élnek: “Fiaim, csak énekeljetek”, “Szívet cseréljen az, aki hazát cserél”… Petőfi kortársa, a Kisfaludy Társaság tagja. Az 1848/49-es szabadságharcban tábori lelkész. A Gömör megyei Keleméren pap, majd megnősül. születik 2 fiúgyermeke, akik korán…

Szita Donát és Mihály Ákos bekerült az osztrák jégkorongliga legjobb hat fiatal játékosa közé

Feol
-
  20.04.01 21:31 Sport

45 éves a Fehérvár Av19 jégkorongcsapata, mely a 13 magyar bajnoki cím mellett sorra termeli ki a tehetséges fiatalokat is. A legújabb generációt többek között Mihály Ákos és Szita Donát fémjelzi, s ezt az sógorok ligája is észrevette.

Csokonai Vitéz Mihály, trigonometria és a trianoni békeszerződés az M5 csütörtöki oktatási sávjában

A Felsős című műsor ezúttal elsősorban a 7-8. évfolyam tanulóinak szól.

Mit kér Varga Mihály a Jézuskától? 320-as eurót

HVG
-
  20.04.01 15:20 Gazdaság

A gazdasági recesszió és a gyenge forint automatikusan növelik az amúgy sem alacsony magyar államadósságot. És a kormány még el sem kezdte a válságkezelési költekezést.

Varga Mihály köszönetet mond és további otthonmaradást kér

A koronavírus elleni küzdelemben életeket menthetünk azzal, ha otthon maradunk és betartjuk a szabályokat.

Varga Mihály köszönetet mond és további otthonmaradást kér

Magyar Nemzet
-
  20.04.01 11:06 Belföld

A legfontosabb most az emberi élet, az egészség megóvása, és a miniszter megköszöni mindenki segítségét, aki támogatja és be is tartja a kormány intézkedéseit.