Találatok: 190 hír

Varju László: Borkai Zsolt vagyona mögött Győr "szétlopása" állhat

A Demokratikus Koalíció azt kéri, hogy az Állami Számvevőszék rendkívüli eljárásban világítsa át a győri önkormányzat pénzügyeit.

Ismét Majthényi Lászlót választotta elnökévé a Vas Megyei Közgyűlés

A Vas Megyei Önkormányzat közgyűlése ismét Majthényi Lászlót (Fidesz-KDNP) választotta elnökévé a testület kedden tartott alakuló ülésén.

70 éves lett Nagy László, a magyar futball-legenda

Sport365
-
  Ma 15:55 Foci

Az újpesti szurkolói csoport is megemlékezett az Újpest korábbi kiválóságáról.

Ismét Majthényi Lászlót választotta elnökévé a Vas Megyei Közgyűlés

Ugytudjuk
-
  Ma 15:40 Megyei

Ma tartották a megyei közgyűlés alakuló ülését.

Kormányinfó: Kövér László higgadtságát dicsérte, amikor primitív fajankónak nevezte Hadházy Ákost - ÉLŐ

Kedden volt kormányülés délelőtt, Gulyás Gergely erről számol be. Nézze velünk élőben, mit jelent be, és azt is, hogy mit kérdez a sajtó a Miniszterelnökséget vezető minisztertől!

Beindult a bosszúhadjárat: Varju László mentelmi jogát felfüggesztette az országgyűlés

Az első őszi parlamenti ülésnapot bár Hadházi provokatív akciója vitte el főként, cseppet sem mellékesen betámadta a DK alelnökét a kormány.

DK: nyomoznak a László Imrét vádoló médiumokkal szemben

A Pesti Központi Kerületi Bíróság rágalmazás vétsége miatt indult büntetőügyben rendelt el nyomozást azoknak a médiumoknak a felelős szerkesztői ellen, amelyek azt állították, hogy Újbuda megválasztott DK-s polgármestere, László Imre többször is szexuálisan zaklatott egy orvosnőt 2012-ben.

Hétfőtől abszolút hivatalos: Dr. Hoffmann László átvette mandátumát és a polgármesteri posztot

Az október 13-án lezajlott önkormányzati választások eredményeit szinte még aznap késő este megtudhattuk. És Budapest legtöbb kerületében, így Újbudán is a számszerű eredmények alapján nem merültek fel kétségek.Dr. László Imre (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP) - 50,52 százalékkal, azaz 31 411 szavazattal lett polgármester. (Dr.…

Eljárás indul az Origo és a TV2 ellen László Imre megrágalmazása miatt

A XI. kerületi polgármesterjelöltet szexuális zaklatással vádolták még a választások előtt.

Az Országgyűlés felfüggesztette Varju László mentelmi jogát

Az Országgyűlés felfüggesztette Varju László, gyurcsányista politikus mentelmi jogát. A képviselők 146 igen, 29 nem és 0 tartózkodás mellett szavazták meg a felfüggesztést - számol be az Origo. 

Pongrácz Bálint László: Hillary hősei – a kétszínű amerikai sportvilág

Mandiner
-
  Ma 08:30 Vélemény

Az egész NBA tele van önjelölt hősökkel, akik küzdenek Amerikában az elnyomás ellen. De ha Hongkongról van szó, megszűnnek számukra az emberi jogok.

A parlamenti botrány alatt hol volt Kövér László méregdrága őrsége?

Hadházy Ákos, egykor az Lmp társelnöke, ma független képviselő, a kormányfő évadnyitó beszéde alatt odaállt a pulpitus alá és 3 különböző szövegű táblával kommentálta, amit  Orbán Viktor mondott: Muszáj Hazudnia, Mert Túl Sokat Lopott. Stop Propaganda, Stop Korrupció. A Lónak A Faszát (ezt a táblát, csak később, már a helyén...

Dr. László Imre hivatalosan is Újbuda polgármestere lett!

Hétfőn az előző polgármestertől és a Helyi Választási Bizottságtól is átvette mandátumát Dr. László Imre Újbuda polgármestere.