Találatok: 29 hír

A párbeszéd természetessége

Magyar Hang
-
  Tegnap 11:00 Kultúra

Egyszerűségében gyönyörű és megrendítő olvasmány Polcz Alaine kötete, az Egész lényeddel, amely feloldja élet és halál tragédiáját.

Újra kaphat állami támogatást a Párbeszéd

A támogatást utoljára januárban vonták meg a párttól – most azonban bemutatták a gazdálkodásuk törvényességét igazoló dokumentumokat.

Megszólalt az ÁSZ, újra kaphat állami támogatást a Párbeszéd

Újra kaphat állami támogatást a Párbeszéd, miután a parlamenti párt bemutatta a gazdálkodásának törvényességét igazoló dokumentumokat - közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) pénteken az MTI-vel.

Újra kaphat támogatást a Párbeszéd

Az Állami Számvevőszék januárban vonta ezt meg tőlük, de azóta benyújtották az ÁSZ által kért dokumentumokat.

Karácsony-DK paktum: miről tudott az MSZP és a Párbeszéd?

Az ATV Egyenes beszéd című műsorában Ceglédi Zoltán és Lakner Zoltán politikai elemzők az egy hét múlva kezdődő előválasztás körüli vitákat véleményezték.

Újra kaphat állami támogatást a Párbeszéd

Index
-
  19.06.14 16:03 Belföld

Tavaly függesztették fel a támogatást, amely nélkül a megszűnés szélére került volna a párt.

Újra kaphat állami támogatást a Párbeszéd

Az ÁSZ közlése szerint pótolták a hiányosságokat.

ÁSZ: A Párbeszéd már hozzájuthat a felfüggesztett állami támogatásához

Újra kaphat állami támogatást a Párbeszéd, miután a parlamenti párt bemutatta a gazdálkodásának törvényességét igazoló dokumentumokat - közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) pénteken.

Újra kaphat állami támogatást a Párbeszéd

A párt bemutatta a gazdálkodásának törvényességét igazoló dokumentumokat.

Újra kaphat állami támogatást a Párbeszéd

Visszavonta a Párbeszéd Magyarországért Párt költségvetési támogatásának felfüggesztését az Állami Számvevőszék. A Párbeszéd a kampánypénzek ellenőrzése során feltárt lényeges szabálytalanságok jövőbeli elkerülése érdekében igazolta a gazdálkodás alapvető kereteinek kialakítását, így a párt megteremtette a lehetőséget a vagyonmegóvási…

Párbeszéd a gazdaságról: zombik tartják fogva a munkaerő-tartalékot

Infostart
-
  19.06.13 18:48 Gazdaság

Vannak még tartalékok a hazai munkaerőpiacon, és a közeljövő még nagy változásokat hozhat - mondták az InfoRádió Párbeszéd a gazdaságról című magazinműsorának vendégei: Balatoni András, az MNB közgazdasági előrejelzési és elemzési igazgatóságának vezetője és Balásy Zsolt, a Hold Alapkezelő elemzője.

Bejárást tartott a Virágos Magyarországért verseny bíráló bizottsága Fehérváron

Feol
-
  19.06.13 14:30 Megyei

Az ítészek nemcsak bebarangolták a várost, amelyben az ott élők és a városgondnokság szakemberei fák, cserjék és virágok százait ültették a közelmúltban, de a sóstói kilátóból csodálhatták meg a természetvédelmi terület szépségét.

A mérsékelt muszlimokkal működik a párbeszéd

Gondola
-
  19.06.12 16:45 Külföld

Hazánk nyolcmilliárd forinttal támogatja az üldözött keresztényeket. Iskolák, kórházak felépítésétől egészen egyetemi ösztöndíjak odaítéléséig terjed a kormány programja

Párbeszéd a gazdaságról: veszély leselkedik a béremelésre

Bővülő termelékenység esetén a bérek is tovább nőhetnek, de a gazdaság várható lassulása negatív hatással lehet a jövedelemkiáramlásra is - derült ki az InfoRádió Párbeszéd a gazdaságól című magazinműsorának legutóbbi adásából, amelyben Balatoni András, a Magyar Nemzeti Bank igazgatója és Balásy Zsolt, a Hold Alapkezelő…