Találatok: 10 hír

Haldokló párbeszéd

Magyar Szó
-
  Tegnap 20:43 Határtalan

Három fordulót tartottak meg eddig a hatalmi pártok – elsősorban a Szerb Haladó Párt – és az ellenzéki tömörülések, továbbá a civil és a független szervezetek közötti párbeszéd során.

Süketek párbeszéde a Brexit-turné

Boris Johnson brit miniszterelnök csütörtökön Párizsban kijelentette, hogy megállapodást szeretne az Európai Unióból történő brit kilépés feltételrendszeréről, és ez el is érhető a Brexit október 31-i határidejéig. Johnson...

Párbeszéd Szegedért 2019: már több mint 4000 szegedi csatlakozott 

Egész pontosan 4432 szegedi töltötte ki az ünnepi hosszú hétvégén a Nemesi Pál független polgármesterjelölt által indított "Párbeszéd Szegedért 2019" című kérdőívet.

Vučić: Decemberben folytatódhat a párbeszéd

Alеksandar Vučić szerb elnök New Yorkban találkozott Mike Pompeo amerikai külügyminiszterrel, majd az eszmecserét követően kijelentette: december előtt nem valószínű, hogy sor kerülhet a koszovói albánokkal megszakadt párbeszéd folytatására.  

A Belgrád–Pristina közötti párbeszéd decemberben folytatódhat

Alеksandar Vučić szerb elnök New Yorkban találkozott Mike Pompeo amerikai külügyminiszterrel, majd az eszmecserét követően kijelentette: december előtt nem valószínű, hogy sor kerülhet a koszovói albánokkal megszakadt párbeszéd folytatására.  

Szlovák államfő: Fontos a párbeszéd Moszkvával, de ez nem mehet az európai értékek rovására

Népszava
-
  19.08.21 06:35 Külföld

Zuzana Caputová szerint a négyek közül Szlovákia illeszkedett be leginkább az EU-ba, és képviseli a legunióbarátabb nézeteket.

Fausztina nővér látomásaiban párbeszédet folytatott Jézussal

Librarius
-
  19.08.19 18:59 Kultúra

Lengyel-magyar szentmise keretében helyezték el Szent Fausztina ereklyéjét a ruzsai helyi katolikus templomban szombaton. Az ünnepi szentmisét Marek Jedraszewski krakkói érsek vezette, akivel együtt misézett Gyulay Endre nyugalmazott szeged-csanádi püspök és Pápai Lajos nyugalmazott győri püspök. A latin nyelvű szentmisét követően ünnepi…

Különdíj Hévíznek a Virágos Magyarországért versenyen

Jól szerepelt Hévíz a Virágos Magyarországért versenyen. Idén először egyetlen közös ünnepség helyett területi eseményeket szerveztek.  Az első alkalommal Győr-Moson-Sopron, Zala és Vas megyét magában foglaló régióhoz tartozó települések között hirdették ki a nyerteseket. A megyék települések díjait Keszthelyen, a part menti…

Zalaegerszeg elismerése a Virágos Magyarországért mozgalomban

Zaol
-
  19.08.19 15:30 Megyei

A Balaton-parti sétány megtelt kirándulókkal a hétvégén, így szombaton délután népes nézősereg előtt adták át zenés rendezvény keretében a Virágos Magyarország verseny területi díjait.

Erdélyiek a Virágos Magyarországért

Magyar Nemzet
-
  19.08.19 10:24 Gazdaság

A megméretésen idén először – hagyományteremtő céllal – már az erdélyi települések is részt vehettek, amelyek saját kategóriában versenyeznek és különdíjat kapnak.