Találatok: 41 hír

Achim Ádám Sándor is marad Gyarmaton

Beol
-
  Ma 19:42 Sport

A Füzesgyarmati SK a klub honlapján jelentette be, hogy Achim Ádám Sándor személyében egy újabb tapasztalt labdarúgó folytatja további karrierjét a csapatban.

Migráns a lyukban - Szénási Sándor jegyzete

A furat 24 méter hosszú, ami egy rendes alagút hosszát ugyan alig üti meg, egy gázai mellett szinte eltörpül, de azért még rendben van. Viszont az átmérője csupán 40 centiméter, ami elég kevésnek tűnik, egy átlagos migráns akkor sem fér el benne, ha egy ideje már nem evett.

Nyit a Weöres Sándor Színház

Az aktuálisan érvényes jogszabályi előírások betartásával ezen a napon indul Szabad a tér – teraszszínház című programsorozat: Nassim Soleimanpour Fehér nyuszi, vörös nyuszi című, különleges előadásával várják vissza a közönséget.

A Hevesi Sándor Színházban elkezdték árusítani a belépőket az új évadra

Zaol
-
  Ma 11:30 Kultúra

Elindul az élet a Hevesi Sándor Színházban is, a néhány hete elkezdett próbák után tegnaptól a közönség vásárolhatja a bérleteket és a jegyeket. Dr. Besenczi Árpád igazgató és Nagy Ferenc, a szervezési osztály vezetője tájékoztatta a sajtót.

Faggyas Sándor: Gesztusok és gusztusok

Trianon századik évfordulója több gesztusra is alkalmat adott – pozitív és negatív értelemben is.

Szabad a tér a Weöres Sándor Színházban!

Vaol
-
  Tegnap 18:49 Kultúra

Június 11-én újra nyit a Weöres Sándor Színház. Az aktuálisan érvényes jogszabályi előírások betartásával ezen a napon indul Szabad a tér – teraszszínház című, programsorozat: Nassim Soleimanpour Fehér nyuszi, vörös nyuszi című, különleges előadásával várják vissza a közönséget.

Szabad a tér - Nyit a Weöres Sándor Színház

Vaskarika
-
  Tegnap 18:45 Színpad

Június 11-én újra nyit a Weöres Sándor Színház. Az aktuálisan érvényes jogszabályi előírások betartásával ezen a napon indul Szabad a tér - teraszszínház című, programsorozat: Nassim Soleimanpour Fehér nyuszi, vörös nyuszi című, különleges előadásával várják vissza a közönséget.

Bozsó Sándorné hat éve alakította meg a Kunrózsa Hímző Szakkört

Szoljon
-
  Tegnap 17:30 Belföld

Hat évvel ezelőtt sajátította el a hamis laposöltés technikáját, mára szenvedélyévé vált a kunhímzés.

Hamarosan Kőbányára látogat Rónai Sándor, a DK európai parlamenti képviselője

Ez a lényeg
-
  Tegnap 15:00 Vélemény

A Demokratikus Koalíció kőbányai önkormányzati képviselője,  Mustó Géza Zoltán egyeztetett párttársával a közeli látogatásról.

Sándor Lénárd: A politika képzelt világa – beszélgetés Stephen Dysonnal

Mandiner
-
  Tegnap 14:57 Vélemény

A politika nem igazán tudomány, hanem inkább annak a kérdése, milyen történetben is élünk. Ha pedig valami nem tudományos tételeken alapul, hanem narratívák befolyásolják, akkor igen könnyen változhat is – mutatott rá Stephen Dyson, a Connecticut Egyetem politikatudomány professzora és az Imagining Politics: Interpretations in…

Bodó Sándor: Munkahelyvédelmi bértámogatásra már 18,5 milliárdot fizettek ki

Tizennyolc és fél milliárd forint bértámogatást fizetett ki a kormány 114 ezer munkahely megtartására 8200 cégnek.

Bodó Sándor: munkahelyvédelmi bértámogatásra már 18,5 milliárdot fizettek ki

Bodó Sándor emlékeztetett arra, hogy ilyen támogatást azok a vállalkozások kaphatnak, amelye csökkentett munkaidőben foglalkoztatják dolgozóikat, az így kieső munkabér 70 százalékát fedezi az állam.     Egyre népszerűbb a program országszerte, Hajdú-Biharban például 500 vállalkozás 6000 munkavállalóval pályázik a munkahelyvédelmi…

Pintér Sándor volt nemzetbiztonsági embere ad tanácsokat Kásler Miklósnak havi 1,2 millióért

Meglehetősen talányos a tárgya annak a szerződésnek, amelynek keretében az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) foglalkoztatja Balajti Lászlót, az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) egyik korábbi főigazgatóját. A koronavírus kapcsán felmerülő biztonsági ügyekben ad tanácsokat Kásler Miklós minisztériumának, mint az a…

Járásszerte rendezvények a trianoni békeszerződés 100. évfordulóján – Font Sándor ökumenikus istentiszteleten vett r…

Font Sándor: „A 100 évvel ezelőtt „halálos ítéletnek” szánt döntés következményeként szétszakították Magyarországot. A magyar nemzetet ennek ellenére nem sikerült eltörölni, voltunk, és bízunk benne: leszünk is!